Sada je: čet 25 lip, 2026 6:55 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 215 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeća
 Voyager fan club 
Autor/ica Poruka
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Post Re: Voyager fan club
Nisi sam, RAI misli na te. :mrgreen:

Borgova 33

Tehnika Pucanstvu !

pon 20 pro, 2010 11:24 pm
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
alfa_Q je napisao/la:
jesam li to ja jedini od aktivni forumaša kojem je voyager naj serija..ljudi gdje ste?.....Am I alone in the delta quadrant?? :mrgreen:

Nisi, sam. Nikad nećeš biti sam. Voyager je bio i ostao odličan. Ali sve epizode smo pogledali više puta, i pod hitno trebamo nešto novo.

sub 22 sij, 2011 2:08 am
Commander
Commander

Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
Imala sam jako lijepu namjeru pročitati sve postove u ovoj temi, ali pošto je počeo s napola svađom, ne da mi se. :|

Meni je Voyager najbolji. A sad zašto. To je prvi ST koji sam gledala (i bila od prvog dana oduševljena) i pretpostavljam da sam ga postavila kao mjerilo s kojim uspoređujem sve ostale. Janeway mi je genijalan lik u svim pogledima. Ostala ekipa i radnja su mi super. Čak i sada, kad sam pogledala bar dobre komade svih ST-a, Voyager mi je ostao na prvom mjestu. Mislim da je doživljaj neke serije kao dobre, loše, prosječne... stvar ukusa. A o ukusima se ne raspravlja... eventualno ih se može koristiti kao temelj za dobru zezanciju. ;)

sub 05 vel, 2011 7:47 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Lampyris je napisao/la:
Imala sam jako lijepu namjeru pročitati sve postove u ovoj temi, ali pošto je počeo s napola svađom, ne da mi se. :|

Meni je Voyager najbolji. A sad zašto. To je prvi ST koji sam gledala (i bila od prvog dana oduševljena) i pretpostavljam da sam ga postavila kao mjerilo s kojim uspoređujem sve ostale. Janeway mi je genijalan lik u svim pogledima. Ostala ekipa i radnja su mi super. Čak i sada, kad sam pogledala bar dobre komade svih ST-a, Voyager mi je ostao na prvom mjestu. Mislim da je doživljaj neke serije kao dobre, loše, prosječne... stvar ukusa. A o ukusima se ne raspravlja... eventualno ih se može koristiti kao temelj za dobru zezanciju. ;)

Da samo znaš koliko sam čekao da napokon vidim još nekoga tko će reći nešto dobro o voyageru. :)
da, možda je bolje da neke teme ne nastaviš čitati na ovome forumu jer kad ih pročitaš upitaš se da li je ovo star trek forum , no sva sreća koliko toliko ipak prevlada star trek duh.

sub 05 vel, 2011 8:38 pm
Commander
Commander

alfa_Q je napisao/la:
Da samo znaš koliko sam čekao da napokon vidim još nekoga tko će reći nešto dobro o voyageru. :)
da, možda je bolje da neke teme ne nastaviš čitati na ovome forumu jer kad ih pročitaš upitaš se da li je ovo star trek forum , no sva sreća koliko toliko ipak prevlada star trek duh.

Ajme, zar je tako malo Voyagerovaca?! :-s Morat ću dovest svoje dvije sestre na forum. :D Kod mene 3/4 familije voli Voyager 8) (ne računam mamu i tatu, njima je to sve isto :roll: ), a 1/4 povremeno tvrdi da je mu je najbolji TNG, a povremeno DS9. Brat mi ima krizu identiteta. :lol:

alfa_Q je napisao/la:

Ma nije strašno. Vidjela sam ja i gorih prepirki. ;) Simpa je forum. :)

ned 06 vel, 2011 11:33 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Lampyris,

da, nažalost nas je malo, ono malo fanova voyagera bude ponekad ovdje a i neki su otišli sa foruma i tako. No tvoj dolazak mi je vratio bolju nadu u ovaj forum :D

Vidim da se kod tebe gleda trek naveliko, šta čekaš seke dovedi na forum, a brata..asimiliraj ga :mrgreen:

ned 06 vel, 2011 3:39 pm
Commander
Commander

alfa_Q je napisao/la:
Lampyris, da, nažalost nas je malo, ono malo fanova voyagera bude ponekad ovdje a i neki su otišli sa foruma i tako. No tvoj dolazak mi je vratio bolju nadu u ovaj forum :D

Nema veze koliko nas ima. Glavno je da nam je lijepo dužiti se. ;)

alfa_Q je napisao/la:
Vidim da se kod tebe gleda trek naveliko, šta čekaš seke dovedi na forum, a brata..asimiliraj ga :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Moram mu ovo poslati!!! Bit će oduševljen.
A seke nisu baš od forumašenja. ;)

ned 06 vel, 2011 6:42 pm
Trekkie

Naj Serija: DS9
Koje si vrste?: Ferengi
Voyager je bio serijal zbog kojeg sam zavolio star trek. Kad sam bio mali obozavao sam svemir i fascinirao me. Taj dan kad sam prvi put pogledo nikad necu zaboraviti . Mama je rekla dans ti je o svemircima na televiziji zovu se zvjezdane staze ja ono wtf sjeo sam ispred Tv-a (cak se i sata sjecam bilo je oko 16 sati) i od onda sam nestrpljivo cekao svaki petak da vidim novu epizodu.

Prosle godine kad sam dobio dsl odmah sam skinuo sve epizode i do sada sam vec 2 puta pogledao sve epizode. Nakon toga sam bio gladan star treka i skinuo DS9 nakon prve (dosadne ) sezone opet me uhvatilo kao nekad Voyager. Zaista mi je tesko odredit koji je serijal bolji zato sto svaki ima ono nesto. Janeway, Seven , Paris, Kim , .... pa i sam voyager su pregenijalni imam osjecaj da su mi clanovi obitelji (dr. Barclay :mrgreen: ) i bilo bi predobro kad bi to sve bilo stvarno. Zamislite samo mogucnosti, predobro.

S druge strane DS9 opet ima toliko kvaliteta da sam isto ostao paf. Quark je genijalno razraden lik.

Dok npr. TNG i originalni star trek mi nekako nisu sjeli najbolje. Ovaj novi star trek u paralelnim svjetovima mi je osrednji kao da nema onu dusu.

E i da ja i moj prijatelj smo stalno izradivali neke djelove broda tj. one konzole i to je bilo na nekoj prikolici i uvjek smo se igrali voyagera )on je uvjek bio kapetan zato sto je stariji :( ). KAd bih postao milijunas napravio bi si kucu u stilu voyagera a to dovoljno govori koliki sam fan :zubo: . Mozda jednog dana :skok:

čet 05 svi, 2011 6:36 pm
Fire and Blood

Opis Stanja: jet lagno....
Koje si vrste?: Time Lord
Eh, da su ti još i TNG i DS9 sjeli... :mrgreen:

I meni je Voyager bio prvi ST... Zato često stavljam njegove mane na stranu (jednu do 3) i gledam samo dobro... :thumbs2:

ned 08 svi, 2011 1:10 am
Ensign
Ensign

Koje si vrste?: human
Evo još jedne voyager ljubiteljice :) Iako mi Voyager nije bio prvi iz franšize nego TOS nekako sam ipak najviše ostala vezana uz Voyager. Epizode sam pogledala nekoliko stotina puta, znam i citate a nešto možte vidjeti i u potpisu

- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")

pon 16 svi, 2011 9:00 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: h+
Koje si vrste?: Da
NEWS FLASH!
Službeni stav udruge je da Voyager ima 13 fazera.

pon 16 svi, 2011 9:24 pm
Cadet 2nd year
Cadet 2nd year

Koje si vrste?: Borg
Nekome je Voyager najbolji nekome nije stoga ne vidim poantu ulijetanja pojedinaca na ovu temu i provociranja nekolicine koja voli VOY kad imaju svoje teme i fan klubove. [-X

A sad o moj najmilijem Voyageru.
Super mi je tema serijala. Odbaci se u daleko ništavilo nepoznatog kvadranta i sad se moraju snaći. Ima puno moralnih dilema. Sviđa mi se kako se janeway snalazi. U prve 3 i kusur sezone mi je malo čak i dosadnjikavo bez Sedme ali kad Sedma dođe onda mi je serijal potpun. Ima dosta humora i fakat se znam nasmijati od srca. Zgodnih teta u posadi ne manjka. Zgodno mi je što vidimo Lt. Wildman kako je trudna, zatim rođenje Naomi pa na kraju i dijete Naomi - Sabrinu. Super mi je kako u generacije duboko ide s pričom. Genijalno mi je i to što je u zadnjoj epizodi 33 godine u budućnosti mada se sve to izbriše i voljela bih da su stavili jednu bonus epku kak je bilo kad su se vratili. Bila sam :zgrožen: i Kata da kurs i završi. Trebali su malo to drugačije.
Sve u svemu 5+

sri 08 lip, 2011 4:56 pm
Cadet 2nd year
Cadet 2nd year

Koje si vrste?: Borg
slika

čet 09 lip, 2011 10:24 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Oceanovih 9? :lol:

čet 09 lip, 2011 11:36 pm
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
Paris je George Clooney, Kim je Brad Pitt. :zubo:

sub 11 lip, 2011 7:39 pm
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 215 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: