| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Top 10 Ways to Kill Wesley Crusher
Sovereign je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Oćeš malo goru: Predat ga Obsidian Orderu na ''ispitivanje'' Ajd to je već malo bolje.... Al ja imam još bolju... Stavit ga u ring da se bori protiv Klingonca i Jem'Hadara.... zajedno! 
| sub 04 tra, 2009 5:37 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Suikotreki je napisao/la: Stavit ga u ring da se bori protiv Klingonca i Jem'Hadara.... zajedno!  Ma daj. Pa poginuo bi da ga bilo tko od njih samo krivo pogleda. Bolje ga je u ring bacit sa 5-6 Ferengija nadr***h kao pri njihovoj prvoj pojavi u TNG - "The last outpost". Bilo bi fenomenalno gledat kako ga čerupaju u lešinarskom stilu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 04 tra, 2009 6:26 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
TerNek je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Stavit ga u ring da se bori protiv Klingonca i Jem'Hadara.... zajedno!  Ma daj. Pa poginuo bi da ga bilo tko od njih samo krivo pogleda. Bolje ga je u ring bacit sa 5-6 Ferengija nadr***h kao pri njihovoj prvoj pojavi u TNG - "The last outpost". Bilo bi fenomenalno gledat kako ga čerupaju u lešinarskom stilu.  Fakat to je još bolje!!! to bi bila scena za gledat! 
| sub 04 tra, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: Milijun razloga zašto nabosti Wesleya Crushera na kolac?
Lockajte temu .........
|
| uto 07 tra, 2009 3:43 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
PrincMatias je napisao/la: Lockajte temu ......... Zašto, ovo je zafrkantska tema u kojoj se nekolicina forumaša šali na njegov račun. Ne krši se ni jedno pravilo foruma, a ako tebi nije po volji, nemoj je ni čitati.
| uto 07 tra, 2009 3:45 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
BrickTop je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: Lockajte temu ......... Zašto, ovo je zafrkantska tema u kojoj se nekolicina forumaša šali na njegov račun. Ne krši se ni jedno pravilo foruma, a ako tebi nije po volji, nemoj je ni čitati. Tako je. Ne izražava se mržnja prema stvarnom čovjeku, npr. Willu Wheatonu koji je utjelovio Svisca, nego se pljucka po fiktivnom liku. Dakle, nema razloga za zabrinutost. I da budem ontopic, Svisca na ražanj i jabuku u usta da se ne čuje kako vrišti dok se cvrlji na laganom žaru. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 07 tra, 2009 10:14 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
TerNek je napisao/la: BrickTop je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: Lockajte temu ......... Zašto, ovo je zafrkantska tema u kojoj se nekolicina forumaša šali na njegov račun. Ne krši se ni jedno pravilo foruma, a ako tebi nije po volji, nemoj je ni čitati. Tako je. Ne izražava se mržnja prema stvarnom čovjeku, npr. Willu Wheatonu koji je utjelovio Svisca, nego se pljucka po fiktivnom liku. Dakle, nema razloga za zabrinutost. I da budem ontopic, Svisca na ražanj i jabuku u usta da se ne čuje kako vrišti dok se cvrlji na laganom žaru.  legendarna ideja Napravit mu skalp i obrezanje
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 07 tra, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
| uto 07 tra, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Bravo, Brick. "Sek'o bi ga mesec dana!" Zgodno je kako u ovom topicu možemo svi biti tolerantni prema tuđim mišljenjima i zdušno svi zajedno pljuvati Svisca. Kad bi bar bili takvi i u slučaju serija/brodova/kapetana. 
|
| sri 08 tra, 2009 11:22 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ah,kad smo ujedinjeni u misljenjima vecinom.skori svima nam mali wizli ide na zivce zabavno je citati killing methods 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 08 tra, 2009 11:28 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 08 tra, 2009 12:07 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Sovereign je napisao/la:
Ontopic: Ja bi naprimjer Weasleya skuhao u nekom velikom loncu i ponudio ga ljudožderima za ručak mislim da bi se ispovracali od njega 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 08 tra, 2009 12:30 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
alien she je napisao/la: ah,kad smo ujedinjeni u misljenjima vecinom.skori svima nam mali wizli ide na zivce zabavno je citati killing methods  Kako se kaže... neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj. Zajedno ujedninjeni protiv svemirske napasti! 
| sri 08 tra, 2009 2:56 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja bih ga udarala do smrti. Tako je najbolje, izbacuješ bijes iz sebe. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 09 tra, 2009 6:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 ja nevjerujem koja tema umirem od smijeha citajuci ,ali sto je da je lik bas iritantan !
| čet 09 tra, 2009 7:32 pm |
|
 |
|