Sada je: ned 06 ruj, 2026 9:13 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
 Iron Man 2 
Autor/ica Poruka
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
Post Re: Iron Man 2
ok, uglavnom, Iron Man dva. da.

sto reci? ukratko, svidio mi se film.
ima akcije, humora i tome slicnog, ali najbitnije je sto je uspio zadrzati coolnes faktor jedinice. Downey je genijalan, oklop je ostao cool, a sexy riđokose su definitivno dobrodosle.

no dobro, ajde par nedostataka. najprije sto se tice negativaca u ovom filmu:
za pocetak reci cu samo da je Obadiah bio utjelovljenje badassnosti te da je takvu koncentraciju bilo nerealno za ocekivati i u nastavku. (budimo realni, Jeff Bridges je uspio ispasti cool vozeci se na onom bijelom dvokotacnom elektricnom cudu)

anyway, u ovom filmu imamo prakticki dva negativca. za pocetak ludi rus/fizicar/terorist/haker. osobno, nisu mi smetali pramenovi ni zlatni zubi. :zubo:

lik si je malo opicen u glavu, pa ajde, moze proci. u biti, nekako me ugodno iznenadio. na trenutke sam se pobojao da ce ispasti glup lik (tipa Nero u treku). pozadina mu je kliseizirana do boli (ono, tvoj tata je shebao mog tatu, pa cu ja tebe sada bicem!) ali kroz film lik ispadne spaljen, komican i na kraju, usudio bih se reci i genijalan. mahniti pogled, njegova bird i za kraj razgovori s Hammerom.

sto me dovodi do drugog negativca.
za pocetak, sto se tice castinga. nemam nista protiv Rockwella, ali naprosto gledajuci film cijelo vrijeme sam imao feeling da su pokusali covjeka "zamaskirati" u Garya Oldmana. onako, gledam, gledam i sve sto vidim je "ok, nije Oldman", "ok, nije Oldman", "ok, ovo mi moda bila i cool scena... ali i dalje nije Oldman".

priznajem, moguce da sam ja samo malo cvrknut u glavu, i da to drugima nece predstavljati problem, ali meni je nekako lik bio preslican da bih se oteo tom dojmu. inace, bila je cool scena u kojoj Hammer prezentira ono svoje oruzje, ali inace mi je ostao nekako bezveze lik.

a sad sto se tice samog filma, radnja je onako, ok. moze proci sto bi se reklo, mozda je malo nekoherentnija od prvog dijela, ali ajde. film ima dovoljno coolnes faktora i zabave da se izvuce. efekti su cool. Tony Stark i dalje legenda. kad smo vec kod istih, pojavljivanje Nicka Furya dodatni je plus. izađi iz krafne scena je epic.

u biti, da, film ima puno duhovitih i fora scena. recimo tulum kad se Tony napije, ili sam pocetak kad ulazi na otvaranje Stark Expoa.

nadalje, jedna stvar sto me malo zasmetala je odnos Tony-Pepper.
onako, kroz cijeli prosli film su se nesto natezali, pa je na kraju izgledalo kao da ce nesto biti, pa se sad kroz cijeli ovaj film opet natezu, pa malo bi pa malo ne bi (ok, da, ja se nasao prigovarat :zubo: )
ali ipak, onako, malo mi je bezveze sto su taj element doslovno copy pasteali iz prvog filma. doduse, Scarlett Johansson i kako-god-da-se-njen-lik-na-kraju-zvao je cisti plus.

i tako... ma uglavnom, film nije tako dobar kao prvi dio, ali ga se i dalje apsolutno vrijedi pogledati. ima nesto brzi pocetak, akciju, humor, sve na mjestu. a tu je i Robert Downey Jr. da se pobrine kako film ne bi izgledao "rutinski sklepan". (plus, ono, meni bi bilo cool da dva sata gledam samo iron man odjelo. ili, kako bi se to precizno reklo, protezu. :mrgreen: )

pet 30 tra, 2010 2:59 pm
Profil ICQ Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: manipulative and psychotic
Film je imao potencijala...

I stoji sve ovo što je ant napisao, akcija, humor, coolnes faktor...

Ali oni pramenovi :zgrožen:

Nažalost, moram ovo napisat... Uništili su film :pokislo:

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

pet 30 tra, 2010 5:13 pm
the Red Viper

e, i da, Terrence Howard je bio puno bolji od Dona Cheadlea.

ned 02 svi, 2010 9:02 pm
Profil ICQ Web stranica
bubica
bubica

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Evo ja se baš vratio iz kina, i moram priznat da mi je film sjeo. Recenziju ću naškrabat sutra (ako stignem).

I Don Cheadle je jako dobar Rhodey / War Machine, bolji nego što sam očekivao. Sam Rockwell je zakon! :mrgreen:

čet 06 svi, 2010 12:32 am
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

_Oz je napisao/la:
Recenziju ću naškrabat sutra (ako stignem).

Nemoj pramenove zaboravit spomenit 8-[

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

čet 06 svi, 2010 12:46 am
the Red Viper

_Oz je napisao/la:
Sam Rockwell je zakon! :mrgreen:

meni bas on nije sjeo. :|

čet 06 svi, 2010 1:11 am
Profil ICQ Web stranica
bubica
bubica

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Iron Man 2 (2010.)

slika

Tony Stark nam se vratio! Podjednako umišljen, raskalašen i djetinjast kao i prije, no iskusniji, obazriviji i općenito ipak nešto pametniji. Dvije godine nakon senzacionalnog uspjeha prvog filma o Iron Manu, pompozno najavljivani nastavak napokon žari i pali svjetskim kino dvoranama, a ako vas zanima da li ona magija još uvijek živi, čitajte dalje. Ili još bolje, pogledajte film.

Etogac. Sorry što ste čekali. :D

Sorry Mašo, zaboravih na pramenove...

pon 10 svi, 2010 8:04 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

_Oz je napisao/la:

Sorry Mašo, zaboravih na pramenove...

Ne valja ti recenzija [-(

Sv. Augustin (354-430)

pon 10 svi, 2010 11:02 pm
the Red Viper

_Oz je napisao/la:
I Don Cheadle je jako dobar Rhodey / War Machine, bolji nego što sam očekivao.

ja sam bas ostao totalno razocaran njime.
mislim, ok je covjek odlumio ulogu koja mu je u filmu dana, ali nije to ni blizu onoga Rhodeya iz prvog filma.
(sjeti se samo zara u okicama kad na kraju pogleda one oklope kod Starka u podrumu i komentar u stilu "sljedeci put")

čet 13 svi, 2010 5:16 pm
Profil ICQ Web stranica
Number One
Number One

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Wraith
Ant je napisao/la:
ja sam bas ostao totalno razocaran njime.
mislim, ok je covjek odlumio ulogu koja mu je u filmu dana, ali nije to ni blizu onoga Rhodeya iz prvog filma.
(sjeti se samo zara u okicama kad na kraju pogleda one oklope kod Starka u podrumu i komentar u stilu "sljedeci put")

Upravo tako! Prvi je puno bolje odglumljen, i nekako mi više sliči na vojnika, ovaj drugi sliči na glišu... 8-[
Doduše, gledala sam prvi dio nakon drugog (sad mi žao što nisam prvi odgledala u kinu jer je baš pravi film za kino), i moram priznat da mi je prvi ipak za trunkicu bolji... plus mickey rourke je bio oduuuuran... ali savršeno odglumljen ruski naglasak... nisam ni skužila da ima pramenove. :shock:
Da, i onaj badass me isto podsjetio na Oldmana... fakat...
Ona crvena Natasha mi je bila sasvim ok. Premda je bilo vidljivo da scene fighta nije radila ona (izbjegavali su snimanje lica u tim trenucima).
Što još... s obzirom da nisam prvo pogledala prvi dio, cijelu foru s Tony-Pepper nisam niti skužila do kraja filma... do scene na krovu... "get your own roof" je jedna od boljih fora koju sam čula u posljednje vrijeme... sweet sweet... al onako kilavo poljubit onakvu divnu, vitku, nalik na brezu, plavu ženu, fakat grijeh... fuj! [-(
Na kraju sam imala dojam da sam odgledala dobar film za djecu... čisto zbog niske razine nasilja i odsutstva keksa u filmu... Zato je prvi dio bolji... možda... nisam još sigurna...
Moram priznat da je Iron Man jedini superhero film koji me ponukao da pročitam strip... još ih samo trebam nabavit... :mrgreen:

I dalje me zanima što je bilo s ruskom papigom... :-k

P.S. Downeya Jr neću komentirat jer dobijem napadaj koji se manifestira abnormalnim radom žlijezda slinovnica i nekontroliranim cerekanjem...

čet 20 svi, 2010 7:18 pm
Make it so
Make it so

Savrseno nelogican film za razbibrigu ...sviđa mi se :thumbs2:

U kinu efekti daju super dozivljaj :mrgreen: .. u cilom filmu mi se najvise svidila zadnja scena kad tony stark namista da ga odlikuje onaj isti senator..koji mu je htio uzet odijela ..to je bilo za deset ..najscena :lolsmjeh: :lolsmjeh:

Negativac je sasvim okey ..onako mrtav ladan uleti usred utrke formule jedan i sve porazbija a kasnije mi nikako nije jasno kako je ubia onu dvojicu cuvara :-k
Premalo govori doduse ali je to ipak sasvim dobro ispalo

Starkova kriza ponasanja jer mora umrit ..misli da ce umrit ..je zabavna ..najbolji party ikada :lolsmjeh:

Sve u svemu ..isplatilo se dat 26 kuna za kino ulaznicu :mrgreen:

sri 02 lip, 2010 12:42 am
Number One
Number One

captain je napisao/la:
Starkova kriza ponasanja jer mora umrit ..misli da ce umrit ..je zabavna ..najbolji party ikada :lolsmjeh:

Sve u svemu ..isplatilo se dat 26 kuna za kino ulaznicu :mrgreen:

A kad je rekao Pepper: Sve ok. Odijelo ima sustav za filtriranje... :lolsmjeh: 8-[

Ja bih dala još kuna da ga gledam opet... 8-[ :biggrinlove: :biggrinlove: :biggrinlove:

sri 02 lip, 2010 1:24 am
Make it so
Make it so

A ono kad joj je kupia jagode a ona alergicna na to ..ili sjedenje u krafni :lolsmjeh:

sri 02 lip, 2010 1:30 am
Number One
Number One

jedino ne kužim kako je onako brzo skužio novi element... :-s

sri 02 lip, 2010 2:29 am
the Red Viper

ma to je jarvis rjesio.
on ionako radi vecinu posla.
Tony dobije ideju, jarvis ju realizira.

sri 02 lip, 2010 9:11 am
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: