|
Sada je: sri 23 ruj, 2026 9:08 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Formula 1
Da, gubitnici to rade... Loebu sigurno nitko ne mora puštati pobjede jer je jednostavno najbolji. Alonsu očito trebaju prepuštati pobjede, pa sad zaključi sam jel pobjednik ili gubitnik. I pitam se koliko bi bodova imao Vettel da mu je Webber prepuštao pobjede i bodove koje je imao kada je bio ispred njega... ili obrnuto.

|
| pon 20 pro, 2010 3:48 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Da mu je Webber puštao pobjede bio bi Vettel uvjerljivi pobjednik. Ne znam, možda je vrijeme Alonsa jednostavno prošlo... Ono u Abu Dhabiju da u pola utrke nije mogao napraviti niti jedan pošteni napad na Petrova je tragikomično...
|
| pon 20 pro, 2010 6:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Tužna vijest koja mi je zamalo promakla. Zanimljivo, portal koji inače pratim , f1-hr.com, nije stavio ništa. Bivši Škotski vozač i šef par momčadi od kojih možemo izdvojiti Arrows koju je zadnju vodio 2002.godine, Tom Walkinshaw preminuo je u 64. godini života. Čovjek koji je najzaslužniji za ulazak Michaela Schumachera u svijet Formule 1. Zbog ovakvih ljudi formula 1 je uvijek dobivala na kvaliteti. Počivao u miru. http://www.f1racing.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=4013:tom-walkinshaw-preminuo-u-64-godini&catid=58:najnovije-vijesti&Itemid=86http://www.sportsport.ba/auto_motop-48389.htm
|
| pon 20 pro, 2010 10:24 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
"Sebastian je brz, inteligentan i mlad. Crveni bolid vozit će prije ili kasnije." -- Luca di Montezemolo (predsjednik Ferrarija) Ajme, da mi je bilo vidjet Alonsovu facu kad je čuo ovo (ako je čuo)... Ova izjava može značiti dvije stvari: 1. Ferrari želi da jednog dana Vettel i Alonso voze zajedno (a onda više nema broja 1 i broja 2 u momčadi, a ravnopravnost nikad nije bila Ferrarijev đir) 2. Alonso nije dio Ferrarijevih dugoročnih planova. Mislim da je od obje mogućnosti Alonsu mučno, jer svi znamo o kakvom se krhkom egu ovdje radi (uvjerljivo je najveći attention whore i egocentrik među vozačima). Uostalom, svi se sjećamo kako se "slagao" sa Hamiltonom u McLarenu ("Ili on, ili ja").
|
| čet 23 pro, 2010 9:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Oz,
Da, zanimljiva izjava pred.Ferrarija. No u skoroj budućnosti sumnjam, pošto Red Bull je izrastao u velikog giganta formule, i Vettel je njihov projekat u kojeg su ulagali slično kao i Mclaren sa Hamiltonom. No moguće je kasnije, Vettel je mlad vozač i pred njim je sudeći do sada jedna lijepa karijera. A Alonso, hm, on je priča za sebe. No nebi mu bilo svejedno imati takvog vozača blizu sebe. A kakav bi bio odnos unutar ekipe bilo bi zaista zanimljivo no kao što si i spomenuo ravnopravnost nije nešto čega su se držali.
|
| čet 23 pro, 2010 11:05 pm |
|
 |
|
Founder
|
http://www.vecernji.hr/sport/formula1/h ... nak-240009Eto ti glupače od Hloverke ... Riješit se jednog od najatraktivnijih sportova...
|
| pon 17 sij, 2011 12:35 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Samo da ne prebace na maxtv  no to mi se ipak čini da će biti opcija, jer nova i rtl nemaju nikakav 'sportski' program; jer sve im se svodi na nasumičnost.
|
| pon 17 sij, 2011 7:42 pm |
|
 |
|
Founder
|
I ja se istome nadam. Čitao sam po forumima da bi mogla biti na RTL-u, bilo bi dobro jer bi imali informacije i pomoć od njemačkih kolega, iako mi se nažalost čini da je maxtv realnija opcija.
|
| uto 18 sij, 2011 10:18 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86Citat: Premda većina F1 fanova kod nas žali zbog takvog razvoja događaja, potrebno je podsjetiti i na neke od događaja koji su neizravno doveli do aktualne financijske slike, a među njima su letovi i boravci dvojice komentatora na egzotičnim utrkama poput Singapura ili Kanade te angažman Mladena Jergovića u emisiji Studio F1.
S obzirom na tako kolosalne izdatke, Formula 1 nikad nije ni imala mogućnost da se na Hrvatskoj radioteleviziji profilira kao komercijalno održiv sport. Ima i tu nešto. Sjećam se da su Blaž i Neven ponekad letjeli svijetom, i nismo ništa imali od toga. Kažu 'srdačan pozdrav iz Singapura/Kanade/Turske' i rijetko kad bi imali neki prilog ili intervju.
|
| uto 18 sij, 2011 4:26 pm |
|
 |
|
Founder
|
Evo ovo je Blaž danas postao na forumu:
Tu sam, dragi moji. Ništa od F1 na HTV, a, koliko znam, još niti jedna TV u Hrvata nije otkupila prava. Vlasnici razgovaraju s Novom i RTLom, pa bumo videli, kako to lijepo znaju reći oni koji ne vide. Moram juriti, sutra, ako treba, opširnije.
|
| uto 18 sij, 2011 6:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
žao mi je zbog ovoga jer sam pratio upravo na HRT-u formulu, a što se tiče ekipe pretvođene sa Ivicom, Novakom i Jergovićem, pa dečki su uvijek dobro obavljali svoj posao, e sad prebacivati neemitiranje formule na njihove usluge koje su koristile je zaista nepotrebno jer hrt općenito ima ozbiljnih problema.Znali su oni dosta informacija prenijeti i kada su gostovali uživo kao komentatori na stazama e sad HRT definitivno nije u prednosti naspram njemačko-britanskih tv postaja koji veliki dio kolača imaju u dobivanju raznih novosti u vezi formule pa tako i vezano za intervjue.
|
| uto 18 sij, 2011 7:03 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ma i u neku ruku razumijem HRT, kriza je, krešu se proračuni, a nacionalna televizija ima imperativ pratiti prvenstveno domaće sportaše i događaje. Da imamo nekog vozača na gridu, već bi se smogla sredstva.
|
| uto 18 sij, 2011 9:39 pm |
|
 |
|
Founder
|
Možda Evelin jednog dana...
|
| sri 19 sij, 2011 12:15 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
F1racing baš i ne voli Jergovića, ali su prenijeli vijest o Frankinoj vožnji, dok su na HRTu je 'samo' opisali kao perspektivnu vozačicu bez daljnjih novosti. Sumnjam da će ona ikada voziti u F1. Ne zato što je cura, već zato što dolazi iz trkački i marketinški nezanimljive države. Vidiš i sam kud ide F1 i kakvi vozači voze - ide se na bliski istok, mega države, velika gospodarstva, a vozači su oni koji imaju potporu velikih gospodarstava ili firmi; iako nisu vragzna kakvi vozači - primjerice Petrov, ili ove godine Venezuelanac Maldonado koji je izgurao sasvim solidnog Hulkenberga. Malu Evelin Frank ako bi se ikada ikako uguralo u F1, njen menadžer Jergović mora lobirati kod mnogo glavešina da bi iskeširali pare, jer čist sumnjam da će bilo koja momčad uposliti vozačicu samo zato jer je ženska vozačica. Blažićkova reakcija
|
| sri 19 sij, 2011 3:22 pm |
|
 |
|
Founder
|
Pa niej stvar u njoj što je imala zaostatak 10 sekundi. Možda je problem u bolidu. A naši jedva čekaju da obrukaju svoje.
|
| sri 19 sij, 2011 9:43 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|