| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Jean-Luc Picard je gay?
dašo je napisao/la: picard nije gay.... ako ste pravi trekie ostavit ćete komentar tamo... Dašo legendo, dobar komentar tamo na stranici... Ted;DeA je napisao/la: joj pa daso to je zezancija... Btw T Rapavi/odlican je filmic... @Daso ja obozavam pikarda al ako nesto volis onda se moras znati i saliti na racun toga... ...a ovo je SALAAAA  Ali slažem se sa Teddeom u potpunosti. Mislim meni je Picard jedan od najboljih i najdražih likova uopće, pa sam se svejedno nasmijao na filmić, nekoliko puta.  I ne mislim da je gay, nit mi je Picard išta manje drag zbog tog filmića. Uostalom vidi da su i pozitivno pisali o Picardu tamo... Citat: Prvo disclaimer: nismo trekiji, ali znamo tko je Jean-Luc Picard. Pobogu, lik je dio opće kulture, a priznajemo i da smo gledali par epizoda Star Treka s njim kao kapetanom Enterprisea. Istina. 

|
| sri 04 ožu, 2009 9:57 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
mislim mož da mi znamo da je one da j straight ali nece to znat oni koji budu čitali to.... jer kao što piše nisu trekie te ne znaju činjnicu da je on najpriznatiji glumac u st-u....mislim ovakve stvari samo ruše kredibilitet st-a u cro.... a već je narušen dovoljno.... umjesto da radio da pokažemo vrijednosti st-svemira mi ovakve stvari odobravamo... mislim meni je najviše drago vidjet parodije po youtubu ali žalosno mi je kad ljudi naju o st-u samo parodije....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 04 ožu, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
dašo je napisao/la: mislim mož da mi znamo da je one da j straight ali nece to znat oni koji budu čitali to.... jer kao što piše nisu trekie te ne znaju činjnicu da je on najpriznatiji glumac u st-u....mislim ovakve stvari samo ruše kredibilitet st-a u cro.... a već je narušen dovoljno.... umjesto da radio da pokažemo vrijednosti st-svemira mi ovakve stvari odobravamo... mislim meni je najviše drago vidjet parodije po youtubu ali žalosno mi je kad ljudi naju o st-u samo parodije.... joj daso pretjerujes, ti si smjesan s ovakvim autisticnim komentarima... Daj molim te 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 04 ožu, 2009 10:05 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
pretjerujem... autistični komentari...pitaj nekog ne sf-ovca je li pogledo više od nekoliko st epizoda većina će reć da nije... a pitaj ih koliko je gledalo hajmo hebači.... da izvinite... svi će za to znat... dobro moja baba neće....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 04 ožu, 2009 10:10 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
dašo je napisao/la: pretjerujem... autistični komentari...pitaj nekog ne sf-ovca je li pogledo više od nekoliko st epizoda većina će reć da nije... a pitaj ih koliko je gledalo hajmo jebači.... da izvinite... svi će za to znat... dobro moja baba neće.... svi koji ovo pogledaju znat ce da je za*eb*ncija...i oni koji su gledali trek i oni koji nisu svi osim tebe... jer uvijek ti nesta posebno izvadas... Daso to je SALA koju svi shvacaju kao SALU... SVI,PA SHVATI I TI
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 04 ožu, 2009 10:15 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sri 04 ožu, 2009 10:32 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
A na kraju krajeva ni ne znamo jeli glumac gay ( kao ni bilo koji drugi ), to zna samo on. 
|
| sri 04 ožu, 2009 11:00 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
RAI'TARA je napisao/la: A na kraju krajeva ni ne znamo jeli glumac gay ( kao ni bilo koji drugi ), to zna samo on.  Da je vec bi znali i drugi 
|
| sri 04 ožu, 2009 11:07 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ted;DeA je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: A na kraju krajeva ni ne znamo jeli glumac gay ( kao ni bilo koji drugi ), to zna samo on.  Da je vec bi znali i drugi  Pa naravno da bi... a i čak i da je to neumanjuje njegovo glumačko umječe. 
| sri 04 ožu, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ne budite tako uvjereni, za neke se glumce tek nakon smrti otkrilo da su bili gay u raznim biografijama i knjigama. Ja nebi za nikoga od njih dala ruku u vatru da nije. 
|
| sri 04 ožu, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pustite Patricka na miru.  Koga briga jel gej ili nije.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 04 ožu, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Hrčak je napisao/la: Pustite Patricka na miru.  Koga briga jel gej ili nije. Pa to ja i govorim. Koga briga. Ako jest, uredu, ako nije isto uredu. Samo tvrdim da nitko od nas ne može ništa sa sigurnošću tvrditi. To je njegova privatna stvar.
|
| sri 04 ožu, 2009 11:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
dašo je napisao/la: pretjerujem... autistični komentari...pitaj nekog ne sf-ovca je li pogledo više od nekoliko st epizoda većina će reć da nije... a pitaj ih koliko je gledalo hajmo hebači.... da izvinite... svi će za to znat... dobro moja baba neće.... Get a smisao-za-humor
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 04 ožu, 2009 11:38 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 05 ožu, 2009 9:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Jean-Luc Picard glumi gay lika
nista sto vec nisam znao za 7 sezona nije maznuo ni jednu zensku ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| čet 05 ožu, 2009 3:31 pm |
|
 |
|