| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 19 tra, 2009 1:26 pm Postovi: 108 Lokacija: Quark's Bar Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Insurrection Koje si vrste?: ferengi
|
 Re: Dr.House
House je po meni ajmo reci naj serija ikad prikazana na HRT-u(ne racunajuci ST  ) nego ima li iko informaciju kad stiže posljednja V. sezona kod nas..to se čeka..iako je bilo govora da ce HRT dati prava RTL-u na Housea u zamjenu za neke utakmice svjetskog rukometnog prvenstva koje se nedavno odrzalo kod nas..ali od tog Deala nije bilo nista..i iza toga se nista nije spominjalo 
_________________ resistance is futile!
|
| ned 19 tra, 2009 11:04 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
House je najbolji
Definitivno jedna od najboljih serija prikazivanih na HRT-u...
Ja sam ga sad poceo ponovno gledat, skinuo si ga sprzio, i sad gledam...jos sam na prvoj sezoni
..i jedna informacija za sve...vec je pocelo snimanje 6.sezone, te su vec dvije epizode prikazane(valjda na Fox-u)...i mogu se naci za download

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 25 ruj, 2009 11:36 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cmd Data je napisao/la: i mogu se naci za download Cviček i ja smo se konzultirali glede javnog raspravljanja o downloadu piratskih sadržaja i zaključili da bi se od toga valjalo suzdržat. Tako da vas sve molim za diskreciju po tom pitanju.
|
| pet 25 ruj, 2009 1:20 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| pet 25 ruj, 2009 10:47 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
House je zakon.. baš sad gledam ovu najnoviju sezonu 6 prve dvije epke su bile.. dobre su bile ... 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 26 ruj, 2009 10:23 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
prva epka 6 sezone je preodlična! franka potente odlično uklopljena ... sve je bilo zakon.
| sub 26 ruj, 2009 11:24 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ocu housa 
| ned 27 ruj, 2009 12:25 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
pahuljica je napisao/la: ocu housa  hehe ok.. onda i to stiže u Rijeku zajedno sa Voyagerom 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| ned 27 ruj, 2009 11:22 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pogledao jucer epku! (u pol pet sam isao spavati...) (ali isplatilo se!)
meni je epizoda fenomenalna! nije standardna House MD epka i to mi fakat cool. House je tu, i House je House, i fakat moram priznati da je fora vidjeti kako serija moze zadrzati dobar feeling kad se izbaci sve osim njega. (ja bi izbacio i ono malo Wilsona sto se pojavljuje... nekako mi je i pokvario dojam)
jedino sto me jos u prvoj sceni skoro infarkt scopio. mislim, sto su jadnicku s kosom napravili?! (ali ajde... do kraja epke je postalo gotovo ok)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 27 ruj, 2009 1:39 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ant je napisao/la: pogledao jucer epku! (u pol pet sam isao spavati...) (ali isplatilo se!)
meni je epizoda fenomenalna! nije standardna House MD epka i to mi fakat cool. House je tu, i House je House, i fakat moram priznati da je fora vidjeti kako serija moze zadrzati dobar feeling kad se izbaci sve osim njega. (ja bi izbacio i ono malo Wilsona sto se pojavljuje... nekako mi je i pokvario dojam)
jedino sto me jos u prvoj sceni skoro infarkt scopio. mislim, sto su jadnicku s kosom napravili?! (ali ajde... do kraja epke je postalo gotovo ok) da fakat neobičan nastavak, joj da kosa!!! ljudnica  ajde pred kraj je bila bolja 
|
| pon 28 ruj, 2009 7:49 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
ajde ajde do sredine sezone će mu narast natrag ...  kao i prva epka i druga je bila dosta dobra, ima odličnih momenata ... i drago mi je što se na kraju vratio ekipi nebi bila ekipa bez njega 
| sri 30 ruj, 2009 11:26 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
evo, pogledao i drugu epku. nelosa stvar. Foreman je bio dobar, uvijek mi je fora vidjeti njega kako pokusava popuniti Houseove cipele, ili bolje reci tenisice. i ideja sa Houseovim kuhanjem je genijalna. ona igrica je cool. iako je malo nepotrebna u cijeloj prici, ali i dalje je cool. bonus bodovi bi bili ostvareni da smo culi cijelu pricu o 13 i njenoj cimerici Cheerleaderici. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 01 lis, 2009 12:31 am |
|
 |
|
Admiral
|
e sad mi se House dosta srozao, nekako bi da je više bitchy... valjda se bude popravio do kraja sezone ... 
|
| ned 10 sij, 2010 4:53 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: pet 20 stu, 2009 12:27 am Postovi: 41 Lokacija: Holodek 1 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
4. sezona je bila definitivno najbolja, a ova 6. sezona je katastrofa, kao da gledam 2 različite serije. Sinoć je bila nova epizoda emitirana u esadeju nakon mjesec dana stanke, valjda se buju popravili... 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=E7IUR_fFypI istinita priča o bicima iz dalekog svemira...
|
| uto 12 sij, 2010 10:20 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Svaka epizoda ove serije je šablona. 1. Prije špice-neki ljudi od kojih netko dobije napadaj 2. Špica 3. House se zajebava sa nekom banalnošću i doznaje za neki slučaj 4. Naprave pogrešnu dijagnozu i počnu je liječiti 5. House se zajebava sa nekom banalnošću 6. Pacijent normalno komunicira sa nekime od doktora i onda dobije napadaj, te ga doktori jedva spašavaju 7. Dijagnoze od kojih boli glava; razne bolesti za koje nismo nikad čuli+mogućnost autoimune 8. House se zajebava sa nekom banalnošću i pritom dobije otkrivenje 9. House spašava pacijenta, jer se radi o nečemu dosta jednostavnom 10. House se zajebava sa nekom banalnošću. Ajde, nekih 90% epki je po toj šabloni. Nevertheless, serija mi je odlična, lik Housea je nevjerojatno intrigantan; usamljen, genijalan, odbija ljude, a ipak je željan njihovog društva no ne želi to priznati; mrzi ljude i njihove probleme, a ipak ih liječi. Ujedno je serija dosta obrazovna; jer vidimo što se sve može dogoditi sa ljudskim tijelom. Pogotovo ako uzmemo u obzir točku 9; da probleme stvara nešto jednostavno, a ne one silne bolesti i poremećaji koje doktori nabroje. Čavel v glavi, kuga, lijepa lepra, krpelj u vagini, izostanak sline, taloženje željeza u prstima, koštana srž u krvi, čačkalica ubodena u crijevu i jetri...sve relativno predočivi poremećaji i bolesti. 
|
| uto 12 sij, 2010 5:11 pm |
|
 |
|