| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
 Re: Watchmen
ja gledala u nedelju i oduševljena  osobito što su ubacili back story za svakog junaka. jedva čekam da izađe extended directors cut. 
| uto 24 ožu, 2009 6:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: Nije  Trebalo je ic jos dosta ljudi, ali neki su otkazali zbog posla, neki zbog teretane (  ) Na kraju nismo ni išli u teretanu.... A ja sam se malo prehladio i ionak mi se neide nikud  Dejanira je napisao/la: Uglavnom, ak planiras gledat u kinu, javi, ja bi isla jos jednom pogledat  Možda kad se oporavim  Ajd, nadam se da je film pomak od uobičajenih stripovskih superjunaka 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 24 ožu, 2009 6:54 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| pet 17 tra, 2009 6:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 05 srp, 2009 3:23 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Vidim 'izasao' je DVD rip. Kad pogledam budem komentirao. Ocekivanja i nisu prevelika (koliko vidim i ekipa je podijeljena oko filma).
|
| ned 05 srp, 2009 8:46 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
nisam oduševljen sa filmom očekivo sam puno više... transformersi su bolji
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| uto 07 srp, 2009 11:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ima da goriš u paklu zbog ovog komentara.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 07 srp, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: Ima da goriš u paklu zbog ovog komentara. Ajde ajde, nećemo tako... Al reći za Transformerse da su bolji od Watchmena... A brate mili... 
|
| uto 07 srp, 2009 11:17 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: pon 30 ožu, 2009 9:29 pm Postovi: 176 Lokacija: sitting on a toalet Spol: Muški Naj Serija: ENT
|
znaš kak se veli, o ukusima se neraspravlja
_________________ Mr.bobo is my slave... I'm renting him for 20€/h
|
| uto 07 srp, 2009 11:25 pm |
|
 |
|
bubica
|
no_name.zg je napisao/la: znaš kak se veli, o ukusima se neraspravlja ne_raspravlja (dvije riječi  ) (sori, nisam mogo odolit, majke mi  )
|
| uto 07 srp, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
_Oz je napisao/la: no_name.zg je napisao/la: znaš kak se veli, o ukusima se neraspravlja ne_raspravlja (dvije riječi  ) (sori, nisam mogo odolit, majke mi  ) xD
Ma meni je Wathmen odlican, stvarno zakon film. Nisam ocekivao da ce razorit grad i da ce biti toliko krvi  Na kraju sam mislio da ce se nekako dogovorit, a kada on pljas. 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sri 08 srp, 2009 10:58 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
da, to mi je eizmjerno zakon u watchmenima, ta realnost. kad Ozymandias na kraju dođe, i ovi ga pitaju tipa kad ce se sve to dogoditi, a on im onako odgovori, parafrazira, "za kakvu me budalu smatrate da mislite da bi vam ja rekao cijeli svoj plan ako bi postojala i najmanja mogućnost da ga zaustavite? sve to se već dogodilo!"
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 08 srp, 2009 12:05 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 23 srp, 2010 3:41 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pet 14 ruj, 2012 8:21 pm Postovi: 483 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Vulkanac
|
Znam kako puno i previše zaostajem al eto. Pogledao film jedno minimalno 7 puta. Film mi je stvarno genijalan. U odnosu na sve ostale ekranizacije stripova ovaj je najozbiljniji. Nema uljepšavanja i koketiranja s publikom. Sirov i skroz realan sa jednim žalosnim zaključkom. Ljudi će se ujedinit tek onda kad je to presudno za preživljavanje, ne prije.
_________________ Pazi svoje misli, jer one postaju riječi. Pazi svoje riječi, jer one postaju djela. Pazi svoja djela, jer ona postaju navike. Pazi kakve su ti navike, jer one grade tvoj karakter. I pazi svoj karakter, jer on kroji tvoju sudbinu. Što mislimo, to postajemo.
M.T.
|
| uto 25 ruj, 2012 8:12 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Meni je kraj bio nekako "paf"...  Film traje satima, i onda u pola sata zbrzaju sve, kao da im je ponestalo strpljenja (ili vremena)... čula sam da je najdosljedniji od svih ekranizacija stripova, no film kao film (a valjda po tome i strip) me nisu baš nešto privukli... možda bih trebala pogledat ponovo...  sjećam se samo plavog lika koji svijetli i njegove ženske... 
| uto 23 lis, 2012 9:34 pm |
|
 |
|