|
Sada je: sub 10 lis, 2026 10:48 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Nogomet
PrincMatias je napisao/la: Crni je dan danas bio za naše klubove ali eto pokazalo se da jedino Dinamo može nešto u Europi napraviti... samo je još on ostao .... Pa ne znam baš... Nisu puno pokazali (osim da bez Mandžukića ne vrijede pišljiva boba). Jedina momčad od naših koja je odigrala nešto nogometa je Rijeka protiv Metalista na Kantridi. Objektivne šanse za prolaz nije imala, Metalist je uvjerljivo jači od Red Bulla, a pogotovo od Žiline ili Tromsoa.
|
| čet 06 kol, 2009 11:21 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ne vrijede puno ni sa Mangupićem, kada si livada, livada si cijeli život.
| čet 06 kol, 2009 11:25 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
_Oz je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: Crni je dan danas bio za naše klubove ali eto pokazalo se da jedino Dinamo može nešto u Europi napraviti... samo je još on ostao .... Pa ne znam baš... Nisu puno pokazali (osim da bez Mandžukića ne vrijede pišljiva boba). Al ne samo što se tiče Dinama i hrvatskih klubova... svi slavenski klubovi su pobacili... Partizan, Crvena Zvezda, Sarajevo, Maribor... ili od jačih jedan Dinamo Moskva npr... Ova godina je stvarno peh za slavenske klubove...
| čet 06 kol, 2009 11:26 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Citat: Jedina momčad od naših koja je odigrala nešto nogometa je Rijeka protiv Metalista na Kantridi. Objektivne šanse za prolaz nije imala, Metalist je uvjerljivo jači od Red Bulla, a pogotovo od Žiline ili Tromsoa. Rijeka je solidno odigrala ali i sve prosula.... Dinamo je protiv Pjunika drugu utakmicu odigrao sjajno a i u ligi zasada nije prosuo ni boda a mislim da je sutra u ždrijebu nositelj tako da ima perspektive da igra cijelu jesen puno utakmica.... 
|
| pet 07 kol, 2009 12:19 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Eto i Hajduk ispao  A što se tiče Dinama tj. Croatie u to doba, ako ne spominjem politiku, tadašnji omiljeni klub je puno bolje igrao... pomalo s nostalgijom se sječam njihove bolje igre i rezultata, za politikanstvo oko toga me nije toliko biga, tog je bilo, ima i sada i biti će dok god se oko nogometa okreće velika lova... @4 od 1 ... stoji to za Cibaliju ili Osijek, ali Dinamo i Hajduk su 2 najjača hr kluba, i ako se od nekoga vrijedi nadati nekom rezultatu, onda su to oni...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 07 kol, 2009 12:51 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Dinamo protiv Heartsa! Bit će teško ali nada je tu jer je uzvrat u Škotskoj ....
|
| pet 07 kol, 2009 2:52 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Dinamu će bit jako teško bude li igrao kao protiv Red Bulla.
Arsenal izvukao Celtic... Hm, Arsenal naravno veliki favorit, ali prolaz nije zagarantiran.
|
| pet 07 kol, 2009 2:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Nije mi jasan ovaj Slaven Belupo izgube od polu amaterskog kluba pa poslje takvog poraza treba se zapitati zasto su oni profesiojalni klub !
| pet 07 kol, 2009 4:36 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dobro da naši mediji nisu objavili an žalosti... ...mislim stvarno... ...pa sve su to jadni klubovi... ni među 100 najboljih na svijetu...
...a imamo toliko ljudi koji su među najboljima na svijetu... ...a o njima neznamo gotovo ništa...
| sub 08 kol, 2009 3:20 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Možda to nije pošteno, ali činjenica je da je nogomet najpopularniji sport u Sunčevom sustavu a možda i šire  i da kad se pobjedi u nogometu to puno više znači nego pobjeda u npr. rukometu (koji ja poprilično volim gledati) ... a da ne spominjem manje popularne sportove kojim se bave ljudi u samo ponekoj državi, ili atletika... koja je meni monotona.... nema akcije... samo trčanje, skakanje i bacanje nečega...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 09 kol, 2009 2:30 pm |
|
 |
|
bubica
|
|
| ned 09 kol, 2009 3:08 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Umra kapetan espanyola 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 09 kol, 2009 3:12 pm |
|
 |
|
bubica
|
captain je napisao/la: Umra kapetan espanyola   Daniel Jarque Gonzalez Katastrofa, da jedan sportaš od 26 godina umre od srčanog udara. Slično kao Antonio Puerta, jelda?
|
| ned 09 kol, 2009 3:16 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Je  , steta i puerta i jarque su bili mladi i dobri nogometasi , stvarno steta 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 09 kol, 2009 3:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
|
| sri 12 kol, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|