| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Tenis
Sutra Ljubo protiv Simona ili Llodre u finalu Lyona, i Čilić protiv Melzera u finalu Beča! Dva paralelna hrvatska ATP finala već dugo nismo imali. Mislim da Čilić sutra glatko dobija jer je za dvije klase jači, a za Ljubičića se nadam da će imat snage da odigra na nivou koji ga je doveo u finale. EDIT: Ljubičić - Llodra 7:5, 6:3 Čilić glatko izgubio  
|
| ned 01 stu, 2009 6:46 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Poslije dugo vremena konačno jedan osvojeni Ljubin turnir.... ..... A Marin će još morati pojesti pure....
|
| pon 02 stu, 2009 12:11 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Štoviše, opravdanje mu je bilo da je pre mršav! 
|
| pon 02 stu, 2009 12:20 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa meni je draže da je Ivan osvojio turnir, te da ga to malo digne... ...malo su ga ozljede pratile ove sezone... a i krajem prošle... ...pa je ovo recimo šlag na tortu...
...a Čilić... mislim da je razlog bio taj što je bio malo nervozniji... te ni na servisu nije blistao...
...no finale je finale... kapa dolje... on je već ove godine osvojio nekoliko turnira...
| pon 02 stu, 2009 2:27 am |
|
 |
|
Founder
|
Međutim pitanje je ide li Čilićev evolucijski proces napretka dovoljno dobro i može li on uskoro doći na Đokovićevu razinu i bar približiti se razini Nadala? jer su oni tu generacijski bliski....
|
| uto 03 stu, 2009 12:44 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ako sumnjaš u to... onda neznam zašto se baviš takvim razmišljanjima...
...imam feeling da su pesimistična...
| uto 03 stu, 2009 2:03 am |
|
 |
|
bubica
|
Mislim da igrački Čilić nije ništa slabiji ni od Đokovića, ni od Murraya, a skoro ni od Nadala (pravog, zdravog Nadala).
Njegov problem je karakter. On jednostavno puca pod pritiskom, tj. ne zna pobijedit u gustom meču.
|
| uto 03 stu, 2009 2:21 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
_Oz je napisao/la: Mislim da igrački Čilić nije ništa slabiji ni od Đokovića, ni od Murraya, a skoro ni od Nadala (pravog, zdravog Nadala).
Njegov problem je karakter. On jednostavno puca pod pritiskom, tj. ne zna pobijedit u gustom meču. ...ja se nebi baš u potpunosti složio...
...to se možda dogodilo nekoliko puta... no svima se dogodi... ništa strašno... no on i dalje napraduje na ATP ljestvici... ...imao je odličan početak sezone... ...onda se malo umorio i zaredao neke bezvezne poraze... ...a sad se opet vraća... samo kaj je isto trebao dobiti ovaj finale...
...a zaredao je ove godine neka respectabilna imena s top 10 liste... ...mislim na pobjede...
| uto 03 stu, 2009 2:30 am |
|
 |
|
bubica
|
Heh, al sjeti se samo poraza od Haasa u Wimbledonu, Berdicha u Davis Cupu, te ovog zadnjeg od Đokovića. Ta tri meča izgubio je vlastitom krivicom, radeći neprisiljene greške u trenutcima kad se lomio rezultat.
Istina, nanizao je par senzacionalnih pobjeda (Murray, Nadal), no to nisu bili gusti mečevi, već pravi rasturi.
|
| uto 03 stu, 2009 3:17 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...kažem da nije bez mana... ...no tenisku karijeru razvio je brže no Ljubičić i Karlović... ...s Ančićom je tu negdje... a on pa sad nikako da se boleština riješi...
| uto 03 stu, 2009 11:04 am |
|
 |
|
Founder
|
Čilić u polufinalu.... to nikom od naših još nije uspjelo....
|
| sri 27 sij, 2010 11:08 pm |
|
 |
|
bubica
|
PrincMatias je napisao/la: Čilić u polufinalu.... to nikom od naših još nije uspjelo.... Sad je zanimljivo s našima... Ivanišević - 4 finala Wimbledona - 1 naslov Ančić - 1 polufinale Wimbledona Ljubičić - 1 polufinale Roland Garossa Čilić - polufinale Australian Opena jedino na US Openu nitko od naših nikad nije išao dalje od 1/4 finala (ako se ne varam).
|
| sri 27 sij, 2010 11:13 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Istina, ajde Marine, možeš ti to. Bilo bi genijalno kada bi osvojio... 

|
| sri 27 sij, 2010 11:14 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Cilicu ajde po naslov 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 27 sij, 2010 11:31 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mislim da je jos uvjek on prezelen za to. To ne znaci da mu necu drzat fige, al da cu se sekirat sigurno necu. Inace idu mi na jetra ti tenisaci. Svi prijavljeni u Monte Carlu da izbjegnu placanje poreza a bedaci u drzavi se sekiraju kad ovi profulaju poen.
Eh da je i meni prijavit se u Monte Carlo da izbjegnem PDV-e, harace i sve te pizdarije.
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| sri 27 sij, 2010 11:34 pm |
|
 |
|