|
Sada je: ned 02 kol, 2026 11:52 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Zima vs ljeto
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 09 lip, 2010 4:28 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Cvicek je napisao/la: Točkica je napisao/la: Predugi dan. Presvijetao dan. To je pozitiva. Sunce i svjetlo većini ljudi pogoduju da se osjećaju bolje  Vidiš da Točkici ne odgovara. Ne odgovaraju ni meni ovi dugi dani. Ko da stalno imam neki osjećaj da moram negdje ići ili nešto raditi, iako je već primjerice 9 navečer. Pa onda ak ništ ne radim ili ne idem nikud, hvata tjeskoba.
|
| sri 09 lip, 2010 10:37 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Slažem se. Cijelo vrijeme imam osjećaj da moram biti budna i onda nemrem po noći spavat od vrućine.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 10 lip, 2010 1:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Meni ne utječe na spavanje... evo danas sam predugo spavao... probudio se polije 1 popodne i nije mi bilo vruće... (ajd, bio sam koristan noćas pa me ne peče savjest što sam se tak kasno probudio  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 10 lip, 2010 3:25 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Cvicek je napisao/la: Meni ne utječe na spavanje... evo danas sam predugo spavao... probudio se polije 1 popodne i nije mi bilo vruće...
Dude, jes ti još na faxu kad tak dugo spavaš? Jer tak sam i ja negdje krmačio dok sam išo na fucks.
|
| čet 10 lip, 2010 7:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Više službeno nezaposlen.... tu i tamo radim raznorazne part time posliće, a u međuvremenu se učim raditi SEO  Ali najčešće se budim koji sat ranije  uglavnom, ljeto ne utiče na spavanje, možda malo u pozitivnom smislu - spavam kraće a imam više energije nego zimi 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 10 lip, 2010 11:43 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Da, i ja sam se testirao ovu noć, i mogu vam reć da preko ljeta imam žestoko više volje i energije za bilo što, nego prek zime
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pet 11 lip, 2010 4:00 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Evo i kompu mi je muka Broj okretaja hladnjaka je veći za 1500 u odnosu prije dva tjedna kad je bilo lijepo jesensko vrijeme. Valjda ima tu uprogramiranu opciju da ubrza kad je vruće.
|
| pet 11 lip, 2010 6:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Meni se CPU popeo na cca 60C ... trebat ću počistiti komp od prašine ovih dana...
|
| pet 11 lip, 2010 6:29 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
nakon ovih vrućina i mrtva bih bila za zimu...ovo je totalna banana...nisam olovku mogla držati danas za vrijeme kolokvija kako su mi se ruke znojile 
| pet 11 lip, 2010 8:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ljeto je zakon Sjedim u sobi ,klima dere ,pijem hladni sok ,jedem sladoled i ljubenicu ..... Nigdje bez cvika u kojim pre jebacki izgledam 
| pet 11 lip, 2010 9:59 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
4 od 1 je napisao/la: Ljeto je zakon Sjedim u sobi ,klima dere ,pijem hladni sok ,jedem sladoled i ljubenicu ..... Nigdje bez cvika u kojim pre jebacki izgledam  Imaš li vrt s gnojivom? 
| pet 11 lip, 2010 10:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Spet je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Ljeto je zakon Sjedim u sobi ,klima dere ,pijem hladni sok ,jedem sladoled i ljubenicu ..... Nigdje bez cvika u kojim pre jebacki izgledam  Imaš li vrt s gnojivom?  Ne sta ce mi zivim u centru Osijek-a u stanu  ?
| pet 11 lip, 2010 10:02 pm |
|
 |
|
Overlord
|
4 od 1 je napisao/la: Ljeto je zakon Sjedim u sobi ,klima dere ,pijem hladni sok ,jedem sladoled i ljubenicu ..... Nigdje bez cvika u kojim pre jebacki izgledam  E to je carski
Ja sam bio noćaš vani u kratkim hlačama i majici i bilo mi je super (no postane fakat vruće kad ti neka cura sjedne u krilo ), a i brže me šupila cuga 
Nažalost ovaj put nismo išli na kran se sunčat, al budemo valjda sutra odnosno preksutra

|
| pet 11 lip, 2010 10:02 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
4 od 1 je napisao/la: Spet je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Ljeto je zakon Sjedim u sobi ,klima dere ,pijem hladni sok ,jedem sladoled i ljubenicu ..... Nigdje bez cvika u kojim pre jebacki izgledam  Imaš li vrt s gnojivom?  Ne sta ce mi zivim u centru Osijek-a u stanu  ? katkad gnojivo, a katkad i klima zna udarit u glavu... 
| pet 11 lip, 2010 10:04 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|