Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
Re: Malcolm Reed
Ok, jesam to samo ja ili je taj lik totalno ljigav?
Dođe mi da se istuširam svaki put kad ga vidim. Naglasak ne pomaže. Jedini čovjek ikada koji NE dobiva na seksipilnosti britanskim naglaskom.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
Ma daj Mirna, lik jest malo cudan za naser pjomove ali Malcolm je Malcolm ...da nema njega nebi bilo ni red alerta =))
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
Mir'Na Riker je napisao/la:
Ok, jesam to samo ja ili je taj lik totalno ljigav?
Dođe mi da se istuširam svaki put kad ga vidim. Naglasak ne pomaže. Jedini čovjek ikada koji NE dobiva na seksipilnosti britanskim naglaskom.
Da glavno da Picardu koji je btw Francuz paše britanski naglasak.
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
Hrčak je napisao/la:
HEJ HEJ tada je francuski bio mrtav jezik.
hehe... sad mi se ST još više sviđa... i picard može sve... čak i pričati engleski bez francuskog naglaska... uostalom, samo zato što je rođen i odrastao na području francuske, ne znači i da govori francuski... rajt?
nego... meni je malcolm sasvim ok... dakle, mirna, ti si u pitanju...
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
Da malo ste offtopic, a i taj UT je jedna od najmisterioznijih stvari u Treku tako da se oko toga nikad ne vrijedi raspravljati
A sta se tice Malcoma za mene je on bas fora...on bi uvijek svugdje otisao naoruzan do zuba, itd ..
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
Zanimljiv lik, ali mi nije baš najdraži. Htjela bi vidjeti ovog glumca u nekim drugim ulogama, čisto za usporedbu. Prekomičan je kada svaki problem želi rješiti tako da postavi eksploziv i digne sve u zrak U duetu s Tripom mi je super, njihova prepucavanja (Shuttlepod one) su legendarna
Ali naglasak...
_________________ run you clever boy and remember...
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
e da nešto što mi je bilo iznimno drago u vezi lika M.Reeda je bio upravo njegov taj britanski naglasak, čak štoviše simpatično mi bilo čuti taj nagalsak od višeg časnika kao što je on na pustolovnom brodu kao enterprise iz razloga kada uzmem u obzir koliko filmova sam pogledao o slavnim moreplovcima ujedinjenog kraljevstva i njihovih pustolovina i jednostavno taj naglasak mi je duboko upečatljiv..sigurno pun pogodak..
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
alfa_Q je napisao/la:
e da nešto što mi je bilo iznimno drago u vezi lika M.Reeda je bio upravo njegov taj britanski naglasak, čak štoviše simpatično mi bilo čuti taj nagalsak od višeg časnika kao što je on na pustolovnom brodu kao enterprise iz razloga kada uzmem u obzir koliko filmova sam pogledao o slavnim moreplovcima ujedinjenog kraljevstva i njihovih pustolovina i jednostavno taj naglasak mi je duboko upečatljiv..sigurno pun pogodak..
Kad smo već kod britanskog naglaska koji Malcolmu itekako paše, jedna zanimljiva stvar je što Deana Troi na početku u TNG-u nema britanski naglasak, dok kasnije u novijim filmovima, a i u "These are the Voyages" ga misteriozno dobije nazad. Nema britanskog naglaska:
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.