| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Heroes
odgledala sam trecu sezonu u samo 2 dana  hm malo zabrinjavajuce. uglavnom,svaka cast scenaristima!!!sve su zapetljali,od petljali i opet zapetljali.nakon katastrofalne 2.sezone ovo je nevjerojatno dobro  hm da...sad treba cekati preostale epizode iz volume four 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 13 sij, 2009 2:06 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
alien she je napisao/la: odgledala sam trecu sezonu u samo 2 dana  hm malo zabrinjavajuce. uglavnom,svaka cast scenaristima!!!sve su zapetljali,od petljali i opet zapetljali.nakon katastrofalne 2.sezone ovo je nevjerojatno dobro  hm da...sad treba cekati preostale epizode iz volume four  KAJ! 2. sezona uopce nije bila katastrofalna, sto nije valjalo u 2. sezoni!? 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 17 sij, 2009 2:41 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Lucius je napisao/la: KAJ! 2. sezona uopce nije bila katastrofalna, sto nije valjalo u 2. sezoni!?  meni je bila pomalo dosadna,bilo je i super epizoda al ne znam nekak mi nije sjelo.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 17 sij, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Nakon dvije odlicne sezone mislio sam da treca moze biti samo jos bolja, uf kako sam se prevario. 3. sezonu pokusavam pogledati vec 2 mjeseca i nikako ne mogu progutati pricu. Strasno razocarenje 

|
| pet 22 svi, 2009 12:52 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
druga sezona je još bila ok, s obzirom na treću ... uf. nemrem vjerovat da su to napravili seriji ... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| sub 23 svi, 2009 3:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...RED ALERT...
Heroji ponovo kreći na novoj TV...
...ponedjeljak i četvrtak u 23:10...
...gledati gledati gledati...
...3 sezona je vani završila s prikazivanjem, pa se nadam da ce pustiti sve 3 sezone odjednom...
| pon 08 lip, 2009 9:16 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ma nemoj se niti trudit gledat, smece zajebali su totalno ](./images/smilies/eusa_wall.gif)

|
| pon 08 lip, 2009 9:58 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Lucius je napisao/la: Ma nemoj se niti trudit gledat, smece zajebali su totalno ](./images/smilies/eusa_wall.gif) u trecoj sezoni mi se dopalo to sto su se slyar i elle spetljali i jos par zavrzlama, ali iskreno cjelokupno gledajuci prva sezona je najbolja, ostatak je previse sapunicast. iako se meni cini da sam jedina kojoj treca sezona valja.mislim nije nis spektakularno ali je okej. no volume four nisam sigurna dal namjeravam gledati. volume one ftw 
|
| pon 08 lip, 2009 10:06 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
alien she je napisao/la: ostatak je previse sapunicast. to je i moja stara nekidan rekla kad je počela gledat treću sezonu 
| pon 08 lip, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
možete li mi objasnit o čemu se točno radi u toj seriji? pokušala sam je gledat u par navrata kad se prvi put prikazivala, jedino čega se sjećam da je bio nekakav lik što je slikao, pa je onda bio mrtav, pa nije mrtav, pa se pojavio nekakav japanac... pa onda neka cura što ide u školu, pa likovi koji su skakali sa zgrade... onda sam tu nekako izgubila nit... moj problem je što nijednu seriju ne počnem gledati od prve epizode (čak sam zakasnila na početak Voyagera tri puta, zadnji put sam odgledala zadnjih 15 minuta prve epizode, tako sam skužila što uopće rade u delta kvadrantu, smiješno, da) ako mi netko objasni, možda je uspijem gledat duže od 10 minuta. 
| sri 10 lip, 2009 5:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa radi ti se o ljudima koji na različitim stranama svijeta jednostavno osjećaju da se s njima događa nešto te počinu dobivati nadnaravne moći...
...te se pitaju kako, zašto baš oni , te krenu u potragu za odgovorima...
...prva sezona ti je odlična... 
| čet 11 lip, 2009 2:43 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Spet je napisao/la: možete li mi objasnit o čemu se točno radi u toj seriji? pokušala sam je gledat u par navrata kad se prvi put prikazivala, jedino čega se sjećam da je bio nekakav lik što je slikao, pa je onda bio mrtav, pa nije mrtav, pa se pojavio nekakav japanac... pa onda neka cura što ide u školu, pa likovi koji su skakali sa zgrade... onda sam tu nekako izgubila nit... moj problem je što nijednu seriju ne počnem gledati od prve epizode (čak sam zakasnila na početak Voyagera tri puta, zadnji put sam odgledala zadnjih 15 minuta prve epizode, tako sam skužila što uopće rade u delta kvadrantu, smiješno, da) ako mi netko objasni, možda je uspijem gledat duže od 10 minuta.  Smotana si 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 11 lip, 2009 4:27 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
captain je napisao/la: Smotana si  To mi baš puno pomoglo! Al što je istina, istina! Morat ću to pogledat od početka. Sad kad znam tko je Sylar, mislim da će mi bit puno zanimljivije... ak niš drugo, potrudit ću se. Jeste čuli vi za Sarmy?
| čet 11 lip, 2009 11:32 pm |
|
 |
|
Admiral
|

|
| pet 12 lip, 2009 11:09 am |
|
 |
|
Number One
|
Hm... nisam još sigurna da se želim pridružit... 
| pet 12 lip, 2009 12:49 pm |
|
 |
|