Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
Re: Zima vs ljeto
Spet je napisao/la:
4 od 1 je napisao/la:
4 od 1 je napisao/la:
Ljeto je zakon Sjedim u sobi ,klima dere ,pijem hladni sok ,jedem sladoled i ljubenicu ..... Nigdje bez cvika u kojim pre jebacki izgledam
Imaš li vrt s gnojivom?
Ne sta ce mi zivim u centru Osijek-a u stanu ? katkad gnojivo, a katkad i klima zna udarit u glavu...
Pa ako je tvoje sta ne ukopas Ako je od susjeda reci da mora ukopat ili ces ga prijavit komunalmi redarima .. Osijek isto davno imo takvih problema od prigradrskih naselja ali je grad donio odluku da ce naplacivat kazne ako neukopavaju .... Da vidis sto sad ukopavaju ,mozes osjetit samo miris cvijeca
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
4 od 1 je napisao/la:
Butre sve u minicima kako izgledaju
Yep, and that's the best thing in summer
Još kad malo povjetarac puhne pa se nekoj curi digne suknja, e onda se fakat podiže...temperatura
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
4 od 1 je napisao/la:
Sovereign X je napisao/la:
4 od 1 je napisao/la:
Butre sve u minicima kako izgledaju
Yep, and that's the best thing in summer
Još kad malo povjetarac puhne pa se nekoj curi digne suknja, e onda se fakat podiže...temperatura
Kad ima ispod tange
Ja sam vidio i kad nema ništa pa sam frendu iskomentirao da mi je postalo nepodnošljivo vruće
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
@Hrčak: Ovakve sam komentare mogao očekivat od tebe
A kao što je Miki rekao cure se oblače tako da bi ih mi gledali, i u tome ja apsolutno ne vidim ništa loše i to nema nikakve veze sa šovinizmom
Što se tiče muškaraca koji ne gledaju takve cure to nisu alfa mužjaci već su gayevi
On: Ljeto je najljepše kad si po noći na plaži s cugom i oko tebe su cure u bikinijima
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
Sovereign X je napisao/la:
A kao što je Miki rekao cure se oblače tako da bi ih mi gledali, i u tome ja apsolutno ne vidim ništa loše i to nema nikakve veze sa šovinizmom
Što se tiče muškaraca koji ne gledaju takve cure to nisu alfa mužjaci već su gayevi
1. Cure se oblače kako se oblače, jer to vole, ne da bi ih drugi gledali, već da bi same uživale u svom izgledu.
2. "Muškarci" koji bulje u cure su: a) bezobrazni, b) napaljeni, c) umišljeni ako misle da se cure oblače radi njih, d) idioti, e) sve od navedenog.
Poanta svega je da se može uživat u nečijem izgledu bez buljenja... uostalom, ne kužim zašto bi cura trebala bit izazovno odjevena da bi netko uživao u njenom izgledu... dakle, ako te pali nedostatak odjeće, to nije zato jer ti je ona lijepa, već jer imaš nezadovoljene potrebe, i izražavaš ih na takav način da činiš da je drugim ljudima neugodno radi tvog ponašanja...
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Shvati razliku između gledanja i buljenja...
EDIT: ako cura izbaci dekolte, svakom normalnom muškarcu će to prvo upasti u oči, to ne znači da (nužno) ima nezadovoljene potrebe i da hodo okolo napaljen, bezobrazno promatrajući ženske sise,guzice, i noge...
Razgovarao sam s dosta normalnih cura na ovu temu i sve su rekle da se ženske oblače tako a) zbog sebe b) zbog izazivanja zavisti ostalih cura, tj. dizanje samopouzdanja i c) zbog muških pogleda jer im to opet diže samopouzdanje...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.