|
Sada je: pet 14 kol, 2026 9:57 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Re: I TNG rusi kanon
_Oz je napisao/la: Znaš kako tvoja omiljena kapetanica kaže: "Temporal paradoxes give me a headache" i "There's no time like the present" http://www.startrekdb.se/multimedia/lju ... adoxes.wav A šta se s time mučite, sad ste i mene zmiješali..šta sad, taj film će porušit cijeli TOS-ov kanon ili šta, sad ni ja ne kužim

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 16 vel, 2009 4:23 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Porušit će ne samo TOS, već sve što postoji. ( ENT, TNG, VOY, DS9 i 10 filmova ).
Oni tim filmom žele početi star trek ispočetka, kao da ništa prije nije ni snimljeno.
Nazovi taj film kako želiš, re-boot, re-make itd... 
|
| uto 17 vel, 2009 1:25 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
ENT neće sigurno bit srušen, jer će Romulanci izmijenit timeline debelo nakon ENT ere, tako da će taj dio kanona ostat neoštećen.
|
| uto 17 vel, 2009 1:30 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
_Oz je napisao/la: ENT neće sigurno bit srušen, jer će Romulanci izmijenit timeline debelo nakon ENT ere, tako da će taj dio kanona ostat neoštećen. Krivo, utječe i na ENT, posebno na epizode smještene u paralelnom svemiru, koje su zapravo nastavak jedne TOS-ove epizode ''Tolijanska mreža''. I na zadnju epizodu u kojoj se vidi kirkov Enterprise. 
|
| uto 17 vel, 2009 1:35 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
A okej, nemoj bit tako sitničava. Znači STXI će poremetit paralelni svemir, ajme katastrofe. 
|
| uto 17 vel, 2009 1:39 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
_Oz je napisao/la: A okej, nemoj bit tako sitničava. Znači STXI će poremetit paralelni svemir, ajme katastrofe.  Sve jedno. Taj film je ubiti, srušiti ono što ja volim kod star treka. Zato se nadam da će novi film propasti u kinima. Jer samo onda postoji šansa, da će se nešto novo snimiti, ali što će bit dio kanona. 
|
| uto 17 vel, 2009 1:50 am |
|
 |
|
bubica
|
E Rai'tara srećo, propadne li novi film, šanse da dobijemo neku novu star trek seriju u slijedećih 10 godina bit će ravne nuli. Ja bih osobno bio najsretniji kada bi se snimala nova serija smještena u 25. stoljeće, koja bi se događala u istom vremenskom pravcu ko TNG/DS9/VOY. Ali...
|
| uto 17 vel, 2009 2:02 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
_Oz je napisao/la: E Rai'tara srećo, propadne li novi film, šanse da dobijemo neku novu star trek seriju u slijedećih 10 godina bit će ravne nuli. Ja bih osobno bio najsretniji kada bi se snimala nova serija smještena u 25. stoljeće, koja bi se događala u istom vremenskom pravcu ko TNG/DS9/VOY. Ali... Jonathan Frakes je nedavno izjavio ako novi film bude uspješan, star trek će slijediti taj re-boot, re-make smjer. Ako film propadne, postoji velika šansa da će se snimiti novi TNG film direktno na DVD. 
|
| uto 17 vel, 2009 3:18 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa zar Patric S. nije rekao da se on više ne vraća na Trek set... ? ...a TNG film bez Picarda... hmmm... nije to to...
...i od svih , kud bi baš išli s TNG posadom... ...meni su to sve lagani promašaji...
| uto 17 vel, 2009 1:15 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa zar Patric S. nije rekao da se on više ne vraća na Trek set... ? ...a TNG film bez Picarda... hmmm... nije to to...
...i od svih , kud bi baš išli s TNG posadom... ...meni su to sve lagani promašaji... Sad, možda je mislio na TNG Titan film. A sam Patrick se predomislio, sad govori da bi rado snimio još jedan film.
|
| uto 17 vel, 2009 2:03 pm |
|
 |
|
bubica
|
RAI'TARA je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...pa zar Patric S. nije rekao da se on više ne vraća na Trek set... ? ...a TNG film bez Picarda... hmmm... nije to to...
...i od svih , kud bi baš išli s TNG posadom... ...meni su to sve lagani promašaji... Sad, možda je mislio na TNG Titan film. A sam Patrick se predomislio, sad govori da bi rado snimio još jedan film.Osobno mislim da bi ekranizacija "Destiny" trilogije, Davida Macka (elementi TNG-a, Titana, DS9-a, VOY-a, čak i ENT-a) bilo spektakularno rješenje (opisuje Federaciju i Klingonce u ratu protiv Borga, ali i još mnogo toga). 
|
| uto 17 vel, 2009 2:45 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Vidio sam taj Star Trek Destiny i dosta je zanimljivo. Isto tako vjerujem da bi se dosta dobar film mogao napravit od ovoga... iako bi se najvjerojatnije digla tolika dreka zbog famoznog kršenja kanona...
| uto 17 vel, 2009 4:44 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
RAI'TARA je napisao/la: Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Zbog toga što se taj period vidi u TOS-u, a radnja filma se odvija negdje za vrijeme epizode Cage. Kad Kirk nije još smio ni primirisati Enterpriseu, a jedino je Spock bio na brodu od posade, koja se dalje pojavljuje u seriji.
I ponavljam još jednom sam brod izgleda potpuno drugačije nego što je trebao izgledati. To ti je kao da netko snimi TNG film čija se radnja odvija za vrijeme prve epizode. I onda u tom filmu Galaxy klasa izgleda potpuno drugačije, odnosno Enterprise-D. Uniforme su drugačije, tehnologija, unutrašnjost, čak i likovi. To je kršenje kanona, a to radi novi film. Kakve to ima veze što brod izgleda drugačije. Najvjerojatnije su ga renovirali kad je Kirk postao kapetan. Ista situacija je i u prvom star trek filmu. U njemu Enterprise NCC-1701 izgleda potpuno drugačije nego što je izgledao u seriji. Zašto? Zato što je renoviran. A i likovi u prvom filmu izgledaju puno drugačije nego u seriji.  Ja sam tek nakon polovice filma prepoznao Scottyja.  EDIT: A otkud ti toliko precizno znaš kad se odvija radnja tog filma. To se uopće ne može usporediti. U TOS-u se jasno vidi kako brod izgleda u vremenu u kojem se odvija novi film. Novi film izravno proturječi time. TMP, se odvijao u vremenu poslije TOS-a. Nikad prikazanom u TOS-u i u filmu se spominje da je brod remontiran. U novom filmu se kanon na svakom koraku krši. Kirk preuzima zapovjedništvo nad Enterpriseom, najmanje 14, godina prije nego što je trebao. Isto tako posada na mostu ( Uhura, Chekov, Sulu ), još bi trebali bit na akademiji po kanonu u tom vremenu a ne služit na Enterpriseu. Isto tako pojavljuju se romulanci najmanje 15 godina prije nego što bi trebali, isto tako posada ih vidi kako izgledaju puno prije nego što se to po kanonu trebalo dogodit.
Novi film krši sve što se u kanonu može prekršit.Zanimljivo kako ti to sve detaljno znaš, a film još nije ni prikazan.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 17 vel, 2009 5:11 pm |
|
 |
|
bubica
|
Suikotreki je napisao/la: Vidio sam taj Star Trek Destiny i dosta je zanimljivo. Isto tako vjerujem da bi se dosta dobar film mogao napravit od ovoga... iako bi se najvjerojatnije digla tolika dreka zbog famoznog kršenja kanona... Star Trek autori ne krše kanon jer im ekipa iz CBS licensinga (Paula Block) ne dozvoljava - restrikcije su rigorozne, a urednici nemilosrdni (Margaret Clark iz Pocket Booksa). Pročitao sam ovu prvu Destiny knjigu, i moram reći da je sjajna. Prati više radnji - Picarda na Enterpriseu, kapetanicu Ezri Dax na USS Aventineu, Rikera na Titanu, i Hernandez na Columbiji (ima i malo Voyagera, Kima, Parisa i Sedme, koja bi kasnije trebala imat značajnu ulogu u borbu protiv Borga)
|
| uto 17 vel, 2009 5:43 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Lore je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Zbog toga što se taj period vidi u TOS-u, a radnja filma se odvija negdje za vrijeme epizode Cage. Kad Kirk nije još smio ni primirisati Enterpriseu, a jedino je Spock bio na brodu od posade, koja se dalje pojavljuje u seriji.
I ponavljam još jednom sam brod izgleda potpuno drugačije nego što je trebao izgledati. To ti je kao da netko snimi TNG film čija se radnja odvija za vrijeme prve epizode. I onda u tom filmu Galaxy klasa izgleda potpuno drugačije, odnosno Enterprise-D. Uniforme su drugačije, tehnologija, unutrašnjost, čak i likovi. To je kršenje kanona, a to radi novi film. Kakve to ima veze što brod izgleda drugačije. Najvjerojatnije su ga renovirali kad je Kirk postao kapetan. Ista situacija je i u prvom star trek filmu. U njemu Enterprise NCC-1701 izgleda potpuno drugačije nego što je izgledao u seriji. Zašto? Zato što je renoviran. A i likovi u prvom filmu izgledaju puno drugačije nego u seriji.  Ja sam tek nakon polovice filma prepoznao Scottyja.  EDIT: A otkud ti toliko precizno znaš kad se odvija radnja tog filma. To se uopće ne može usporediti. U TOS-u se jasno vidi kako brod izgleda u vremenu u kojem se odvija novi film. Novi film izravno proturječi time. TMP, se odvijao u vremenu poslije TOS-a. Nikad prikazanom u TOS-u i u filmu se spominje da je brod remontiran. U novom filmu se kanon na svakom koraku krši. Kirk preuzima zapovjedništvo nad Enterpriseom, najmanje 14, godina prije nego što je trebao. Isto tako posada na mostu ( Uhura, Chekov, Sulu ), još bi trebali bit na akademiji po kanonu u tom vremenu a ne služit na Enterpriseu. Isto tako pojavljuju se romulanci najmanje 15 godina prije nego što bi trebali, isto tako posada ih vidi kako izgledaju puno prije nego što se to po kanonu trebalo dogodit.
Novi film krši sve što se u kanonu može prekršit.Zanimljivo kako ti to sve detaljno znaš, a film još nije ni prikazan. Čitam spoilere, čitam intervjue. Potvrđeno je od strane onih koji su radili na filmu da je on Re-boot. Gledala sam trailere itd..
|
| sri 18 vel, 2009 2:54 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|