|
Sada je: sub 27 lip, 2026 7:28 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Star Trek modeli brodova!!
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Star Trek modeli brodova!!
Evo našao sam jednu odličnu stranicu sa jeftinim modelima raznih brodova iz ST serija, filmova pa čak i igrica, tako da ako vas interesira obavezno pogledajte ovaj link:
http://www.starfleet-models.com/Models/Genre/Star_Trek/
Ima stvarno veliki izbor
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 05 vel, 2010 1:48 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Star Trek modeli brodova!!
Jel ima Intrepid? Kupio bih ga, samo da ga mogu razbit baseball palicom i stavit filmić na YouTube... 
|
| pet 05 vel, 2010 1:53 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_Oz je napisao/la: Jel ima Intrepid? Kupio bih ga, samo da ga mogu razbit baseball palicom i stavit filmić na YouTube...  Ima
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pet 05 vel, 2010 1:53 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
_Oz je napisao/la: Jel ima Intrepid? Kupio bih ga, samo da ga mogu razbit baseball palicom i stavit filmić na YouTube...  joj kupim ti ga ja samo da vidim kako će ta lomljavina izgledati 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 16 vel, 2010 8:09 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
yanna je napisao/la: _Oz je napisao/la: Jel ima Intrepid? Kupio bih ga, samo da ga mogu razbit baseball palicom i stavit filmić na YouTube...  joj kupim ti ga ja samo da vidim kako će ta lomljavina izgledati  Ja bi razbio Galaxy klasu, i to ne neku sitnu po mogućnosti... 

|
| uto 16 vel, 2010 11:01 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
Evo da se malo pohvalim najnovijim dodatkom mojoj kolekciji Star Trek modela.  Ne znam je li ova tema mjesto za to, ako ne, neka bude premješteno. 

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| uto 29 sij, 2013 9:31 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 08 sij, 2013 1:44 am Postovi: 22 Lokacija: Geostationary orbit around Andor Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Now passing through Epsilon Serpentis Koje si vrste?: Therbian
|
Citat: Jel ima Intrepid? Kupio bih ga, samo da ga mogu razbit baseball palicom i stavit filmić na YouTube...
Mislim da su Intrepidi više-manje neuništivi. And we don't like bullies, we don't like threats, and we don't like YOU.
| uto 29 sij, 2013 9:55 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Not bad. I ja bih tako nešto. 
| sri 30 sij, 2013 1:25 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Najs Kolko je velika maketa?

|
| sri 30 sij, 2013 2:35 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
Spet je napisao/la: Not bad. I ja bih tako nešto.  Sovereign X je napisao/la: Najs Kolko je velika maketa? Hvala.  Zapravo još nije gotova, moram je obojati i staviti "decalse". U promjeru je otprilike 40 cm, a visina oko 30. Dobio sam i mini maketu Defianta, koji je nekih 4 cm, i 3 runabouta koje se jedino može vidjeti povećalom. 

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
| sri 30 sij, 2013 6:45 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Elim Garak je napisao/la: Spet je napisao/la: Not bad. I ja bih tako nešto.  Sovereign X je napisao/la: Najs Kolko je velika maketa? Hvala.  Zapravo još nije gotova, moram je obojati i staviti "decalse". U promjeru je otprilike 40 cm, a visina oko 30. Dobio sam i mini maketu Defianta, koji je nekih 4 cm, i 3 runabouta koje se jedino može vidjeti povećalom.  Very najs u svakom slučaju Ja bih si isto htio nabavit DS9, ali po mogućnosti još veći i sa osvjetljenjem. Mislim da sam ga vidio na nekoj stranici (možda čak i na ovoj gore u linku) za nekih 300-400 dolara. Jest skup, ali je zato predobar

|
| čet 31 sij, 2013 1:50 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Citat: Very najs u svakom slučaju Ja bih si isto htio nabavit DS9, ali po mogućnosti još veći i sa osvjetljenjem. Mislim da sam ga vidio na nekoj stranici (možda čak i na ovoj gore u linku) za nekih 300-400 dolara. Jest skup, ali je zato predobar Ovaj moj je od AMT-a, koštao je oko 50 dolara, uključujući i dostavu iz SAD-a, mislim da je bez toga negdje oko 35 $. Inače je "clear" plastika, znači može se i osvijetliti, ali odlučio sam se ipak na bojanje. Jedini problem je što za Defiant nisam dobio sve "decalse", ima samo ime i oznaka, to mi je malo žao, ali valjda ću ih negdje nabaviti. Nisam znao da ima još i veća verzija, ovo mi je dosad najveća maketa koju sam sastavljao, veća čak i od Enterprisea-E i Galactice, zauzme dosta prostora. Ako misliš uzimati, ova verzija ti i nije loša, ima sve detalje, a može se i osvijetliti. 

|
| čet 31 sij, 2013 2:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
btw. link je broken u prvom postu...
...a ja našao rezač za pizzu koji je genijalan... !! 
| pon 28 srp, 2014 5:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
To boldly cut... Elim, bravo za maketu, ak ti se da postaj sliku, pretpostavljam da je u međuvremenu već kompletirana. I gdje si našao Defiant? Prije nekoliko godina kad sam tražio nije bilo nigdje, osim neke preeeeskupe koja se koristi kao ukras za bor.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 28 srp, 2014 11:53 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Eh jbg, bio je ispravan link kad sam ga tek našao, a to je bilo prije više od 4 godine tak da tu nažalost nema pomoći čini mi se. No vjerujem da ima još takvih siteova po netu tak da tko nađe nešto neka slobodno posta
Cool je taj rezač, samo bi bio još više u obliku Sovereign klase

|
| uto 29 srp, 2014 1:42 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|