Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
Najbolja scena Star Warsa
Koja vam je najbolja scena u star warsima?
meni je genijalna borba Vadera i Luka u cloud cityju.... i borba Anakina i Obi Wana...aaa daaa................
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
Re: Najbolja scena Star Warsa
ma Darth Vader kad doceka ekipu na veceri! prejako... ona bijela soba, onaj dugacki stol, perspektiva, Vader na kraju... taj prizor mi je tako... nema boljeg.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
Potpisujem sve dosad + dodajem scenu kada Obi Anakinu s lightsaberom odreže noge i onak pada niz liticu i ovaj mu govori kako ga je volio kao brata onak totalno me pogodi + scena na kraju šestog filma di svi plešu i ide ona tužno vesela glazbica i pojave se Yoda, Obi i Anakin
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
Hrčak je napisao/la:
Potpisujem sve dosad + dodajem scenu kada Obi Anakinu s lightsaberom odreže noge i onak pada niz liticu i ovaj mu govori kako ga je volio kao brata onak totalno me pogodi + scena na kraju šestog filma di svi plešu i ide ona tužno vesela glazbica i pojave se Yoda, Obi i Anakin
daaaa....zadnja scena....šmrc..... sretna a opet tako tuzna...
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Istina, to jest jedna od najboljih scena
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
Ted;DeA je napisao/la:
Hrčak je napisao/la:
daaaa....zadnja scena....šmrc..... sretna a opet tako tuzna...
Ma po meni je Anakin dobio ono što je zaslužio... Imao je sve što je htio... i onda izdao Jedije, Republiku, Obi-Wana, Padme i sve ostale koji su ga voljeli... a zbog čega, zbog lude zasljepljujuće ljubavi prema Padme, malo paradoksalno...
Meni je ovo najbolja scena u cijelom SW serijalu... a ujedno i najtužnija...
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
Hrčak je napisao/la:
Joj Suiko ne pričaj gluposti.
A gledaj to je moje mišljenje o Anakinu... Nisam rekao da je točno... i nemoj se odmah zbog toga uvrijedit...
Hrčak je napisao/la:
Joj Suiko ne pričaj gluposti.
slazem se.oprosti al u njegovoj situaciji pitanje je ko bi ostao normalan. Palpatine je sve to izrezirao,a anakin je bio samo marioneta u njegovim rukama.Prvo smrt majke,pa ko i svatko u njegovim god.zelja za dokazivanjem i misljenja da ga netko sputava.Uz sve to vizija smrti njegove zene,i jedna mogucnost da ju spasi.... Po meni on nije nimalo kriv.stovise jos ga zalim
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
Ja bih ostala normalna! Definitivno ne bih poubijala one sand people, kak se već zovu, a to što vidiš viziju koju ne znaš protumačit obično trebaš podijelit sa svojim jedi masterom. Tako da je njegov izbor bio jako glup. I nekako mi se čini da je ta cijela priča s Anikinom nategnuta samo da bi se došlo do lika Dartha Vadera iz epizode 4. Što po mom mišljenju nije baš uspjelo. Bez uvrede. Između ostalog, I'm your father scena je super! To je fakat bilo neočekivano u filmu. Bar meni. Smrt Dartha Vadera tj. kad napadne Imperatora da obrani Luke-a je jedna od najdramatičnijih koje sam ikad vidjela. Lukeova vizija Obi Vana, ep.5. I ono u ep.4. kad ih ganjaju vojnici na zvijezdi smrti. Sjetit ću se još toga...
Napomena: ovo se odnosi na nereviziranu verziju filmova iz '70-ih i '80-ih. OK, super što su obnovili kvalitetu slike, al mislim da je dodavanje specijalnih efekata i novih scena bilo nepotrebno.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.