Sada je: čet 25 lip, 2026 11:05 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 215 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sljedeća
 Voyager fan club 
Autor/ica Poruka
Make it so
Make it so

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Post Re: Voyager najbolja star trek serija
Pa picard je na neki nacin napravio krug ili predodređeni paradox , cijeli je timeline i stvoren da se na taj nacin 8)

ned 29 ožu, 2009 2:54 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

TerNek je napisao/la:
Slažem se s onim što si rekao za Lily. Smotana Crusherica se previše uživjela u šefovanje tijekom puzanje Kroz cijevi pa je ispustila Lily iz vida i zato se ova smutila sa Picardom i čula i vidjela previše, no nije to imalo neku preveliku ulogu, čak bih rekao da je to beznačajna kontaminacija povijesti jer Lily nije mogla ništa s time što je vidjela.

ja sam znao da ce smartyjevo ukljucenje u raspravu da donese nesto novo geyevsko u celu ovu diskusiju ali ovo pocinje da ide u pogresnom smeru.
mislim stavljati pikija i zensku osobu u jendu recenicu prosto ne pije vodu. cak smatram da je to jeres i protiv pikijevih ubedjenja.
zato TerNek molim te pazljivo sledeci put prilikom izbora reci pogotovu kad se pominje zenska osoba i muvanje sa pikijem.
toliko :)

http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view&current=IMG_1855_resize.jpg

ned 29 ožu, 2009 9:08 pm
Lieutenant
Lieutenant

OGamer je napisao/la:
TerNek je napisao/la:
Slažem se s onim što si rekao za Lily. Smotana Crusherica se previše uživjela u šefovanje tijekom puzanje Kroz cijevi pa je ispustila Lily iz vida i zato se ova smutila sa Picardom i čula i vidjela previše, no nije to imalo neku preveliku ulogu, čak bih rekao da je to beznačajna kontaminacija povijesti jer Lily nije mogla ništa s time što je vidjela.

ja sam znao da ce smartyjevo ukljucenje u raspravu da donese nesto novo geyevsko u celu ovu diskusiju ali ovo pocinje da ide u pogresnom smeru.
mislim stavljati pikija i zensku osobu u jendu recenicu prosto ne pije vodu. cak smatram da je to jeres i protiv pikijevih ubedjenja.
zato TerNek molim te pazljivo sledeci put prilikom izbora reci pogotovu kad se pominje zenska osoba i muvanje sa pikijem.
toliko :)

Samo za tvoj info, Piki je zbario vise zena nego sto je Siskou poslo za rukom. Ako mi nevjerujes na rijec nemoj da ti krenem vuc podatke. Onda bismo mogli zaista vidjet ko je tu zapravo prikriveni gay :ljubljenje: a ko je samo gospodin koji svoje sexualne dozivljaje ne prepricava posadi za prvom juternjom kavicom. Case closed! :baeh:

ned 29 ožu, 2009 9:18 pm
Imperial Fleet Commander
Imperial Fleet Commander

Naj Serija: VOY
Opis Stanja: </3
Smartybarty je napisao/la:
Samo za tvoj info, Piki je zbario vise zena nego sto je Siskou poslo za rukom.

Sisko nije bario vjerojatno jer je previše volio Jennifer...majku svoga sina...

ned 29 ožu, 2009 9:23 pm
Profil Web stranica
Lieutenant
Lieutenant

Alokin je napisao/la:
Samo za tvoj info, Piki je zbario vise zena nego sto je Siskou poslo za rukom.

Sisko nije bario vjerojatno jer je previše volio Jennifer...majku svoga sina...

hihihihihi, djeluje tako na prvi pogled zar ne? :naughty: Dje ces bolju ispriku sto nista ne baris od ove navedene. Svejedno... to ga nije sprecavalo prilikom upucavanja Kasidy Yates.

ned 29 ožu, 2009 9:30 pm
Imperial Fleet Commander
Imperial Fleet Commander

to ga nije sprecavalo prilikom upucavanja Kasidy Yates.

Jednom moraš krenut dalje...

ned 29 ožu, 2009 9:32 pm
Profil Web stranica
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
RAI'TARA je napisao/la:
Curo nemamo sta za raspravljat.... za tebe je putovanje u proslost ekvivalent krsenju TPD, nemam rjeci.
Hoces rec da je Picard u FC prekrsio TPD :shock:
Ili da je Sisko prekrsio TPD u epizodi Trials and Tribble-ations #-o
TPD se krsi samo ako osoba promijeni buducnost skakanjem u proslost. I sto je jos bitnije: Sa NAMJEROM da promjeni vremenski pravac. Oni to nisu napravili, oni su ispravljali vremenski pravac sprecavanjem Borga da asimilira zemlju u proslosti i onemoguci FC odnosno sprecavanjem Darvina da ubije Kirka. Uz obvezu da sto manje kontaminiraju vremenski pravac.
Tolko o tome :roll:

Ista stvar je i sa Janeway. [-X

Ma kako ista stvar da prostis u pi**u materinu. Jel ti to mene zahebavas?

Naravno da je ista stvar. Da skratimo priču. Meni je sve ono što ti zamjeraš Voyageru upravo ono što se meni najviše i sviđa u njemu. Sve što ti nabrajaš kao mane, meni su to vrline zbog kojih i volim tu seriju.

Voyager je najbolja star trek serija.
:thumbs2:

ned 29 ožu, 2009 10:43 pm
Lieutenant
Lieutenant

RAI'TARA je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Ma kako ista stvar da prostis u pi**u materinu. Jel ti to mene zahebavas?

Naravno da je ista stvar. Da skratimo priču. Meni je sve ono što ti zamjeraš Voyageru upravo ono što se meni najviše i sviđa u njemu. Sve što ti nabrajaš kao mane, meni su to vrline zbog kojih i volim tu seriju.

Ne nabrajam to ja kao mane. To JESU mane. Ako se to tebi svidja, tvoj problem. Enjoy in Voyager anyway

ned 29 ožu, 2009 10:47 pm
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
RAI'TARA je napisao/la:

Ne nabrajam to ja kao mane. To JESU mane. Ako se to tebi svidja, tvoj problem. Enjoy in Voyager anyway

To nisu mane nego vrline.
Kao što sam rekla to je tvoje mišljenje, moje mišljenje je skroz suprotno i uopće se ne slažem sa tobom.
[-X

ned 29 ožu, 2009 10:49 pm
Trekker

meni je jedini veci minus Voyagera to sto se neke stvari u seriji nebi skuzile ako se nisu prethodno odgledali prijasni seriajli (mislim na TNG i TOS) ima nekih sitnica nista strasno, takoder mi se postavlja jedno veliko pitanje: da li je posada voyagera znala za dominijske ratove ili samo djelomicno?

pet 24 tra, 2009 2:37 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Posada je doznala za Dominij kada su dobili pisma od kuće, preko hirogenskih postaja.

Al da reknem i ja svoje mišljenje kako meni nije Voyager najbolja ST serija. Previše ima rupa u scenariju, kršenja vlastitog kanona, stalna putovanja kroz vrijeme, loš finale, dosta plitko okarakterizirani likovi (izuzev 7/9 & EMH).

pet 24 tra, 2009 4:05 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Miki je napisao/la:
Posada je doznala za Dominij kada su dobili pisma od kuće, preko hirogenskih postaja.

Al da reknem i ja svoje mišljenje kako meni nije Voyager najbolja ST serija. Previše ima rupa u scenariju, kršenja vlastitog kanona, stalna putovanja kroz vrijeme, loš finale, dosta plitko okarakterizirani likovi (izuzev 7/9 & EMH).

...ja se ne slažem... :mrgreen:
...rupe u scenariju se ni primjete... ako se uživiš u epizodu... :)
...i koje su to... ?? :flood:

...putovanja kroz vrijeme su mi najbolje epizode... :thumbs2:

...finale je super... baš neočekivano... no rekao si da ne voliš putovanja kroz vrijeme... pa ni ne očekujem da ti se svidjelo...
.
...no kako bi ti riješio finale...?

...pa ne vjerujem da su likovi plitko okarakterizirani...
...i Paris i Neelix i B'Elanna i Janeway, pa čak i Chokotay su dobili dosta prostora... i zbilja se dosta o njima saznalo... :thumbs2:

pet 24 tra, 2009 9:56 pm
Profil ICQ Web stranica
MINDFVCK

Paris: od nadobudnog Maki špijuna, do brižnog tatice. Oke neka promjena je vidljiva, no njegov temperament se ohladio.
Torres: od nadobudne Maki razbijačice do brižne mame. Isto se temperament ohladio.
Chakotay: ??? čas je vegetarijanac, čas kod Katice jede njezin 'čikn paprikaš' i 'rousted čikn'. Voli antropologiju, i moli se 'akučimoja'...dalje nisam primjetio neku karakternu crtu.
Neelix: od potencijalno humornog, do nekima iritantnog lika.
Janeway: uopće je nisam skužio. Ima neku crtu samilosti, ali u odnosu na Picarda i Siska za koje se mogu pisati eseji, Janewayica je prilično plosnata.
Kim: u početku bi jurio doma mamici, potkraj mu je super, i daje stalno prijedloge. Dosta podcijenjen lik.
Kažem, jedini pravi karakterni razvoj u VOY-u su doživjeli 7/9 i EMH.

Rupe u scenariju:
-pa najveća bi bila dupla epizoda 'Flesh and blood', gdje posada sreće Hirogence koji su izgradili stanicu na kojoj primjenjuju hologramsku tehnologiju koju im je dala Janewayica. I to ne bi bilo loše, da Voyager u međuvremenu nije prevalio nekih 30000 ly. Kako su onda Hirogenci dospjeli do tamo i izgradili tu postaju? Nekako sumnjam da su krali transwarp zavojnice od Borgova, ili eksperimentirali sa quantum-slim-streamom.
-slično je u 'Juggernaut', gdje nakon vožnje sa borgovskom zavojnicom i ko zna koliko ly na kilometraži, Voy sreće još jedan malonski smetlarski brod.
-Epizoda 'Elogium'. Okampe žive 10ak godina, i mogu se samo jednom razmnožavati. Pa u dvije-tri generacije više ih nema jer izumru.
-'Flashback'-pomalo banalno rješenje misterija Tuvokovih mentalnih padova, al ajde...
-'Caretaker'-kako, o kako li su izliječili Torres i Kima od onih kvržica od kojih su navodno trebali umrijeti? Nigdje objašnjeno.
-'Warlord'- sličan scenarij u DS9 'The Passenger'.
-'One'-gotovo identičan scenarij u ENT 'Doctor's orders'. Ajde VOY je došao prije sa tom epizodom.
-'Unity'- ''da, da...mene su asimilirali kod Wolfa 359, bila sam znanstvena časnica na Rooseveltu...'' Doooh. Svi znamo kako je završilo kod Wolfa 359.
-'Living witness'- valjda jedino objašnjenje bi bilo da se radi o nekom promjenjenom vremenskom pravcu (još jednom u nizu), jer je 700 godina u budućnosti doktorov mobilni emiter odjednom u idućoj epizodi se vratio u bolnicu.
-'Demon'-kako im može ponestati deuterija pobogu? Deuterij se izvodi iz vodika, a vodik čini 90 i nešto posto svemira. Osim toga, gorivo broda je antimaterija, ne deuterij.
-'Course oblivion'- posada je u 'Demon'-u duplicirana, no ne i čitav brod. Odjednom imamo duplić Voyagera koji je sastavljen od one sive sluzi.

Eto, to sam ovako napamet nabrojao, da krenem ponovno gledati Voy, možda bi naletio na još pokoju nekonzistentnost.
Ali, nemoj me krivo shvatiti da sad pljujem po Voyu, ima Voy super epizoda, što akcijskih, što moralizatorskih, ali eto izdvojio sam one koje bodu u oči.

Kako bi završio Voyager? Pa ne bih uvlačio Janewayicu iz budućnosti, jer nakon silnih putovanja kroz vrijeme, to je meni već stvarno ostavilo dojam forsiranja. Bila je 7/9 kod kraljice, mogli su scenaristi nešto za nju osmisliti, nekakvu osvetničku misiju, u smislu ljudi su njen kolektiv, ali ne pripada među njih, pa za njihovu dobrobit ide se žrtvovati...Ili su mogli od nekuda iščupati Hugha i njegov 'virus individualnosti' koji je eto došao i do Delta kvadranta, pa da i to unese kaos među Borgove...Ili Vrsta 8472 dozna gdje je središte Borgova, i izvrši invaziju....ideja ne nedostaje :wink:

sub 25 tra, 2009 11:44 am
Imperial Fleet Commander
Imperial Fleet Commander

Miki je napisao/la:
Rupe u scenariju:
-pa najveća bi bila dupla epizoda 'Flesh and blood', gdje posada sreće Hirogence koji su izgradili stanicu na kojoj primjenjuju hologramsku tehnologiju koju im je dala Janewayica. I to ne bi bilo loše, da Voyager u međuvremenu nije prevalio nekih 30000 ly. Kako su onda Hirogenci dospjeli do tamo i izgradili tu postaju? Nekako sumnjam da su krali transwarp zavojnice od Borgova, ili eksperimentirali sa quantum-slim-streamom.

A ti valjda misliš da je tu stanicu izgradila ona ista posada Hirogenaca kojoj je Janewayica dala holo-tehnologiju?? =D>

ned 26 tra, 2009 10:29 am
Profil Web stranica
MINDFVCK

Pa čak i da nisu Hirogenci izgradili tu stanicu, opet ostaje rupa u scenariju kako su Hirogenci došli do tamo i primjenili holotehnologiju.

Još sam se sjetio da je Paralax sličan scenarij kao TNG Where Silence Has Lease.

E i u Scorpionu, Bellana se sjeti da teleportira away team iz Borg kocke tako da traži minerale u njihovim kostima, budući da nisu mogli teleporterima. Zanimljivo kako se do kraja serije nisu sjetili to barem još jednom uporabiti, budući da je bilo napretek situacija gdje kojekakve smetnje ometaju teleporter. :?

ned 26 tra, 2009 4:40 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 215 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: