| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Ženski Sithovi
Pročitala sam prije dva dana dvije kratke priče Lost Tribe Of The Sith i zapitala se koliko ženskih Sithova ima. Zasad sam našla: Darth Talon Darth Traya Bastilla Visas Marr Olaris Rhea Ambria Lumiya Darth Wyyrlok II Darth Maladi Jel zna još netko neke? Zašto ženskih Sithova ima manje od muških. Je li to zato jer su žene emocionalno stabilnije? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 04 stu, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Ženski Sithovi
Mislim da je upravo to razlog. Zaš sam ja bila u uvjerenju da je Mara Jade bila Sith? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 04 stu, 2009 7:10 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne znam, čitala sam da je ona bila nekakav Emperor's Hand. Ali nisam našla na termin Sith.
|
| sri 04 stu, 2009 7:14 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Hrčak je napisao/la: Ne znam, čitala sam da je ona bila nekakav Emperor's Hand. Ali nisam našla na termin Sith. Ako se dobro sjećam, Mara je bila Palpatineov assassin (naučen nekim rudimentarnim sithovskim vještinama) poslan da ubije Lukea, pa se na kraju zaljubi u njega.
|
| sri 04 stu, 2009 7:23 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ja svaki put kad vidim ovaj topic procitam Ženski stihovi Nda... on topic... on topic... Darth Talon je zakon 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 04 stu, 2009 7:33 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Hrčak je napisao/la: Zašto ženskih Sithova ima manje od muških. Je li to zato jer su žene emocionalno stabilnije? Ne bi rekao. Ima dobro objašnjenje u Children of the Jedi: Muškarci su po svojoj prirodi agresivniji, pa su podložniji tamnoj strani Sile. Isto tako, muškarci mogu doprijeti do dubljih dijelova tamne strane, zato jer imaju više agresivnosti koju mogu kanalizirati u mržnju.
| sri 04 stu, 2009 10:47 pm |
|
 |
|
|
Ne bih rekla. To ovisi o genima. XYY su ti agresivniji muškarci.
|
| sri 04 stu, 2009 10:53 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Hrčak je napisao/la: Ne bih rekla. To ovisi o genima. XYY su ti agresivniji muškarci. Ja samo prenosim objašnjenje iz knjige. 
| sri 04 stu, 2009 10:55 pm |
|
 |
|
|
A dobro ipak je to druga galaksija, možda je kod njih tako. 
|
| sri 04 stu, 2009 10:59 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ajmo reć da mi je od ponuđenih Darth Traya najviše zakon
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 04 stu, 2009 11:02 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 05 stu, 2009 12:18 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Hrčak je napisao/la: Pročitala sam prije dva dana dvije kratke priče Lost Tribe Of The Sith i zapitala se koliko ženskih Sithova ima. Zasad sam našla: Darth Talon Darth Traya Bastilla Visas Marr Olaris Rhea Ambria Lumiya Darth Wyyrlok II Darth Maladi Jel zna još netko neke? Zašto ženskih Sithova ima manje od muških. Je li to zato jer su žene emocionalno stabilnije?  Pravo pitanje je zašto općenito uvijek ima manje ženskih nego muških likova. 
|
| ned 06 pro, 2009 9:48 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
RAI'TARA je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Pročitala sam prije dva dana dvije kratke priče Lost Tribe Of The Sith i zapitala se koliko ženskih Sithova ima. Zasad sam našla: Darth Talon Darth Traya Bastilla Visas Marr Olaris Rhea Ambria Lumiya Darth Wyyrlok II Darth Maladi Jel zna još netko neke? Zašto ženskih Sithova ima manje od muških. Je li to zato jer su žene emocionalno stabilnije?  Pravo pitanje je zašto općenito uvijek ima manje ženskih nego muških likova.  Zato što je muškima prirodnije da u ruci drze lightsaber.... 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 17 sij, 2010 7:05 pm |
|
 |
|