|
Sada je: ned 06 ruj, 2026 10:18 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Avatar (2009) [vijesti + spoileri]
Avatar (2009) [vijesti + spoileri]
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Avatar (2009) [vijesti + spoileri]
I tako, Avatar nam je podbacio na dodjeli Oscara... 

|
| pon 08 ožu, 2010 11:32 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
|
| pon 08 ožu, 2010 11:55 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Avatar je do sad zaradio 2,600,607,444 dolara.
Osvojio je i 3 oskara, što je veliki uspjeh za jedan sf. 
|
| uto 09 ožu, 2010 6:41 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| sri 10 ožu, 2010 8:32 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Eh, da smo i mi svi pogledali ST XI po 25 puta, možda bi zaradio koliko i Avatar... 

|
| sri 10 ožu, 2010 9:19 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ne vidim čemu žalost. Star trek je u više od 40 godina postojanja tek sad dobio prvi oscar.
Avatar je tek prvi film u franšazi a dobio je 9 nominacija za Oscara, i od toga 3 osvojena.
To je fantastično. 
|
| sri 10 ožu, 2010 9:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_Oz je napisao/la: A jadni Avatardići, teški su ovo dani za njih! Ni ja ne kužim šta se to veseliš Avanatovom navodnom "failu"... dobiti 3 oskara je jako jako dobar rezultat.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 10 ožu, 2010 9:37 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: _Oz je napisao/la: A jadni Avatardići, teški su ovo dani za njih! Ni ja ne kužim šta se to veseliš Avanatovom navodnom "failu"... dobiti 3 oskara je jako jako dobar rezultat. Vidi se da ne čitaš strane forume... Al dobro, nije sramota. Nije baš da se nešto veselim što netko tamo nije dobio Oscara, jbe mi se za to... Ja samo prenosim atmosferu iz ostalih kuteva interneta koje pratim. Npr. pazi ovaj naslov na Scifi wireu: http://scifiwire.com/2010/03/avatar-pwn ... ars-in.phpI onda ovaj blog: http://marketsaw.blogspot.com/2010/03/w ... thing.htmlI kako sad očekuješ da se ljudi neće barem malo naslađivat?  BTW, "Avanat"... 
|
| sri 10 ožu, 2010 9:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ne trebam ići okolo čitati raznorazne sajtove i forume s raznoraznim komentarima. Mišljenja sam da za SF film koji je skoro pa crtić (i koji još k tome i nije o holokaustu  ) je sasvim dobar rezultat dobiti 3 oskara,
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 10 ožu, 2010 10:44 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
A sad kad bi sve filmove sa CGI-o nazivali crtićima gdje bi stali.
Glumci su glumili te likove, a onda je poseban program njhove kretnje umetao u animirane likove. To je težak i naporan proces i to je gluma.
Na Oscarima nagrade obično osvajaju filmovi koji nemaju veze sa sf-om.
Tako da je ovo doista uspjeh ito veliki.
Meni je inače film koji je osvojio 6 Oscara skroz bezveze.
|
| sri 10 ožu, 2010 10:56 pm |
|
 |
|
bubica
|
Cvicek je napisao/la: Ne trebam ići okolo čitati raznorazne sajtove i forume s raznoraznim komentarima. Mišljenja sam da za SF film koji je skoro pa crtić (i koji još k tome i nije o holokaustu  ) je sasvim dobar rezultat dobiti 3 oskara, Pa okej, al očito si me onda krivo shvatio... Tri tehnička Oscara su dobar i realan rezultat za jedan takav prvenstveno "tehnički" film (mislim, oduzmi Avataru CGI i ostaje ti Pocahontas, sve već viđeno)... Predmet internetskog ismijavanja nije sam Avatar (a još manje James Cameron) već fanovi, koji su uoči dodjele Oscara po raznim forumima i news grupama zamarali ljude spikama tipa "vidjet ćete vi, kad Avatar uzme sve Oscare, ha ha!" itd... Čak je jedan pametnjaković na hr.rec.film napisao poduži post o tome kako će Avatar osvojit barem 11-12 Oscara, pa je onda, kad smo mu objasnili da film ima "samo" devet nominacija, počeo histerizirat kako je to sramota itd... Usput budi rečeno, Oscari ne znače ništa. Tako je već više od dvadeset godina. Sjetite se Titanica, bezvezan chick flick, limunada... A uzeo je 11 Oscara, uključujući i najbolji film. A tu je još i "Zaljubljeni Shakespeare..." Čisti primjer mita i lobiranja, jer ne znam kakva moraš bit budala da ti to bude najbolji film godine pored filmova kao što su "Saving private Ryan," "Tanka crvena linija," "La vita e bella," i "Elisabeth"... Bottom line - tko j*be Oscare... S time u vidu, samo bih dodao da je i dalje najuspješniji SF film "Star Wars (1977.)" sa osvojenih 7 Oscara od 11 nominacija. 
|
| čet 11 ožu, 2010 12:29 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
RAI'TARA je napisao/la: Glumci su glumili te likove, a onda je poseban program njhove kretnje umetao u animirane likove. To je težak i naporan proces i to je gluma.
Tom Hanks u Philadelphiji. E to je gluma. Ovo u Avataru je recitiranje teksta.
|
| čet 11 ožu, 2010 12:41 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Avatar je odličan film. Efekti su fenomenalni istina. Ali meni efekti sami po sebi ne znače ništa ako priča nije odlična.
Upravo mi se to kod Avatara sviđa ima i odlične efekte i odličnu priču.
Jednostavno obožavam taj film.
Ne znam koji bi bio naziv za fanove Avatara, ali ja definitivno spadam u fanove tog filma.
Jedva čekam nastavak.
Taj će pobrati još više nominacija i Oscara. 
|
| čet 11 ožu, 2010 1:26 am |
|
 |
|
bubica
|
Neki ljudi imaju previše slobodnog vremena... Al ovo je 
|
| pet 12 ožu, 2010 2:32 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
LOL, trebali su ih još pofarbat u plavo...  Doživljaj bi bio potpun... 

|
| pet 12 ožu, 2010 5:11 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|