|
Sada je: čet 04 lip, 2026 6:01 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: kućni ljubimci
Cvicek je napisao/la: A za sprej - morao bih onda pošpricati cijelu kuću, svako "taktičko mjesto", nisam siguran da li bi to upalilo... E, ak pretjeraš i zašpricaš cijelu kuću, on će popi***t (jer će ga miris spreja tjerati) i nekako naći način da pobjegne van i napravi što mu priroda nalaže, pa ga onda nećeš vidjeti do kraja kurvanja. Jedno od rješenja je i da skužiš gdje su taktička mjesta i tamo pobacaš njegove igračke jer mačak u "danima ludila" najčešće obilježava mjesta gdje ne osjeća svoj miris ili ga najanje osjeća.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 03 vel, 2009 7:36 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...moj Medač na snijegu...    
| uto 03 vel, 2009 9:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mr.bobo je napisao/la: ...veljača jako čudno djeluje na mačke... ...oš ti ja posudim medača da ga malo strenira... ovako... [/url] Znam sve glede mačaka i veljače... kad imaš ženske onda problemi sa mačićima (osobno ni ja ni nitko od mojih nema srca da ih utopi), a ako imaš muškog onda problemi s označavanjem teritorija, skitnjom i sl  @Mr.bobo - prošla mačka koju sam imao bi ga natjerala 100m dalje od svog teritorija, a Muki bi se možda i sprijateljio... nije baš ratoboran... @Ternek - izgleda da ništa od toga, "babe" donjele odluku da ide pod nož, da rješe problem označavanja teritorija jednom za svagda (i da kao bude umiljatiji, manje se skiće i sl)  Više se ne igra s igračkama, jedino se zna poigrati s miševima koje ulovi u ovakvim kišnim večerima.... kao što je i jednog danas donio. Nikak da skuži da nisam sretan što si takvu "igračku" donese u kuću da se na suhom igra Obično onda uzmem miša pa mu ga vani dam da se nastavi igrati i zatvorim vrata, nakon sat vremena on lešinu ostavi pred pragom, pa zamotam "mrtvaca" u wc papir i ostalo prepustim smećarima  edit: @bobo i ostali - da proradi postanje slika morao sam uključiti da se neograničeno velike slike mogu staviti na forum, pa bih vas zamolio da ne stavljate veće od 800*600 (po mogućnosti rađe samo thumbse ili 640*480) Mi koji koristimo trek skinove onda dobijemo scrollere ili se sve rastegne ako su prevelike...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 03 vel, 2009 11:23 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Cvicek je napisao/la: @Ternek - izgleda da ništa od toga, "babe" donjele odluku da ide pod nož, da rješe problem označavanja teritorija jednom za svagda (i da kao bude umiljatiji, manje se skiće i sl)  Eh, kad odluče babe otpor je džabe. Ja sam razmišljao da svog mačora dam pod nož da izbjegnem slične probleme kad je već stalno u stanu, no veterinarka mi je rekla da to može biti riskantno dok ne navrši 3 godine, zato sam odlučio čekati.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 04 vel, 2009 12:16 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
TerNek je napisao/la: Ja sam razmišljao da svog mačora dam pod nož da izbjegnem slične probleme kad je već stalno u stanu, no veterinarka mi je rekla da to može biti riskantno dok ne navrši 3 godine, zato sam odlučio čekati. Koliko sam ja skužio šta su rekli sisterki, mačak treba bar jednom proći "pon far" i onda je ok da se kastrira... Inače, fascinantno je da budući da ti je mačak baš kućni, da ne po**zdi .... naš svaku večer pjeva opere vani s drugim mačkima Danas se čak i poprilično smirio, nisam ga čak ni primjetio da opet označava teritorij...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 04 vel, 2009 2:51 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Snovi
Bobo koliko ti kućnih ljubimaca imaš?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 25 ožu, 2009 9:10 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Snovi
Hrčak je napisao/la: Bobo koliko ti kućnih ljubimaca imaš? ...hoćeš brojem ili različitim vrstama...? ...u oba slučaja ispada puno...
| čet 26 ožu, 2009 12:13 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Može brojem baš oni koji su kučni ljubimci, ne računajući one koji su tu samo kao rezervni šnicli 
|
| čet 26 ožu, 2009 12:29 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...aha... ...onda je to samo... 15...
...ostali sve postanu hrana jednog dana...
| čet 26 ožu, 2009 12:53 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Evo i moja 2 kućna ljubimca (inače imam i mačka Žuju, ali jbg nikak da ga dobro uslikam ).
Moj pas Rocky

Moj patuljasti kunić Zekoslav mrkva

_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 26 ožu, 2009 7:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...e zaboravio sam napisati da imam i lastavice ljeti...
...imam i ja skotnu zečicu... ...sudbina joj je još nepoznata...  ...3 svinje ...5 purića ...21 pilić... ...20-tak koka... ...1 pjevca...
...i to bi bilo to... ...eventualno još koji padobranac uleti na dvorište ali to je uglavnom to...
| čet 26 ožu, 2009 8:12 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Upravo sam saznala da je moj hrčak Anaksimandar žensko. 
|
| čet 26 ožu, 2009 11:10 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Hrčak je napisao/la: Upravo sam saznala da je moj hrčak Anaksimandar žensko.  Što se okotio. 
|
| sri 01 tra, 2009 11:48 pm |
|
 |
|
|
Ne  Hvala Bogu.  Pomno sam ga, ok, nju pregledala. One rupe i to.  Ali još se nadam da sam fulala.
|
| čet 02 tra, 2009 7:40 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Promijeni mu ime u Diotima. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 14 tra, 2009 5:40 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|