|
Sada je: sub 19 ruj, 2026 3:40 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Udruga nakon novog Star Trek filma
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
|
 Re: Udruga nakon novog Star Trek filma
El Zvonko je napisao/la: Sovereign je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: sad za istinu mislim da bi moglo još novih članova doći...  , ovisi o reklami, zainteresiranosti... Još bolje bi bilo da dođe više novih i naravno zgodnih mladih članica pa to se podrazumjeva  nitko se nebude bunio  ... 
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| ned 10 svi, 2009 11:36 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
evo nisam clan udruge, jer nisam iz ZG-a pa ne mogu dolaziti na sastanke i slicno...ali da jesam sigurno bi bio clan...
sta da kazem, mislim da ce opcenito biti raskola među fanovima, opet ko i prije par godina kada je Enterprise rađen...i isto kao i kad je DS9 rađen i VOY...sve isto, samo neki drugi klinci neki drugi argumenti i neke druge svađe...
| ned 10 svi, 2009 1:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
modesty blaise je napisao/la: koga svrstavaš u zastarjele?  One kojima ST11 nije nešto najbolje što je ikada snimljeno Bit će situacija, kap što je spomenuto, dosta slična kao sa Entom kad je došao - kada ga ekstremne struje u udruzi nisu ni priznavale za Trek... Ovaj puta nije to samo kvaliteta serije, nego i to što novi Trek baca stari Trek "u smeće" ... i nastavlja se u tiom novom smjeru - više akcije i borbi, manje filozofije i ubermoraliziranja.... eto već sada neki na forumu plaču za TNGom... osjećaju se ugroženo.... njihov trek polako nestaje... Ja stranu nisam (još) izabrao, ja samo sa strane komentiram taj svet  Locutus DM je napisao/la: sta da kazem, mislim da ce opcenito biti raskola među fanovima, opet ko i prije par godina kada je Enterprise rađen...i isto kao i kad je DS9 rađen i VOY...sve isto, samo neki drugi klinci neki drugi argumenti i neke druge svađe... I meni to tak nekak liči.... pratio sam neke prvo BBSove u 90ima, pa newsgrupe, pa sad zadnjih par godina forume. Uvijek je nova serija (bio to TNG, bio to Ent ili novi film) nekome nešt kriva i želi da se nije ni dogodila  Prošla generacija ovog foruma se svadila oko Enterprisea (i manje oko starijih serija), nova će se svaditi oko Novog Treka (i manje oko Enta i ostalog)... Ko ona pjesma od Parnog Valjka "... sad neki novi klinci dolaze...." 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 10 svi, 2009 2:13 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ma dajte molim vas..... ima dovoljno treka za svakoga...onaj ko ša voli nek to i izvoli... zašto ja ne bih gledao voy, ent i ds9 a ako mi tos nije nesto ne gledat ga....(što nije slučaj naravno, da bi bio u udruzi moras voljet tos) ili ako neko ne voli st-11 neka ga ne gleda, ali nema pravo reći, kao ni za ent, da to nije trk...samo zato što nije po njegovoj zamisli...ma daj molim te...to nje osobno subjektivno mišljenje pojedinca...ia ako netko nije dovoljno zreo da prihvati i tuđa mišljenja...onda nemamo o čemu više razgovarat.... takvoj osobi nije mijesto nigdje... ponajmanje u udruzi....jer ako je gledo imalo ST-a znat će zašto....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 10 svi, 2009 2:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
dašo je napisao/la: takvoj osobi nije mijesto nigdje... ponajmanje u udruzi.... Eto... šta sam vam rekao - počelo je!!! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 10 svi, 2009 2:29 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ništa nije počelo.... neka misli kako ko hoće, udruga je uvijek, i uvijek hoće slijedit paramount dok god oni drže ST....
a ti cviček ne diži tenzije...dogodit će se što će se dogodit....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 10 svi, 2009 2:38 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
dašo je napisao/la: a ti cviček ne diži tenzije...dogodit će se što će se dogodit.... Ali ja ne bi da se to dogodi, zato i komentiram 
|
| ned 10 svi, 2009 2:40 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
|
| ned 10 svi, 2009 2:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
|
| ned 10 svi, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|