| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Idete li u crkvu?
PrincMatias je napisao/la: To je fiziološka potreba ... A mene su na vjeronauku ucili da je Bog dao sex za prokreaciju, a ne za zadovoljavanje nasih fizioloskih potreba Isto tako su me učili da je zabranjen sex prije braka, kao i preljub... Tak da... Mislim da ce Bog blagonaklono gledat na te tvoje Ukrajinke jedino ak ih oženiš The Boz je napisao/la: Ako Crkva tako pozitivno djeluje na biće, jel uopće treba biti dozvoljena ženama? Mislim da bi mi muškarci onda trebali imati neki monopol na to, ili barem na više razine svečens... ...aww fuck. 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 06 ožu, 2010 12:16 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Da, idem u Crkvu...vjernik sam.odnosno katolik..nastojim ići u Crkvu češće. Inače kada se dotaknemo ovakvih tema uvijek se nađemo u raznim filozofiranjima i dubiozama...No što se tiče mene kao vjernika lijepo je biti vjernik i biti dio takve zajednice no nikada nisam dijelio čovjeka na vjernike i na one koji ne vjeruju...upravo ih dijelim na ono općepoznato nam svima..na Ljude i NEljude...bitno je da si čovjek i da živiš moralno i da vidiš..odnosno osjetiš čovjeka ..svoga bližnjega..poznatog ili nepoznatog...jer naša dobrota i ljubav u životu je naša i ostavština i to je ono najbitnije.a sad ko što bi u nas rekli džaba ti moliti se i ići u Crkvu ako nisi čovjek..u pravom smislu riječi..što mogu reći za kraj jest to da nam dragi Bog svima pomogne u svakodnevnom životu koji nije baš tako lak.. 
|
| sub 06 ožu, 2010 12:43 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Ja sve to znam i ovo što rekoh stoji ...
|
| sub 06 ožu, 2010 12:43 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Erm... eh?
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sub 06 ožu, 2010 12:54 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Nisam bila ni ne znam već odkad. Nekako mi je sve to sa crkvom licemjerno, pa je se klonim. 
|
| sri 10 ožu, 2010 12:45 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOL
...ja se isto više ne sjećam odkad sam bio... ...neda mi se stajati sat vrenema i slušati nebuloze... ...i smijuljit se kako je većina stvari nelogična, i kako naučavanje ne mogu prilagoditi novijim generacijama...
...tako da nema smisla... trošit vrijeme na to...
| čet 11 ožu, 2010 1:01 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
hehe kada se meni jednom pocelo štucati u crkvi  pogotovo u onom dijelu kada je trebao biti mir 
| čet 11 ožu, 2010 4:06 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja sam se dva puta onesvijestila u crkvi. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 11 ožu, 2010 10:42 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
od zagušljivosti ili od propovjedi 
| pet 12 ožu, 2010 12:25 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pet 12 ožu, 2010 3:24 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I ja sam se kao mali ne baš onesvjestio, ali koji put mi nije bilo baš najbolje.... valjda miks tamjana i totalne dosade stajati tamo među hrpom ljudi u gužvi i slušati nešto što me ni najmanje ne zanima. Nisam išao svojevoljno, već sam išao na vjeronauk i vjeroučitelj nas je prozivao svaki tjedan da li smo išli (tada je bilo "društveno neprihvatljivo" ako ne ideš na vjeronauk  , samo dvoje ljudi iz razreda nisu išli)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 12 ožu, 2010 3:46 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Da, i ja sam se par puta skoro onesvjestila... Doduse, tad sam imala problema sa štitnjacom, pa sam svugdje skoro padala u nesvjest inace, u osnovnoj sam redovito isla u crkvu, na vjeronauk, cak sam i citala u crkvi, vodila neke priredbe i tak Sad se ne sjecam kad sam zadnji put bila... Mislim, ak ne racunam vjencanja, krstenja, sprovode i tak to... prije negdje dvije-tri godine...
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 12 ožu, 2010 3:49 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Cvicek je napisao/la: Nisam išao svojevoljno, već sam išao na vjeronauk i vjeroučitelj nas je prozivao svaki tjedan da li smo išli (tada je bilo "društveno neprihvatljivo" ako ne ideš na vjeronauk  , samo dvoje ljudi iz razreda nisu išli) Pa i danas je društveno neprihvatljivo.
|
| pet 12 ožu, 2010 3:49 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
pahuljica je napisao/la: od zagušljivosti ili od propovjedi  Zagušljivosti. Ne mogu biti dugo u prostorijama gdje ima puno ljudi i nema zraka. Moj mozak treba puno kisika. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 12 ožu, 2010 3:54 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Nisam išao svojevoljno, već sam išao na vjeronauk i vjeroučitelj nas je prozivao svaki tjedan da li smo išli (tada je bilo "društveno neprihvatljivo" ako ne ideš na vjeronauk  , samo dvoje ljudi iz razreda nisu išli) Pa i danas je društveno neprihvatljivo.Zašto? Ja nisam išao na vjeronauk, ali se nikad nisam osjećao neprihvaćen... 
|
| pet 12 ožu, 2010 3:55 pm |
|
 |
|