|
Sada je: čet 10 ruj, 2026 12:20 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Rukomet
Mr.bobo je napisao/la: ...ma srebro je fantastičan uspijeh...
To je fraza kojom se obično tješe oni koji ne mogu osvojit zlato... Mlada generacija il ne, mislim da smo u ovom trenutku prevelika velesila da bi slavili srebro samo tako... Ako je Francuska rukometni ekvivalent Federeru, Hrvatska je Nadal (onaj pravi, ne ovaj ozlijeđeni), i uvijek moramo ić na pobjedu. U Zagrebu u finalu svjetskog su zablokirali, prestali igrat na pola drugog poluvremena, a još su u skupini pokazali da mogu protiv Francuza. To im se ne smije ponovit. Francuska je jača, pa ako izgube, nek to barem bude zbog toga, a ne zbog raznoraznih kriza igre... Sva finala koja su do sada izgubili, izgubili su zbog loše igre, ne zbog boljeg protivnika. Nek ostave srce na terenu i niš im neću zamjerit.
|
| ned 31 sij, 2010 12:58 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Rukomet, EP (M)
I ja kazem .. iako realno gledajuci cini mi se da su francuzi sad ipak mrvu bolji i spremniji 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 31 sij, 2010 1:42 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
▒▓█▀H▄R▀▄▀V▄▀▄A▀▄▀T▄▀S▄▀▄K▀▄A▀█▓▒ ▒▓█▀H▄R▀▄▀V▄▀▄A▀▄▀T▄▀S▄▀▄K▀▄A▀█▓▒
| ned 31 sij, 2010 5:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Izgubili od Francuske... toliko o tome Bez obzira što oz kaže, ni srebro nije nešto loše. Da u nogometu osvajamo srebra, o nogometašima bi klingonske epove pjevali 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 31 sij, 2010 8:04 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Opet ništa... šteta što su na kraju prvog poluvremena u minuti ispustili tri gola prednosti. Svejedno, čestitke dečkima. To europsko zlato nam je nedostižno. 

|
| ned 31 sij, 2010 8:13 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Izgubili od Francuske... toliko o tome Bez obzira što oz kaže, ni srebro nije nešto loše. Ma srebro ko srebro nije loše... Al iz godine u godinu gledat reprizu, i svake godine iste spike o tome kako je srebro uspjeh... Čovjek se umori. Šta reć, opet odlično prvo poluvrijeme i loše drugo. Opet Vori (najbolji pivot na svijetu) igra krilo... Whatever...
|
| ned 31 sij, 2010 8:14 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Šteta što ovakva generacija ima takvog trenera...
Da je na čelu reprezentacije sve ovo vrijeme bio pravi stručnjak, osvojili bi bar 3 zlata više...
|
| ned 31 sij, 2010 8:15 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...sad se pravo gunđalo javilo... ...i onda bi s takvim trenerom nabili Francuze nabili 10 razlike... ...a onda bi i štrumpfovi došli na teren čestitati... i Gargamel s njima... jel...
Bilo je tu dobre igre pogovovo prvih28 minuta... ...ali pustit Francuze da izjednaće do poluvremena je greška... ...jednako kao i promašeni sedmerci... ...ostalo sve je blio sasvim ok...
...čestitke našima... ...past će Francuzi jednom... samo trebamo biti strpljivi...
| ned 31 sij, 2010 8:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Tako je.... Ljudi su se previše razmazili na to što stalno pobjeđujemo, tako da sada ispada da je biti 2. najbolja momčad u Europi (plus nekoliko zlata!) - slab rezultat Imali smo svojih pogrešaka, imali smo priliku razbiti Francusku kad smo došli na 3 i nismo iskoristili, par puta smo se mogli vratiti na izjednačeno i opet nismo uspjeli... Suci su bili korektni, nitko nam nije kriv. Francuska je pošteno postala prvak, a našima čestitke na srebru 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 31 sij, 2010 8:35 pm |
|
 |
|
bubica
|
 Mr.bobo je napisao/la: Bilo je tu dobre igre pogovovo prvih28 minuta... ...ali pustit Francuze da izjednaće do poluvremena je greška... ...jednako kao i promašeni sedmerci... ...ostalo sve je blio sasvim ok... To ti je ko u skijanju kad čovjek vozi super pol staze, pa onda jaše kolac, ili kad krava da 30 litara mlijeka pa prevrne posudu i sve prolije... To je inače naš sindrom, odličan početak i kasnije pad. Tako je bilo i protiv Španjolaca u Tunisu, i protiv Danaca na zadnjem europskom kad smo ih uništavali (nakon deset minuta igre je bilo 4-0 za nas, nisu nam mogli ni prismrdit, pa smo im pustili da se vrate), a i protiv Francuza na svjetskom kad smo bili potpuno ravnopravni do polovice 2. poluvremena i jednostavno prestali igrat. Mr.bobo je napisao/la: ...past će Francuzi jednom... samo trebamo biti strpljivi... To već govorimo godinama... 
|
| ned 31 sij, 2010 8:53 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mah.... ako se sječam bilo je u našim igrama sasvim dovoljno vračanja kad je situacija izgledala nemoguća, da se događalo da smo loši pa da iskoristimo pad protivnika...
Neki puta uspijemo, neki puta ne... Francuzi su nam u ovom trenutku jedina ravnopravna momčad... neki puta pobjedimo mi, neki puta oni... u zadnje vrijeme je skor na njihovoj strani, jednom će možda biti a našoj... To je normalno u sportu... nitko ne može biti na vrhu baš cijelo vrijeme...
|
| ned 31 sij, 2010 8:57 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Svaka čast dečkima, ali Franci su ipak za nijansu bolji, a ta nijansa zna odlučiti o Europskom prvaku.
Svaka čast našima još jednom i idemo hrabro po svijrsko zlato u Švedsku.
| ned 31 sij, 2010 8:58 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Opet su nas francuzi shebali, ali svejedno svaka čast našima na srebru
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 31 sij, 2010 9:02 pm |
|
 |
|
bubica
|
Ja osobno mislim da ti Francuzi uopće nisu TOLIKO bolji od nas... Jer na svakoj poziciji imamo podjednako dobre igrače, ako ne i bolje, pogotovo na pivotu (Vori je, kao što sam rekao, najbolji na svijetu, a onaj isti ga gura na krilo), imamo Balića koji je ne samo najbolji srednji vanjski nego i najbolji rukometaš na svijetu, imamo Duvnjaka koji je najskuplji igrač svih vremena... A imamo bogami i Alilovića koji više nije ništa slabiji od Omeyera. Jedino mjesto gdje im ne možemo parirat je desno krilo gdje igra onaj Abalo, čovjek nije normalan...
|
| ned 31 sij, 2010 9:08 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja se slažem... da Francuzi nemaju bolju momčad... ...Karabatić mi je iritantan...
...ali naši strebaju odigrati idealnu utakmicu u finalu... ...no to se nije dogodilo...
| ned 31 sij, 2010 9:23 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|