| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Buffy The Vampire Slayer (1997-2003)
Serija prati zivot mlade devojke, koju je izabrala sudbina da se bori protiv vampira, demona i ostalih natprirodnih sila, najcesce uz pomoc njenog Čuvara i njenih vjernih prijatelja.j Serija ima 7 sezona. Kod nas su se na NovojTV prikazivale samo 4 čini mi se. Tijekom godina glumačka postava se mijenjala. Previše po mom mišljenju.  Ali drago mi je da je Spike ostao. I Willow lezbijka  Nedavno sam opet počela gledat pa eto teme. i Oz molim bez vrijeđanja. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 21 pro, 2009 6:55 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Buffy The Vampire Slayer
Pa meni je bila fora serija dok sam bio u osnovnjaku , a tu je naravno i Sarah Michelle Gellar
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 21 pro, 2009 7:04 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Pa Giles mi je dobar lik. Onako smotano/inteligentni Britanac. Osim njega bi dodao Angela i naravno Spikea. Ovi ostali mi nisu nešto pretjerano ostali u sjećanju. A i inače mi je Buffy lošija serija od Angela bila.
| pon 21 pro, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: pet 20 stu, 2009 12:27 am Postovi: 41 Lokacija: Holodek 1 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
buffy & angel su mi dobre serije, ak sam žensko, imam 11 godina i tek dobivam one dane u mjesescu. ](./images/smilies/eusa_wall.gif) eto tolko mi je dobra serija 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=E7IUR_fFypI istinita priča o bicima iz dalekog svemira...
|
| pon 21 pro, 2009 7:19 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Nisam nikada gledao moram priznati.  Nekako ne vjerujem ni da ću uskoro pokušati. Iako, trebao bi probati. 

|
| pon 21 pro, 2009 8:19 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
kad sa bila u oisnovnoj ova mi je serija bila zakon... ne znam kako bi mi sad to bilo, ali tad je bila fora... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 21 pro, 2009 10:21 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ravnatelj Buffyine škole je none other than Quark. Shimmerman je paralelno glumio te dvije uloge. A glede Buffy; gledao sam je dok sam bio u srednjoj, tad se i prikazivala na tvu. Ne odveć impresivno; ona je mlada i zgođušna, oni su krvoločni i ima ih preko previše za taj gradić. U totalu mi je serija bila brainwash zabava do onog dijela kad se Buffy poseksa sa Angelom, nakon čega pada kletva s njega i on postane zajeban lik, a Buffy se pak bari sa Spikeom, njenim dojučerašnjim protivnikom. 
|
| uto 22 pro, 2009 12:55 am |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Buffy The Vampire Slayer (1997-2003)
Ajme kako glup kraj  i zakaj nisu snimili i tu osm sezonu neg je ona u stripovima 
|
| čet 21 sij, 2010 6:39 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
bafi xD ok serija al spike je C A R nad carevima
scena kad lik spava u podrumu svezan za zid, i samo se počme bacakat po krevetu i vikat "i'm drowning" ( ja se utapam) i sam se probudi, i veli "Oh" i onak zbunjen izraz lica xD a buffy ga gleda sastrane onak pogled O_o
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| pet 22 sij, 2010 1:01 am |
|
 |
|
|
mislim da je rekao I'm drowning in shoes  moram provjerit OK provjerila sam nisu shoes ali nešto je rekao iza toga 
|
| pet 22 sij, 2010 1:07 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
davno sam ja to gledo, al scena je tako carska da se još uvjek na to odmavlim smijat
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| pet 22 sij, 2010 1:08 am |
|
 |
|
|
Ma scene sa Spikeom su uvijek takve 
|
| pet 22 sij, 2010 12:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Tuvix je napisao/la: buffy & angel su mi dobre serije, ak sam žensko, imam 11 godina i tek dobivam one dane u mjesescu. da zato su bile među top 10 u vrijeme prikazivanja ma Buffy je bila baš dobra serija  Gledao sam ju dok je išla na Novoj TV i još prije na Kanal A, ali nakon neke duge stanke kraj nisam uspio pogledati, a niti skinuti s torrenta (bilo je to prije flat neta-a  )
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 22 sij, 2010 2:59 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ah Buffy... Nisam propustala ni jednu epizodu kad je isla na TV-u Doduse, onda jesam imala 11 godina i tek dobivala one dane u mjesecu Bas me zanima kakva bi mi bila sad serija da ju gledam  Hrcka, ti imas Buffy? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 22 sij, 2010 7:22 pm |
|
 |
|
|
Imam 
|
| pet 22 sij, 2010 7:33 pm |
|
 |
|