|
Sada je: sub 18 tra, 2026 10:33 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
A Song of Ice and Fire - Brbljaona [spojleri]
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: A Song of Ice and Fire
AAAAAAAAAAAA!!!
(tek toliko zasad) (vise kad smirim dojmove)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 10 svi, 2009 5:49 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: AAAAAAAAAAAA!!! Zar ne? Jučer ju nisam mogla ispustiti iz ruke. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 10 svi, 2009 5:55 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Hehe, jesam vam rekla? Knjige su geeeeeeeenijalne I jedva cekam da sve procitate pa da mogu pricat o svemu, sad me strah ista pisat da vam ne spojlam Ali da cujem, kakvi su vasi dojmovi?  Koji su vam najbolji likovi? A koji vam se uopce ne sviđaju? Sta mislite da ce se dalje događat?
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 10 svi, 2009 7:09 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Hm...najbolji likovi....zasada mi je Jon Snow nekako najviše prirastao srcu, a i Benjen i Eddard su ok. Arya će već vidim biti kick ass cura. Catelyn bih najradije ošamarila. Ali još ću detaljno ti pričati kad pročitam malo više.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 10 svi, 2009 9:38 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
E i meni je Jon bio super na pocetku knjige, ali kasnije mi i nije bas nesto...  Nema neki određen razlog zasto sam promjenila misljenje, jednostavno, uz hrpu novih zanimljivih likova mi je postao pomalo dosadan E da, Benjen mi je isto bio super Eddard mi od pocetka nikako nije sjeo, svo to zabrijavanje na cast, hrabrost, obitelj, blablabla... boooooring O da, od Arye se svasta moze ocekivat A Catelyn je i meni uzasnooooo isla na zivce, jos je bila i dobra u prvoj knjizi kakva je glupaca postala kasnije  Al dobro, cini se da bi sad moglo bit nesto od nje, cekam petu knjigu A Tyrion ti se ne sviđa? Jamie, Cersei? Daenerys?
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 11 svi, 2009 11:47 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
Tyrion je prilično zabavan, onako baš zna pogoditi čovjeka u živac i lukavac je, ma sviđa mi se. Jamie i Cersei, joooooooj, zasad...grozni. O Daenerys nisam još puno čitala, tek se udala za onog lika. Al vidiš meni se to zabrijavanje na čast, hrabrost i obitelj baš sviđa...jaaaaaaako. 
|
| pon 11 svi, 2009 12:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm... meni je Catelyn cisto ok. bolja od muza joj. pogotovo recimo u onom odnosu prema malom Snowu. posebno mi je odbar dio kad on odlazi na Zid, a ona je sva u badu oko Brana sto se bio polomio, i onda se Jon dolazi oprostiti s bratom i ona scena kad nju tamo zatekne i sve to. ili, bas mi je fora bio onaj trenutak kad ona dolazi na Orlovo gnjezdo i tamo joj daju onu vodicicu da joj pomogne do gore i kad Catelyn skuzi da je ova također kopile i ona njena mala reakcija. dobro mi je vidjeti takve likove sa svojim manama i losim stranama. dobrice su dosadni.
isto tako, najbolja stvar kod Eddarda mi je njegov stav prema Jonu i toj njegovoj nepoznatoj majci, cisto postoji nekakva intriga oko toga.
|
| pon 11 svi, 2009 12:15 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ant je napisao/la: hm... meni je Catelyn cisto ok. bolja od muza joj. pogotovo recimo u onom odnosu prema malom Snowu. posebno mi je odbar dio kad on odlazi na Zid, a ona je sva u badu oko Brana sto se bio polomio, i onda se Jon dolazi oprostiti s bratom i ona scena kad nju tamo zatekne i sve to. Ajme  pa meni je taj dio bio grozan, mislila sam zaš Jon nije nahuškao strahovuka na nju. 
|
| pon 11 svi, 2009 12:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ant je napisao/la: hm... meni je Catelyn cisto ok. bolja od muza joj. pogotovo recimo u onom odnosu prema malom Snowu. posebno mi je odbar dio kad on odlazi na Zid, a ona je sva u badu oko Brana sto se bio polomio, i onda se Jon dolazi oprostiti s bratom i ona scena kad nju tamo zatekne i sve to. Ajme  pa meni je taj dio bio grozan, mislila sam zaš Jon nije nahuškao strahovuka na nju.  meni su opcenito konflikti vise fora od "sve ljepo i krasnoi svi se slazemo" situacija. takoi ovdje, mislim, ne kazem da se ona ljepo ponjela prema Jonu, ali s druge strane ni ne krivim ju. kako se postaviti prema kopiletu vlastitog muza kojim ti ovaj po cijele dane paradira pred nosom odbijajuci ti reci ista o njegovoj majci. Catelyn ocito voli staroga Starka, cak i kaze da mu je oprostila za Jona, ali i dalje ostaje taj neki bjes, ostaje cinjenica da ju je on prevario i ostaje Jon kao stalni potsjetnik na to. i jos gore, nije da se radilo o nekakvoj kurvi koju je pokupio uz cestu, ona poznaje svoga muza, zna kako je on castan covjek. dakle, ostaje ta zena, zena koja mu je rodila dijete, zena koju on i dalje (koliko godina kasnije?) odbija imenovati, zena koju je volio, zena koju i dalje voli? i ostaje Jon kao jedina osoba na koju Catelyn uspjeva svaliti krivnju za sve to.
|
| pon 11 svi, 2009 12:23 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ant je napisao/la: hm... meni je Catelyn cisto ok. bolja od muza joj. pogotovo recimo u onom odnosu prema malom Snowu. posebno mi je odbar dio kad on odlazi na Zid, a ona je sva u badu oko Brana sto se bio polomio, i onda se Jon dolazi oprostiti s bratom i ona scena kad nju tamo zatekne i sve to. Ajme  pa meni je taj dio bio grozan, mislila sam zaš Jon nije nahuškao strahovuka na nju.  e i ja sam ju tad htjela zadavit  A kasnije mi je postala jos i gora  Ant je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Ant je napisao/la: hm... meni je Catelyn cisto ok. bolja od muza joj. pogotovo recimo u onom odnosu prema malom Snowu. posebno mi je odbar dio kad on odlazi na Zid, a ona je sva u badu oko Brana sto se bio polomio, i onda se Jon dolazi oprostiti s bratom i ona scena kad nju tamo zatekne i sve to. Ajme  pa meni je taj dio bio grozan, mislila sam zaš Jon nije nahuškao strahovuka na nju.  meni su opcenito konflikti vise fora od "sve ljepo i krasnoi svi se slazemo" situacija. takoi ovdje, mislim, ne kazem da se ona ljepo ponjela prema Jonu, ali s druge strane ni ne krivim ju. kako se postaviti prema kopiletu vlastitog muza kojim ti ovaj po cijele dane paradira pred nosom odbijajuci ti reci ista o njegovoj majci. Catelyn ocito voli staroga Starka, cak i kaze da mu je oprostila za Jona, ali i dalje ostaje taj neki bjes, ostaje cinjenica da ju je on prevario i ostaje Jon kao stalni potsjetnik na to. i jos gore, nije da se radilo o nekakvoj kurvi koju je pokupio uz cestu, ona poznaje svoga muza, zna kako je on castan covjek. dakle, ostaje ta zena, zena koja mu je rodila dijete, zena koju on i dalje (koliko godina kasnije?) odbija imenovati, zena koju je volio, zena koju i dalje voli? i ostaje Jon kao jedina osoba na koju Catelyn uspjeva svaliti krivnju za sve to. Ma da, sve to stoji, ali sta se onda iskaljuje na djetetu koje nije ni krivo ni duzno  Nek svog predivnog, casnog muža zaje**va 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 11 svi, 2009 12:25 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Sve si ti to lijepo objasnio, ali oni su tada bili u braku samo godinu dana, pola toga vremena se nisu ni vidjeli jer je on bio u ratu i nisu se voljeli zapravo. Ona je bila obećana njegovom bratu. I mogu sve to shvatiti, ali ne treba biti tolika baš gadura prema Snowu, govoriti tipa: "To si trebao biti ti." Ma marš (ona, ne ti  ).
|
| pon 11 svi, 2009 12:26 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
ha, cuj, na nekom se mora iskaliti. predobra je knjiga da bi se takve stvari naprosto zanemarivale.
|
| pon 11 svi, 2009 12:44 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ne mora... Kad bi svi zivjeli tako da se iskaljujemo na neduznim ljudima, kako bi ovaj svijet izgledao, ha, Ant? A sad ozbiljno, Catelyn je glupa kuja bez mozga koja se petlja di joj nije mjesto i umjesto da sjedi kod kuce i place, ode u rat pa tamo place A nije joj ni onaj sin puno pametniji, ak ces se vec igrat kralja, onda se ponasaj kao kralj Uglavnom, ajme kako ne volim Starkove Jedino mi Arya moze proc 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 11 svi, 2009 4:58 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Ja sam ga vec procitao (sve 4 knjige) 3 puta! 
| pon 11 svi, 2009 6:28 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Asimov je napisao/la: Ja sam ga vec procitao (sve 4 knjige) 3 puta!  Weeeeeeeee jos netko tko voli Martina I tko je procitao sve Ok, ok, da cujem, sta ti mislis o knjigama? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 11 svi, 2009 6:29 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|