Re: He is arnol, arnold , arnold rimmer (rimmer song)
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Re: He is arnol, arnold , arnold rimmer (rimmer song)
Mislim da sam davano davno jos u srednjoj reko profesorici engleskog da idemo obrađivat teskt ove pjesme, i pjesma ima dosta sleng rijeci koje nismo mogli odgonetnut, no ostala ekipa u razredu uopce nije skuzila o cemu se pjesma radi jel nisu gledali patuljka doma...
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
The Rimmer Experience
Ovo je valjda moj prvi topic na ovom forumu, pa ak sam fulao najte zameriti. Evo i neka SF tema, nije ST, ali dobro je za početak.
Posvećen je dakako legendi, prvom SF Proljećaru itd.
Da ne mlatim bezveze, Krytie je sve rekao...
Kryten je napisao/la:
It's a museum to Mr Rimmer's memory; I made it myself. If anyone finds they are missing him, they can relive those great moments - it's all in there: the man, the memories, the personality.
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Re: The Rimmer Experience
Kako zakon kraj... Polomim se od smijeha svaki put.
Ovi novi nastavci su mi više kao neki homage cijeloj seriji i tak, pa je meni i dalje ovo zapravo kraj.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.