Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Re: Zašto ne volimo Wesleya Crushera?
ima to nešto u njemu što ponekad iritira covijeka...ne znam, no ponekad mi je samo smetao u seriji
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
shirajzl je napisao/la:
Da, sad sam se sjetio jedne scene s njim kad on pita Tashu (mislim) zašto se ljudi drogiraju kad to šteti? U tom trenutku je imao tako fuj nevinu facu da mi se bljuvalo i na njega i scenariste koji su to iskoristilo za moralne pouke tipa onih koje vidimo u "humorističnim" serijama poput Korak po korak ili Puna kuća
My point exactly... mali je ljigav... a što je stariji ne izgleda ništa manje ljigav...
T'Rapavi je napisao/la:
BTW, zašto tema nije u TNG podforumu? Tamo sam je tražio pa je nisam našao.
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
ma njega treba umiti i poslati u maškare i našopati ga sa krafnama da umre od predoziranja sa šećerom ii onda ga nabiti na kolac..
_________________ Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.