Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Re: Fringe
ja to imam ja to imam ali cu vjerojatno tek poceti gledati kada dođe ne tv...pisalo je da ce ici na HRT-u
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Ja još nisam stigao, budem večeras... iako moram ENT pogledati...
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
ja totalno zaboravila na fringe
nda, idem si stavit skidat
trap... koju sam ja uopce zadnju pogledala?
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
OMG J.J.Abrams!
Pa šta ne vičete?? *odlazi gledat Fringe*
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Pogledala konacno... I nova epka je zakon
Najbolja do sad
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
jelda?
bas te vrati u onaj najbolji feeling iz prve sezone, pa onda ode jos i dalje. genijalno mi je bilo gledati "mladog" Waltera. i ona scena kad raspravlja s pomocnicom: "There's only room for one god in this lab, and it's not yours." i ona odlucnost u pogledu... joj, prođu me trnci samo kad se sjetim.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
Maestralna epka. U biti poprilično tužna, emotivna. Sviđa mi se cijeli osamdesete filing epke. Puno toga je razjašnjeno i povezano ovom epkom... stvari koje su do sada bile samo natuknute. Definitivno jedna od najboljih epizoda do sada. A nije čak ni bilo Leonarda Nimoya.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.