|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: ned 06 ruj, 2026 10:20 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 The Man from Earth
Evo Bobo mi ga je predlozio, ja pogledao trailer i odmah "kupio" i pogledao =))...odlican film moram reci...vjerujem da su ga mnogi pogledali, a oni koji nisu neznam sta cekaju ...
Film je zaista odlican, iako se radnja odvija samo u jednoj dnevnoj sobi, u jednoj kuci i samo prepricavaju sve, odnosno taj John. Kraj je onooo...odlican

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 30 lis, 2009 9:53 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sub 31 lis, 2009 6:35 pm Postovi: 40 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI
|
 Re: The Man from Earth
Ja sam gledala ovaj filmi nevjerojatno je dobar. U jednom sam ga dahu pogledala. Stvarno je savrsen i savijetujem svima koji imalo vole dobre filmove sa malim elementima sf a da ovo pogledaju 
| sub 31 lis, 2009 8:04 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
gledao,dobar je
| sub 31 lis, 2009 8:48 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
to mi je valjda najdrazi SF film ikad. trebalo bi bit vise takvih stvari.
zapravo, ako netko ima nesto slicno... slusam prijedloge.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 02 stu, 2009 3:28 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
jedan od odličnih filmova koji se bavi egzitencijalizmom ... pogledala, dala starcima njima je također vrlo dobar, iako vrlo minimalistički, film je pokazao da sa vrlo malo možeš dobiti vrlo mnogo ako je priča dobra. 
| pon 02 stu, 2009 3:37 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|