| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 JEDI COUNCIL meeting
Evo jednog prijedloga za vas,koliko vidim ima ovdje warserskih duša koje sa puno entuzijazma vode rasprave o Star Warsima. Pa me zanima bi li bili voljni za kakvo okupljanje negdje i kada i gdje?Ima li zainteresiranih? May the force be with you! 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 21 tra, 2009 4:26 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: JEDI COUNCIL meeting
Uuuuuuuu ja ja ja ja ja ja!  Kada? Može poslije prvog maja?
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 21 tra, 2009 4:59 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Evo, ja bih se isto uključio, ak prihvaćate Sith Lordove
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 21 tra, 2009 5:13 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 21 tra, 2009 5:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Sovereign je napisao/la: Evo, ja bih se isto uljučio, ak prihvaćate Sith Lordove a sto, ti peres noge jednome pa nemozes nikuda bez prisustva svoga gospodara? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 21 tra, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Evo i ja isto... i ja isto... Samo javite gdje i kad! 
| uto 21 tra, 2009 5:36 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ok,dakle to bi bilo nakon 1.maja, predlazem pivnicu Medvedgrad il tak nesto. Stoga racunajte npr.na onu subotu nakon 1.maja... awww moji jediji i sithovi...jedva cekam nas susret Nadam se da ce nam se jos warsera pridruziti 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 21 tra, 2009 8:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 22 tra, 2009 12:08 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Zašto tamna strana Cvicek? Pa trekeri i warseri su prijatelji. Ono...kompići/frendovi/burazeri/nadopuni sam... 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 22 tra, 2009 12:16 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Tamna strana je već odavno stupila na ovaj forum. Onog trenutka kad je Stargate dobio svoj podforum! A i da pogodio si.... Evo ja u ime warsera tražim otvaranje SW podforuma! 
| sri 22 tra, 2009 11:30 am |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
|
| sri 22 tra, 2009 11:47 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja već jesam na dark sideu (Sith Lord) Ali to ne znači da će mi SW i SG bit bolji od Treka
MALA NAPOMENA: S obzirom da postoji već Stargate podforum, trebalo bi napravit i Star Wars podforum
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 22 tra, 2009 12:00 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
necemo vise oftopičariti meeting cemo staviti kao obavijest i sve to ya tjedan dana pa nakon 1.maja...racunajte na sastanak. ad cu otvorit topic da hocemo star wars podforum pa bumo vidli
may the force be with you
|
| sri 22 tra, 2009 2:19 pm |
|
 |
|
|
Jesam to ja ili sastanka nije bilo Moramo organizirati nešto. Ubrzo.
|
| ned 06 ruj, 2009 9:13 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa... u nedjelju imamo projekciju warsa?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 07 ruj, 2009 11:40 am |
|
 |
|