| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: IMZADI
Ted;DeA je napisao/la: Ok ti mene sokiras iz dana u dan... Riker je definitivno najbolji komad u ST u i oni se savrseno poklapaju...
...to je samo tvoje mišljenje, nauči prihvatiti ostala... RaiTara ima drugačiji uskus od tebe, i ako je tebi netko HOt , ne znači sa se cijeli ženski rod mora složiti s tobom...
...meni su Riker i Troi skladan par... ...no ne bi imao ništa protiv da su se poklopile neke stvari u serijalu...i završili s nekim drugim...
| ned 01 ožu, 2009 2:18 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| ned 01 ožu, 2009 2:20 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Mr.bobo je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: Ok ti mene sokiras iz dana u dan... Riker je definitivno najbolji komad u ST u i oni se savrseno poklapaju...
...to je samo tvoje mišljenje, nauči prihvatiti ostala... RaiTara ima drugačiji uskus od tebe, i ako je tebi netko HOt , ne znači sa se cijeli ženski rod mora složiti s tobom...
...meni su Riker i Troi skladan par... ...no ne bi imao ništa protiv da su se poklopile neke stvari u serijalu...i završili s nekim drugim... Bobo skoro sav ZENSKI rod se slaze samnom...pitj Dejaniru  Suiko...pazi maloo sto pricas 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 01 ožu, 2009 2:21 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
_Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ne znam baš. Meni oni nisu nikad sjeli kao par. U star treku ima puno boljih paraova od njih. Meni je nekako Deanna više pristajala Worfu. No možda to ima veze s tim što je meni Riker tako odbojan. Riker, najveći ljubavnik alfa kvadranta nakon Jima Kirka, ti je odbojan? Ma neeeeee Meni je on skroz fuj. Izgleda mi kao nekakva američka kamionđija, nešto tipa onih ''kraljeva leda''.
Skroz mi je odbojan. Najveći komad u treku za mene je TRIP.
|
| ned 01 ožu, 2009 2:32 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Trip izgleda ko da ga je neko isisao i ispljunuo/NO POSTUJEM TVOJE MISLJENJ Sto je RAIKER/MUSKARAC BEZ BRKOVA/i brade/ 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| ned 01 ožu, 2009 2:34 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: _Oz je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ne znam baš. Meni oni nisu nikad sjeli kao par. U star treku ima puno boljih paraova od njih. Meni je nekako Deanna više pristajala Worfu. No možda to ima veze s tim što je meni Riker tako odbojan. Riker, najveći ljubavnik alfa kvadranta nakon Jima Kirka, ti je odbojan? Ma neeeeee Meni je on skroz fuj. Izgleda mi kao nekakva američka kamionđija, nešto tipa onih ''kraljeva leda''.
Skroz mi je odbojan. Najveći komad u treku za mene je TRIP.Pa u vezi toga da dam malo muškog mišljenja. I meni je isto Trip nekako simpatičniji od Rikera. A ovo da Riker izgleda kao američki kamionđija, Ni sam nebi mogao bolje reći. 
| ned 01 ožu, 2009 2:35 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
|
| ned 01 ožu, 2009 2:48 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: _Oz je napisao/la: Riker, najveći ljubavnik alfa kvadranta nakon Jima Kirka, ti je odbojan? Ma neeeeee Meni je on skroz fuj. Izgleda mi kao nekakva američka kamionđija, nešto tipa onih ''kraljeva leda''.
Skroz mi je odbojan. Najveći komad u treku za mene je TRIP.Pa u vezi toga da dam malo muškog mišljenja. I meni je isto Trip nekako simpatičniji od Rikera. A ovo da Riker izgleda kao američki kamionđija, Ni sam nebi mogao bolje reći.  Pravi kamionđija, fali mu samo bačva piva. Najzgodniji mi je TRIP, a osim njega drugi muški likovi su mi onako, ništa posebno. Dok ima puno zgodnih likova u treku koji su bili na žalost samo epizodni. 
|
| ned 01 ožu, 2009 2:54 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Pa evo sad kad si već kod zgodih likova u ST-u (opet kažem u svoju obranu s muškog stajališta... da nebi netko nešto pomislio  ) nekako ih baš u ENT-u ima najviše. Pa tako Archer bi isto mogao uči u konkurenciju, Malcom Reed i Travis Maywether. Eto ta trojica su po meni iz Ent-a uz Tripa 4 najsimpatičniji frajeri u Enterprise-u. A od ostalih ST-eova... naveo bi Chakotaya i Toma Parisa iz Voyagera i Siskoa i Juliana Bashira iz DS9.
| ned 01 ožu, 2009 3:01 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Sa zenskog stajalista nisu nis posebno...onak T Pol samo dize malo ENT s prasine... A frajeri u ENTu su jak...ko i u VOY 
|
| ned 01 ožu, 2009 3:03 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Suikotreki je napisao/la: Pa evo sad kad si već kod zgodih likova u ST-u (opet kažem u svoju obranu s muškog stajališta... da nebi netko nešto pomislio  ) nekako ih baš u ENT-u ima najviše. Pa tako Archer bi isto mogao uči u konkurenciju, Malcom Reed i Travis Maywether. Eto ta trojica su po meni iz Ent-a uz Tripa 4 najsimpatičniji frajeri u Enterprise-u. A od ostalih ST-eova... naveo bi Chakotaya i Toma Parisa iz Voyagera i Siskoa i Juliana Bashira iz DS9. Slažem se s tim da su muškarci u ENT-u najzgodniji. 
|
| ned 01 ožu, 2009 3:04 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
meni je riker isto bljeeeek ali si on i troica pasu *sad dok nas teddea namlati 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 01 ožu, 2009 3:31 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja mislim da si njih dvoje savršeno pašu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 01 ožu, 2009 4:31 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Ted;DeA je napisao/la: Sa zenskog stajalista nisu nis posebno...onak T Pol samo dize malo ENT s prasine... A frajeri u ENTu su jak...ko i u VOY  Da da naravno Ted;DeA je napisao/la: Sigurno su vise kanon nego ENT i imaju vise smisla nego VOY  viewtopic.php?p=101204#p101204i ovo viewtopic.php?p=101373#p101373

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 01 ožu, 2009 5:18 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
A ne trebaš se nešto pretjerano nadat da će se napravit. Ipak je riječ o Enterprise-u koji je ipak "manje važan od ostalih St-eova". Ipak je sasvim normalno omaložavat ENT. Al da je riječ o TNG ili nedaj bože TOS-u... odmah trajni ban. 
| ned 01 ožu, 2009 5:24 pm |
|
 |
|