Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
Re: Rukomet
eh koja prelijepa noć,,,,,,,,,,,nek im je Lino pokazao svima sa svojim dečkima da mogu i dalje i kad je najpotrebnije..ha a kakav bi ja bio da ne spomenem svoje Hercegovce....ma Alilović i Buntić ma nešto predivno,,kako su samo briljirali..pa i Balić i ostali momci.....ovo je jednostavno prelijepa noć...e moram opet to kazat nek im je Lino pokazo..opet da se može
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
captain je napisao/la:
Hrvatska uvijek odigra najbolje kad ih mnogi otpisu ..na kladionicama su inace danci bili favoriti a i mislim opcenito u stranim medijima
...imam ja dva-tri Danca u timu... ...i pitam ja dal gledaju tekmu... (naši vodili 5 razlike)... ...a lik kaže da ne želi razgovarati o tome... ...da imamo najbolju repku na svijetu... a da su njihovi loši...
LINO je car... ali ove novinare mutave koji ne razumiju sport treba na kolac nabit koji ga cijelo vrijeme provociraju... ...ja na njegovom mjestu ne bi im davao nikakve izjave...
...on je jedan fenomenalni strateg... imao je neke pogreške, no u zadnjih 10 godina 9 godina biti u polufinalu kontinuirano, pa to nije ni jedna repka postigla... ...a sad kad je uveo mlade snage opet nije dobro zato jer ne nabiju sve 10 razlike... a ni jednu tekmu nisu izgubili... ...pa tko je tu lud...?
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Pobjedili Poljsku!
Eto nas u finalu!
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
captain je napisao/la:
Pa iman onaj kapetanski predosjecaj da cemo zavrsit u finalu ..e cek s kime igraju francuzi u ovon svemu ..malo mi se sve pomutilo ... za vrijeme slusanja mjuze
Kao sto rekoh ..daj boze da dobijemo francuze ..ionako smo u finalu
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Odlično! Super smmo odigrali drugo poluvrijeme... Srebro imamo, za zlato će se trebati lavovski boriti.
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...Francuzi su gadni... škicao sam ih protiv Islanda... ...no islanđani su malo čudno igrali... premalo agresivno i s dosta grešaka... kao da nisu vjerovali u pobjedu...
...a Poljaci su isto jako dobri... čvrsti... ...no i oni su malo više pogrešaka od nas napravili... ...a i mi smo izgleda više to željeli u drugom poluvremenu...
...čestitke dečkima... dobre dvije utakmice su odigrali... ...zasluženo su u finalu... i sve najbolje sutra... da ozljede prođu... jer su ih Poljaci dosta natukli...
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
Re: Rukomet, EP (M)
Svaka im čast. Pomislio sam da im nedostaje malo snage predkraj prvog poluvremena ali ipak nikad nismo Poljacima dopustili da odu na +3. Sve pohvale staroj ali i novoj gardi.... U finalu će trebati biti koncentriran stalno i mali black-out može presuditi.
BrickTop je napisao/la:
Kak bu rekli Zagorci, Srebro je v đepu.
...daleko si ti od zagorca... v žepu, brick, v žepu... ...ma srebro je fantastičan uspijeh...nikad dalje nisi stigli... ...a hoće li ... saznat će mo uskoro...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.