| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Idete li u crkvu?
...khm, ja sam išla u Crkvu dok je to bilo potrebno...mislim na sakramente, sada kada ih imam idem eventualno samo na Uskrs i na Božić... ...kako je rekla jedna cura..."vjerujem u Boga a ne u Crkvu" i u potpunosti se slažem s njom...
| sri 06 svi, 2009 7:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
PrincMatias je napisao/la: ....
Ne ide se u Crkvu radi svećenika već radi sebe. Tako je, a osim toga - osim osnivaca = Isusa , u crkvi osim majke Bozje, svi smo grijesnici, pa cak i sveci su cesto isli na ispovijed. - mi bi se cudili kaj su sveci ispovijedali kao svoje grijehe- jer su sveti i svoje sitnice su smatrali grijehom. Dakle nemojte misliti , tko je u crkvi da je ili mora biti bez grijeha. - mora biti uzor u trudu i nastojanju da bude uvijek i sve bolji, ali se mora nakon posrtanja i pada opet ustati i nastaviti napredovati k boljem. tj. U duhu treka - live long and prosper. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| uto 19 svi, 2009 9:18 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Nekad sam išla češće... ali ne kad bi bila puna ljudi... nego kad nema nikoga... pogotovo ako je neka mala crkvica u pitanju, gdje se ne čuje promet, ili se zatvaraju vrata... i kad su zatvorena, ti onako sjedneš u tišini... i slušaš tišinu... blaženstvo... 
| čet 04 ožu, 2010 12:49 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Nejdem.
|
| čet 04 ožu, 2010 7:50 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 01 ožu, 2010 9:39 pm Postovi: 100 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
ja isto uopce ne idem u crkvu , isao sam dok je bilo potrebno. jednostavno smatram da su "boga" izmislili ljudi da bi im bilo lakse zivjeti i imati siguran oslonac u zivotu. naravno sve kaj se prije nije dalo objasniti na racionalan nacin su pripisivali bozjoj volji ... ](./images/smilies/eusa_wall.gif) danas ,cim znanost bolje napreduje to vise tlaci teoriju o postojanja boga i crkve . a i btw bog ili vjera nema veze s crkvom, crkva voli neuke ljudi jer im onda moze pricati kaj god hoce 
_________________ LIVE LONG AND DRINK PROPER !!
|
| čet 04 ožu, 2010 7:54 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Treba ići u Crkvu jer to pozitivno djeluje na psihu i moral ...
|
| pet 05 ožu, 2010 9:45 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
To što na tebe tako utječe ne mora na druge. A baš se i ne vidi da djeluje pozitivno na tvoj moral gospodine ajmouvozitiukrajinkezaprostituciju
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 05 ožu, 2010 10:29 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Ne ulazim u crkve osim ako ne moram (npr. terenska nastava), a i tada pazim da ne stojim blizu provodljivih materijala  . (znate, munje i ostalo).
| pet 05 ožu, 2010 10:43 pm |
|
 |
|
Founder
|
Hrčak je napisao/la: To što na tebe tako utječe ne mora na druge. A baš se i ne vidi da djeluje pozitivno na tvoj moral gospodine ajmouvozitiukrajinkezaprostituciju Nemaš ti pojma kako utječe... Ali i seks je dao Bog a ne neka tamo partija ...
|
| pet 05 ožu, 2010 11:20 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 01 ožu, 2010 9:39 pm Postovi: 100 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
kako je bog dao sex?daj mi molim te to objasni 
_________________ LIVE LONG AND DRINK PROPER !!
|
| pet 05 ožu, 2010 11:30 pm |
|
 |
|
Founder
|
To je fiziološka potreba ...
|
| pet 05 ožu, 2010 11:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ako Crkva tako pozitivno djeluje na biće, jel uopće treba biti dozvoljena ženama? Mislim da bi mi muškarci onda trebali imati neki monopol na to, ili barem na više razine svečens... ...aww fuck.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 05 ožu, 2010 11:47 pm |
|
 |
|
Founder
|
To je kod muslimana itd.... A u našoj Crkvi su svi jednaki...
|
| pet 05 ožu, 2010 11:49 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
šteta 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 05 ožu, 2010 11:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Number of male popes: 265 Number of female popettes: 0 ... ASTI JEDNAKOSTI!
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 05 ožu, 2010 11:56 pm |
|
 |
|