|
Sada je: čet 10 ruj, 2026 1:35 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Izbor za naj kapetana
Kapetan Braxton i onaj njegov brod i svi događaji koji su uslijedili. E da spasili su Zemlju i od Borga koji je želio asimilirati zemlju pomoću modificiranog virusa umjesto nanosondi. 
|
| sri 07 lis, 2009 11:37 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Kapetan Braxton i onaj njegov brod i svi događaji koji su uslijedili.  A to. Pa to je spasila cijeli Sunčev sustav i to još u budučnosti u 29.st. tak da se to ne računa. 
| sri 07 lis, 2009 11:37 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Bitke Katice i Archera su epizodnog karaktera dok je borba s dominijem i kardašima te romulancima dugovječne tako da uspjesi Picarda i Siska više vrijede.... Ono sa Xindijim se ne računa jer to je ipak bilo pretjerano te se nije moglo dogoditi ....
|
| čet 08 lis, 2009 9:15 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
PrincMatias je napisao/la: Bitke Katice i Archera su epizodnog karaktera dok je borba s dominijem i kardašima te romulancima dugovječne tako da uspjesi Picarda i Siska više vrijede.... Kao prvo opasnost je opasnost. I kakve veze ima dali to trajalo tjedan dana ili mjesec dana ili to trajalo 9 ili 10 godina. Drugo, Kardasijanci nikad nisu ni bili opasnost Federaciji a rat s njima bi se više mogao nazvati lokalna razmjerica oko granice... Treče, s Romulancima uopče nikad nije ni bilo otvorenih sukoba. Samo hladnoratovske prijetnje i prepucavanja. Tako da praktički ni od njih nije bilo realne opasnosti... Tako da Picard nije ni u čemu uspiješno obranio Federaciju osim s Borgom kad se vratio u prošlost. Šta se tiče Siskoa... ok, on je obranio Federaciju od Dominiona, ali smješno je uspijeh cijele obrambene kampanje bazirati na njemu. [color=#BF0000]Ako se ne varam nije sam Sisko pobijedio ogromnu Dominionsku flotu, već savez Federacijskih, Romulanskih i Klingonskih flota brodova. PrincMatias je napisao/la: Ono sa Xindijim se ne računa jer to je ipak bilo pretjerano te se nije moglo dogoditi .... Ok... i ajmo sad malo govorit o "pretjeranosti". Kako je ono premočni Sisko kojeg ti i još mnogi hvale uopče dobio priliku da pobjedi Dominion. Uz pomoć svemočnih Bajoranskih proroka, koji su unutar crvotočine magično uništili cijelu Dominijsku flotu od preko 10 000 brodova. Sad koliko god Sisko bio superheroj s moćima kakvog ga neki ovdje prikazuju, stvarno ne znam kako bi on bez te pomoći na kraju pobjedio u ratu... A sad pogledajmo malo Archera i njegove probleme i što je sve njemu bilo na kocki. Dakle, samo jedan brod u nepoznatom djelu svemira, punom raznih anomalija, bez ikakve pomoći morao je zaustaviti Xindijsku prijetnju. Pa mi onda molim te reci kome je bilo teže Picardu i Siskou ili Archeru? Svatko s imalo objektivnosti će vidjeti tko je bio u težoj situaciji čija bi se djela "više" trebala cijeniti... iako kažem od svih trojice djela jednako vrijede... jer sva trojica su se žrtvovala, sva trojica su stavljala svoj život na kocku, tako da je besmisleno govoriti i raspravljati čiji "uspjesi" više vrijede. A ovaj tvoj odgovor je nizak i provokativan, i nimalo objekativan... eto samo to ću ti reči... 
| čet 08 lis, 2009 10:44 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mah... pa svi su spašavali poznati Svemir svaku drugu epizodu... samo se zaboravljaju te jednoepizodne prijetnje... Recimo samo na početku TNGa Picardov spas od onih nametnika koji su preuzeli vrh Starfleet commandea. To je takva serija da je stalno budućnost svemira na kocki  Sve je to poprilično relativno.. da li je veći postignuće u jednoj epizodi spasiti stvar, ili se mučiti cijelu sezonu-dvije... ili da li je veće postignuće s hrpom brodova boriti se za Alfa kvadrant, ili sam dovesti malu posadu kući... stvar osobne preferencije, rekao bih... _Oz je napisao/la: @ Cmd Data - smiri hormone, tek si dobio jedan warn, već si u lovu na drugi? Ne bi bilo warna s obzirom da je tako kratko vrijeme prošlo, u tom slučaju bi se odlučivalo o banu... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 08 lis, 2009 12:30 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Mah... pa svi su spašavali poznati Svemir svaku drugu epizodu... Thank you, thank you, thank you! Konačno se netko sjetio i to spomenut. Spašavanje svemira / Zemlje / galaksije je jedan od najstandardnijih motiva u Treku, i to iznosit kao argument nema nekog smisla.
|
| čet 08 lis, 2009 12:35 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
PrincMatias je napisao/la: Bitke Katice i Archera su epizodnog karaktera dok je borba s dominijem i kardašima te romulancima dugovječne tako da uspjesi Picarda i Siska više vrijede.... Ono sa Xindijim se ne računa jer to je ipak bilo pretjerano te se nije moglo dogoditi .... Kako to misliš ono sa ksindima se ne računa, zašto se nebi računalo. Onda se može reći i da se pola stvari ni u TNG-u ne računa ili DS9-u itd...
Sve se računa.
|
| čet 08 lis, 2009 6:30 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| čet 08 lis, 2009 7:10 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Počeo sam ponovno gledati Enterprise, i Archer mi se sve više dopada kao kapetan: pije pivu, gleda sport, nosi civilnu odjeću, psuje, napaljen je... kao da je dijametralna suprotnost aristokratu Picardu. U neku ruku i o čekivano, jer gledano po godinama, Archer je bliži našem razdoblju pijenja pive i gledanja sporta, dok je Picard dalje u budućnosti gdje je čovječanstvo kakti pametnije, zrelije i mudrije. No i dalje mi je Sisko no. 1. Picard i Archer su mi tu negdje na br. 2, još se ne mogu odlučiti koji je bolji.
|
| čet 08 lis, 2009 8:16 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Miki je napisao/la: Počeo sam ponovno gledati Enterprise, i Archer mi se sve više dopada kao kapetan: pije pivu, gleda sport, nosi civilnu odjeću, psuje, napaljen je... kao da je dijametralna suprotnost aristokratu Picardu. U neku ruku i o čekivano, jer gledano po godinama, Archer je bliži našem razdoblju pijenja pive i gledanja sporta, dok je Picard dalje u budućnosti gdje je čovječanstvo kakti pametnije, zrelije i mudrije. No i dalje mi je Sisko no. 1. Picard i Archer su mi tu negdje na br. 2, još se ne mogu odlučiti koji je bolji. Zapravo Archer je po tom sličan Kirku. I kirk je bio napaljen, volio je pit alkohol i provodit se, nije bio uštogljen kao bezvezni Picard.
|
| čet 08 lis, 2009 11:06 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Zapravo Archer je po tom sličan Kirku. I kirk je bio napaljen, volio je pit alkohol i provodit se, nije bio uštogljen kao bezvezni Picard. Picard je bio veći yebach od Archera ravno četverostruko. Zapravo, ako se ne varam, Archer je u četiri sezone shevio jedan jedini put... I to se ne računa jer mu je Erika bila bivša cura...
|
| čet 08 lis, 2009 11:25 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
_Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Zapravo Archer je po tom sličan Kirku. I kirk je bio napaljen, volio je pit alkohol i provodit se, nije bio uštogljen kao bezvezni Picard. Picard je bio veći yebach od Archera ravno četverostruko. Zapravo, ako se ne varam, Archer je u četiri sezone shevio jedan jedini put... I to se ne računa jer mu je Erika bila bivša cura... Još jedna karakteristika Hrvata...
|
| čet 08 lis, 2009 11:36 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pet 09 lis, 2009 1:27 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Bobo, ti pišeš ko da si pijan Odgledao sam i prije ENT do kraja, no to u mojim očima nije pokolebalo Siskomana na prvom mjestu. Sada primjećujem ove nijanse kod Archera; možda prevagnu u odnosu na JLP. 
|
| pet 09 lis, 2009 8:57 am |
|
 |
|
bubica
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a što se tiće koliko je tko čega spasio... ...da Archer nije spasio Zemlju od Xundi super oružja... ...ne bi se Picard ni rodio... Fundamentalno pogrešna pretpostavka. Kako Daniels kaže, povijest nema niti jedan zapis o konfliktu ljudi i Xindija u 22. stoljeću, prema tome, napad Xindija na Zemlju je produkt prtljanja po vremenskom pravcu. Ergo, Cijela 3. sezona ENT-a pa na dalje odvija se u alternativnoj stvarnosti. E sad, da Archer nije uspio zaustaviti Xindi oružje, u toj stvarnosti se Picard ne bi rodio, no u originalnoj bi bio živ i zdrav. 
|
| pet 09 lis, 2009 10:33 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|