| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: Koja vam je bolja trilogija i zašto?
Original trilogija, jednostavno klasika i vrhunac ondasnje filmske tehnologije i efekata. Solo je car, chewie zakon, vader, leia, yoda, ma previset toga rula u originalu. Ova nova trilogija mi nema dusu, nema onu dubinu koju ima original.

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 19 svi, 2009 6:58 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Bolja mi je prequel trilogija.
Glumci su mi bolji i zgodniji. Glazba mi je draža. Efekti su odlični. A i sama priča je super.
Sviđaju mi se Padme i Anakin kao par.
Padme ima odlične frizure i haljine, puno bolje nego Lea. 
|
| pet 27 stu, 2009 5:13 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
oriđiđi je bolji...
to je pravi SW i radnje je čvršća nego u prequelu...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 27 stu, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja se ne slažem, meni je orginalna trilogija lošija. A mislim da je i većini novih fanova, koji su prvo gledali ove nove pa tek onda stare. 
|
| pet 27 stu, 2009 5:20 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mimi Sky je napisao/la: to je pravi SW i radnje je čvršća nego u prequelu...
Pa o tome bi se još i dalo za raspravljat. Po mom mišljenju je baš u originalnoj trilogiji radnja previše jednostavna. Previše jednostavna borba između dobrog i zla... bez nekih dodatnih kompliciranijih motiva i podradnji...
| pet 27 stu, 2009 5:22 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Ja se ne slažem, meni je orginalna trilogija lošija. A mislim da je i većini novih fanova, koji su prvo gledali ove nove pa tek onda stare.  Eto vidiš ja sam prvo gledao originalnu trilogiju pa mi je svejedno nova bolja...
| pet 27 stu, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Original ostaje original. Ne priznajen ovu reboot trilogiju. Ma ta nova trilogija je vise ka crtic. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pet 27 stu, 2009 5:44 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Meni nije meni je draža. Ta nova trilogija i jest razlog zašto sam onda pogledala staru. Jer me zanimalo što je dalje bilo.
Da su bili loši, moje iskustvo sw svemira, završilo bi na Fantomskoj prijetnji. 
|
| pet 27 stu, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Original... uvijek... jer se radi o borbi dobra i zla... i daleko je duhovnija i smislenija radnja nego u prequelu... koji je fakat kao crtić... više zapleta i specijalnih efekata ne čini film boljim (premda originali imaju sasvim dovoljno zapleta i specijalnih efekata)... a to što su glumci navodno zgodniji... mislim da uopće nije bitno za radnju... a kad smo već kod toga... carrie fisher je bila okorjela pijandura dok je snimala star wars (ne znam tko je izjavio da nikad nije došla na snimanje trijezna), tako da s obzirom na tu činjenicu, izgleda poprilično dobro... a najružniji dio tijela joj je glava... al i dalje ne kužim toliku mržnju prema njoj...
| sub 28 stu, 2009 5:44 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Meni je orginalna trilogija baš lošija jer se vrti oko ekstremne podjele oko svjetla i teme, a istina je u stvarnosti više u sivilu.
Zapravo orginalna trilogija zbog takve ekstremne podjele više podsjeća na bajku za djecu.
Ako je nova trilogija crtić, onda je stara igrokaz sa lutkama. 
|
| sub 28 stu, 2009 9:39 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
stvarnost je onakva kakvom je učiniš... ako je tvoja siva... slobodno uživaj u njoj...  u međuvremenu originalna trilogija vodi s više nego duplo glasova...
| ned 29 stu, 2009 4:52 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Pa iz sentimentalnih razloga vodi, jer je starija.
Sivilo je samo ime. Svijet nije crno-bijel, većinom je siv u raznim nijansama. Čisto zlo, ili čisto dobro su velike rijetkosti. 
|
| ned 29 stu, 2009 4:56 pm |
|
 |
|