|
Sada je: pon 07 ruj, 2026 8:34 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Maketarska sekcija
Dajte ljudi, pa za izrađivanje nečeg tako određenog i kompleksnog iz običnog komada drveta treba ogroman talent. To se ne može naučiti čitanjem manuala i gledanjem u nacrt. 
|
| uto 01 vel, 2011 11:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Al sto ste se svi uhvatili toga drveta?  Pa ovaj model za sastavljati je ba super, I dobro ce ispasti, i nije prekomplocirano. Ne vidim potrebe za necim drugim.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 01 vel, 2011 11:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Za službene informacije bi se trebali bi se javiti oni koji vode taj projekt...
A kako sam ja upućen, ovo što se radi je idealno za udružne potrebe. Kako je i Boz spomenuo, osim dvojice koji se kuže, ostali su tu upravo da se nauče nekakvim osnovama maketarenja, i očekivati da odmah krenemo s velikim kvalitetnim orginalnim maketama je nerealno za očekivati isto kako su neki nerealno očekivali da će prva izrada ST konzola izgledati ko i u seriji ako ne i bolje (a da pritom ničime nisu pomogli u izradi istih)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 02 vel, 2011 12:12 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Frodo je napisao/la: Jednog suncanog dana ja i Suiki hodali gradom razmišljali o životu razgovarali o ženama itd... da ne duljim i kad tamo ja ugledah jedan ducan sa maketama i dobijem ideju da baš tamo može biti nešto od ST i tako mi ušli u ducan malo pogledali razne stvari kad odijedanput suiki kaže EVO GA ja se naglo okrenem i ugledam Uss Voyager. Eto za sve koje zanima zašto baš Voyager zato što je to bio jedini ST brod i vrlo povoljan. Lol, još malo pa slavlje! 
| sri 02 vel, 2011 7:03 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
UPDATE! Maketarska sekcija odlično napreduje!  Iako je Robi koji je trebao voditi nedostupan (jako je bolestan  ), a nije bilo ni nikoga iz KMTa, uletio je Lovro (stari član koji je nedavno ponovno počeo dolaziti) koji se puno bavio takvim maketama, i angažirao se je i oko ove... kupio je boje, kistove i sve ostalo, i uz pomoć još ponekog člana krenuo na posao! Svaka čast, Lovro! Na prvom sastanku već je puno toga napravljeno...     *** Na drugom sastanku makete su već bile gotovo i dovršene...     Sa sljedećeg sastanka ću donjeti i slike dovršenog primjerka! Sad samo ostaje pitanje da li će se zvati USS Voyager ili USS Croatia  *** Maketarska sekcija kreće dalje.Frodo je kupio još jedne djelove iste makete koje ćemo na sljedećem sastqanku početi sastavljati i bojati!  Pa tko želi, neka se pridruži!
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 28 vel, 2011 9:26 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
USS Croatia! Kakav Voyager... Thumbs up boys and girls! 
| pon 28 vel, 2011 11:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Odličan je ovaj Voyager. Baš dobro što ste bili u prilici nabavit takvo nešto,sastavit ga, farbat...cool. Kada bi mogao dolazit u udrugu, ovo bi mi definitivno bilo zanimljivo. 
|
| pon 19 ožu, 2012 11:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Novo će, ako sam dobro upućen, biti izrada makete TOS Enterprisea ili tak nečega, ako će biti zaniteresiranih kao i keša da se sti nabavi. (Udruga se svela na 10ak članova koji plačaju članarine koje će na sljedećoj skupštini vjerojatno biti i smanjene tako da je teško da će se lova moći koristiti za bilo što drugo osim za osnovno održavanje udruge...)
|
| uto 20 ožu, 2012 1:01 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Da, to vam je problem. Odaziv je slabiji, nema se novca i sl. No primarno je da se uspijete održati, a kasnije može se sve dobro okrenuti, pa tako u vezi maketarske sekcije. Želim vam sreću. 
|
| uto 20 ožu, 2012 1:21 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Maketarska radionica ce se i dalje održat jednom dvaput mjesecno ovisno o maketama i odazivu članova trenutno u izradi imamo Entreprise prva verzija zatim Uss Voyager
|
| sri 21 ožu, 2012 1:52 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|