| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Godišnja doba
more bi se odmah povuklo od straha da Miki dođe na plažu 
| uto 09 kol, 2011 7:21 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ma isparilo bi u kontaktu s njim. On je tako vruć!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 10 kol, 2011 11:47 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Hbmti vrućinu, i vjetar, i alergije, i kihanje! Cijeli nos mi je krvav! 
| sri 10 kol, 2011 2:45 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Heh...tu se vrijeme mijenja ko novci u mjenjačnjici. Malo je sunačano, malo je oblačno pa malo pada kiša. Malo je toplo, malo hladno, malo prohladno...u svakom slučaju nimalo dobro za zdravlje i raspoloženje
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 10 kol, 2011 3:04 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
pahuljica je napisao/la: more bi se odmah povuklo od straha da Miki dođe na plažu  I sve bi ribe pocrkale od smrada kad bi umočio svoje seoske noge kojima sam gazio zelje. Ant je napisao/la: Ma isparilo bi u kontaktu s njim. On je tako vruć!  No, you are a hot boy. Spet je napisao/la: Cijeli nos mi je krvav!  
|
| sri 10 kol, 2011 4:59 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ja sam baš jućer došao nazad u Zagreb i fino je ohladilo na podnošljive temperature. Ja se ne bunim.
|
| sri 10 kol, 2011 4:59 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Đe's biJo?
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sri 10 kol, 2011 5:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Malo na moru sa svojima. Kod Pule smo bili. I tamo je vrijeme bilo poprilično fino.
|
| sri 10 kol, 2011 5:34 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Ae super, samo nek tako i ostane do 18.8. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sri 10 kol, 2011 5:36 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Wildchild je napisao/la: Ae super, samo nek tako i ostane do 18.8. Ma samo nek bude lijepo, toplo i sunčano čim dulje (barem do 10-11 mjeseca)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 10 kol, 2011 5:46 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ant je napisao/la: Ja sam baš jućer došao nazad u Zagreb i fino je ohladilo na podnošljive temperature. O rly? Ja nemam ništa protiv da su temperature između 20 i 25 stupnjeva celzijusa... 15-20 bi bilo idealno za mene. Sinoć je tako puhala bura da su se gotovo svi turisti povukli... napokon se moglo hodat po gradu... da, šetat... ono, bez stajanja, sudaranja... pri brzinama većim od 500m/h...  ... al je bilo hladno... napokon! Nos mi je i dalje krvav, a sad je i začepljen... i zujim dok dišem... odnosno dišem samo na desnu nosnicu... 
| čet 11 kol, 2011 9:33 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Darth Vader disanje? 
|
| čet 11 kol, 2011 9:59 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
KHHHHHHH-HUUUUUUUUUU 
|
| čet 11 kol, 2011 6:07 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Meni je prohladno. Hoću natrag 30 stupnjeva!!!

|
| čet 11 kol, 2011 6:12 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Kako je vruće!  Gdje je sad mojih prekrasnih minus pet stupnjeva, i snijeg, i osjećaj spokoja u glavi...  Sprženi su, eto gdje su!  Eh, da, ako tkogod nije još shvatio, danas nema zraka i koža mi je ljigava na dodir i sve mi se gadi.  I voda se u cijevima zagrijala. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 19 kol, 2011 3:54 pm |
|
 |
|