| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 Re: Rukomet, EP (M)
Po meni promasili su puno toga i to se osvetilo ,ako se hoce jedna takva ekipa tko Francuska dobit mora se pogadat a mi smo imali cak 3 sedmerca promasena . Ja isto mislim da Francuska nije puno bolja vec smo mi jednostano imali peh.
| ned 31 sij, 2010 10:04 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Francuzi nisu puno bolji ali su ipak bolji. Ali da nemaju **** i Karabatića popušli bi....
|
| ned 31 sij, 2010 10:35 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Rukomet
_Oz je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Neću te vrijeđat pa reći da lupetaš, ali poanta je u tome što naši mediji već godinama ne prenose ono što strani igrači i treneri kažu o Červaru... A što to oni točno kažu, što naši veće ne govore?  Pa to kako je Červar odličan motivator, ali nije baš neki trener, da ne govorimo taktičar...I kako je u doba dok je Smajlagić bio pomoćni izbornik Hrvatska imala puno bolje razrađene napade itd. Naravno da strani igrači i treneri neće to reći našim novinarima kad ih ovi pitaju, jel...
|
| ned 31 sij, 2010 11:41 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mi smo promasili previse sedmeraca i zicera u drugom dijelu i francuzi su zasluzeno dobili ..istina je ipak istina Svejedno cestitke nama na srebru i na finalu 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 01 vel, 2010 12:10 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| pon 01 vel, 2010 12:41 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
U svakom slučaju uspjeh je povijesni....
|
| pon 01 vel, 2010 12:50 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Sportski komentatori
...da je tako kako ti iznostiš činjenice... ...onda bi nas svi čitali u napadima... i nebi zabijali toliko golova...
...da naši ne treniraju... oni se samo okupe tek rako da se okupe...
...pa nije tu samo Červar, nego cijeli stručni tim... ...koji vodi reprezentaciju...
...a ja fakat neznam što bi tebe moglo zadovoljiti... ...kao što sam rekao prije, ako ti se toliko ne sviđa igra i to sve, kog vrapca gledaš... ? ...da bi poslije mogao gunđati...?
| pon 01 vel, 2010 11:04 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Ti gledaš rukomet samo kad Hrvatska igra, jelda?
|
| pon 01 vel, 2010 12:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja ne gledam baš rukemoet... ...bacim oko... ali nije to moj sport... 
| pon 01 vel, 2010 1:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
pozdrav svima....pa što reći nego čestitke Lini i njegovim kaubojima........pružili su nam opet nešto da se ponosimo..Lino je jedan veliki trener a sad to je li prvo ili drugo mjesto...pa voljeli bi da smo dobili to ali su ipak Francuzi bili za nijansu bolji upravo u vraćanju igre u svoju korist..No ova ekipa sa Linom na čelu pa trebamo im samo skinuti kapu do poda....još najmlađa repka na turniru i doći to finala..ma jednostavno velika im hvala što i dalje pokazuju da su tako jaki u rukometnom svijetu i što uvijek izgaraju do maksimuma...da ostavili su srce na terenu dali su sve od sebe i nemam nikakve zamjerke. Biti ovako mala zemlja i stalno pri vrhu u ovih zadnjih godina ma čovjek jednostavno i nema šta reći.... ovo je mlada ekipa ..još je toga lijepoga pred njima i još ćemo slaviti sa kaubojima.... 
|
| pon 01 vel, 2010 3:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pon 01 vel, 2010 4:12 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Yep, skromnost je lijepa vrlina. It's not having what you wan't, it's wanting what you got... Yep, tako svijet funkcionira...
|
| pon 01 vel, 2010 5:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da, smatram da bi se naše rukometaše trebalo pribiti na stup srama jer su nas sa tim 2. mjestom tako strašno osramotili 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 01 vel, 2010 5:42 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Da, smatram da bi se naše rukometaše trebalo pribiti na stup srama jer su nas sa tim 2. mjestom tako strašno osramotili  Hvala što mi stavljaš "riječi u usta."  Ja sam samo malo isfrustriran što je naša era dominacije (2003-04) kratko trajala, a smatram da je trebala trajat duplo duže.
|
| pon 01 vel, 2010 5:59 pm |
|
 |
|
bubica
|
 Re: Rukomet
http://www.index.hr/sport/clanak/slavko ... 12062.aspxGoluža je kao igrač uvijek bio autoritet u momčadi i mislim da je dobar izbor. Mislim da se više neće događati da se Balić cinično nasmije i makne u stranu dok trener objašnjava "akcijski plan" kao što je to bilo pod Červarom.
|
| pon 13 ruj, 2010 6:58 pm |
|
 |
|