|
Sada je: čet 27 kol, 2026 12:32 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
POZIV NA REDOVNU SKUPŠTINU UDRUGE 16.12.10.
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: POZIV NA REDOVNU SKUPŠTINU UDRUGE
...znaći sad će onda i službeno postati samo jedan admin...
...a T'Grel da se tebi IŠTA radilo na forumu mogli bi te shvatiti ozbiljno... u protivnom lako je gledati sa strane i kvocat... i praviti se pametan a kad je neka akcja... netragom nestaneš... 
| čet 16 pro, 2010 3:44 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: ...znaći sad će onda i službeno postati samo jedan admin... Ma o čemu ti to?? Pa i sad je samo jedan admin - Cviček. Mr.bobo je napisao/la: ...a T'Grel da se tebi IŠTA radilo na forumu mogli bi te shvatiti ozbiljno... u protivnom lako je gledati sa strane i kvocat... i praviti se pametan a kad je neka akcja... netragom nestaneš...  Nemoj ti meni pametovat. Niti si član skupštine niti udruge da bi mogao sudjelovat na njenim sjednicama. Dosta sam ja radio za udrugu, a pomalo i za forum. Samo ti to ne poznaješ dovoljno.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 16 pro, 2010 3:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ako želim mogu odmah danas biti član... 
LOL za udrugu ti se neću petljati je nisam više aktivan tamo...
...ali molim te prosvjetli me... što to na forumu... ??
...da ja ne poznajem šta ti radiš jer kao nisam na forumu ili imaš skrivini podforum samo za sebe tako gdje razvijaš prijekte koji bi bili na dobrobit foruma...?
| čet 16 pro, 2010 4:01 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...znaći sad će onda i službeno postati samo jedan admin... Jedan admin (tj ja  ) je samo radi situacije... bilo je potencijalnih kandidata ali na kraju ništa od toga  Ja bih volio da ima još netko tko će se time baviti, no trenutačno je situacija takva..  da ne duljim, o tome sam već puno postova napisao... Što se službenog djela tiče, stvari oko foruma su definirane člankom 42 statuta: Citat: Također i za forum Udruge, može i ne mora biti nadležna ista osoba, ali se određuje na isti način kao i za glavnu stranicu. U svom radu slobodni su u izboru članova kluba koji će sačinjavati njihov tim, te raditi u istom, ali su i odgovorni za rad tih članova.
Urednici su također dužni pridržavati se odluka Izvršnog odbora.
Protiv odluke Izvršnog odbora može se podnijeti žalba Nadzornom odboru udruge, a zatim i skupštini. Odluka Skupštine je konačna. Plus pravila foruma koja su u praksi i pravilnik te "sekcije" i u detalje definiraju ustrojstvo i vezu između udruge i foruma... A šta je to točno u ovih 5 godina T'Grel napravio za forum, fakat se ne mogu sjetiti ničega 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 16 pro, 2010 4:09 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: A šta je to točno u ovih 5 godina T'Grel napravio za forum, fakat se ne mogu sjetiti ničega  Zar je to važno? Meni je bitnije da sam pridonijeo udruzi.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 16 pro, 2010 4:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ti si spomenuo da si "pomalo radio i na forumu" pa sam zato komentirao da se ne mogu sjetiti ni jednog primjera  No da sad ne duljimo, o svemu tome ćemo popričati kasnije na skupštini 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 16 pro, 2010 4:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ljudi moram napomenuti da imamo "adminsku krizu" tako da nije ni cudo sto nam fali admina koji su clanovi udruge! Zato brze bolje na skupstinu i uplatite clanarinu i dograbite poziciju!!! 
| čet 16 pro, 2010 4:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Koliko nam komada treba? Da vidimo... 1-2 pomoćna admina foruma Glavni webmaster / urednik Pomoćni webmaster (ako bi glavnom trebao, u smislu tehničke pomoći) Nekoliko urednika Weba (oni koji pišu vijesti, dodaju sadržaj...) Urednik facebook grupe Urednik facebook fan pagea (to još ni nemamo) Jesam li na nešto zaboravio? 
|
| čet 16 pro, 2010 4:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...a di je izvještaj... ??
| pet 17 pro, 2010 1:07 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Eto, i ta gnjavaža je iza nas  @Napišem mini report (bez slika) ako želite... T'Grel, jel mogu? Jel mogu? 
|
| pet 17 pro, 2010 1:17 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Cvicek je napisao/la: Eto, i ta gnjavaža je iza nas  @Napišem mini report (bez slika) ako želite... T'Grel, jel mogu? Jel mogu?  Možeš, Cviček, možeš. Samo u granicama normalne. Evo ovak najvažnije je da je Suiko novi potpredsjednik i da se osniva Maketarska sekcija koju će vodit Dragec. P.S. Samo da napomenem: zapisnik je već gotov.
|
| pet 17 pro, 2010 1:20 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pet 17 pro, 2010 1:35 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Možeš, Cviček, možeš. Samo u granicama normalne.
Evo ovak najvažnije je da je Suiko novi potpredsjednik. ...LOL jel to znaći T'Grel da Cviček treba preskočiti tvoje blamaže... ...ja želim sve detalje... !! ...makar bio ja negativac u njima... Kakve blamaže?? Uopće se nisam blamirao. A zašto i bi. A spominjalo se i tebe. Neće bit baš svaki detalj jer nešto i nije za javnost. Zaboli me kifla... ja ionako nisam htio bit potpredsjednik. Mada sam bio kandidat. Al fala bogu mene nisu izabrali. Ne tiče me se ko je potpred. A Suiku nek je sa srećom. Trebat će mu jer kad Leo ode sve je na njemu.
|
| pet 17 pro, 2010 1:45 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ima on bobu za backup...
... ...neznam jel samo meni ovo urenebesno smiješno...
''nisam htio biti podpredsjednik'' ''bio sam kandidat'' ''nisu me izabrali'' ''ne tiće me se koga su''

| pet 17 pro, 2010 1:53 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ti nisi normalan. Zašto bi to bilo smiješno?
|
| pet 17 pro, 2010 1:54 am |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|