Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
Re: The Next Generation
MacGyver je napisao/la:
Ja volim TNG, ali mi je Voyager ipak bolji
I ja volim Voyager, ali mi je TNG ipak bolji. Ovo me podsjetilo na Scottyjevu rečenicu iz TNG epizode Rascals: "To je kao prva ljubav. Ni jednu ženu više ne voliš tako." TNG je bio moj drugi serijal koji sam počeo konstantno pratiti(prvi je bio TOS) i poslije mi nijedan nije bio ravan. Da sam prvo gledao Voyager, možda bi mi on bio najbolji.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
Ne znam stvarno di bi ovo postao pa sam ovdje... Samo poslušajte ovo... meni predobro...
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...definitivno se slažem... ...jedna od najboljih trek skladbi ikad napisana/skladana...
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
Definitivno predobro... Odmah se sjetim nastavka "Lessons" i kad su Picard i Neela zajedno onak svirali.
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
Glazba je genijalna! Inače, ja volim Nove generacije zbog etike, tako malo filozofskih tema i jer nema puno epizoda koje se nastavljaju. Mislim da su te razloge drugi već naveli, ali nema veze. Valjda?
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Suiki, da si došao u udrugu par mjeseci ranije, Lessons epizoda se je jednom bila gledala i poslije je bio kviz o njoj... tu sam izabrao najviše radi te melodijice Inače večini ekipe se epizoda nije svidjela
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Cvicek je napisao/la:
Suiki, da si došao u udrugu par mjeseci ranije, Lessons epizoda se je jednom bila gledala i poslije je bio kviz o njoj... tu sam izabrao najviše radi te melodijice Inače večini ekipe se epizoda nije svidjela
Ma ne znam kako im se ta epizoda nije mogla svijedjeti! U toj epizodi je Picard u svom najboljem izdanju... Nije onako tmuran, povučen, ozbiljan, ne sakriva se cijelo vrijeme u svom uredu... nego ovo je definitivno jedan od rijetkih situacija kad je normalno otvoren... a da ne kažem kako je bilo onak preslatko kad je kasnije poludio od brige, kad se brinuo za Neelu kad je bila u opasnosti u onoj away misiji... I da najgore je to kaj nakraju nisu ostali zajedno... i kaj se u sljedećem nastavku ona uopče ne spominje i sve je po starom ko da se ništa nije dogodilo... Uglavnom u svakom slučaju od svih nastavaka TNG-a Lessons i Inner Light... to su mi dva najdraža i daleko najbolja nastavka u cijelom TNG-u.
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
...ma super je meni taj TNG ...pocela sam ga gledati pred dosta godina na ljeto, zahvaljujuci mome nonicu koji također voli SF jest da sam pocela gledati od neke 5.sezone ali zato sam imala priliku sve ovo neodgledano nadoknaditi ...a i ponoviti ovo ostalo gradivo ...ekipa je posebna na svoj nacin, no naravno tu je ipak Data koji je legenda, on daje svakoj epizodi svježine ... ni Picard nije loš...ma svatko je dobar na neki svoj nacin ...sada sam pak dobila cijeli TNG na dvd-ima tako da kada god me uhvati nostalgija za tom serijom mogu pogledati neku epku
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.