| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
Sovereign je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Da, ENT definitivno nema šanse  TNG uvijek pobjeđuje  ..da, da , ubijabmo vas , na forumu i svemiru... ...još malo , pa će te nestati... i zavući se u mišju rupu... ...i čekati da vas mačka ulovi... Ant je napisao/la: Ent je papir. TNG su škare. (Voy je kamen  ) 
| pet 06 vel, 2009 4:44 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mr.bobo je napisao/la: Sovereign je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Da, ENT definitivno nema šanse  TNG uvijek pobjeđuje  ..da, da , ubijabmo vas , na forumu i svemiru... ...još malo , pa će te nestati... i zavući se u mišju rupu... ...i čekati da vas mačka ulovi... Ant je napisao/la: Ent je papir. TNG su škare. (Voy je kamen  )  Oćemo ovako ENT je grafit TOS je papir DS9 su škare VOY je kamen TNG je voda 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 06 vel, 2009 5:12 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
sorry, ali moram priznati da nikad nisam igrao grafit-papir-škare-kamen-vodu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 06 vel, 2009 11:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
| pet 06 vel, 2009 11:20 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ant je napisao/la: sorry, ali moram priznati da nikad nisam igrao grafit-papir-škare-kamen-vodu. Znam, ali ako ćemo logično gledat grafit se troši na papiru, škare režu taj papir, na kamenu se strgaju škare (otupljuju) , a tiha voda brege dere (tj. topi kamen) Moja dosjetka 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sub 07 vel, 2009 6:13 pm |
|
 |
|
Overlord
|
4 od 1 je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?v=Fk1NK8AXepk Zbog ovog uvijek Ent i Ent  No way  TNG forever will be 

|
| sub 07 vel, 2009 6:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Sovereign je napisao/la: Znam, ali ako ćemo logično... necemo. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 07 vel, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mene navodi logika pomučenoga uma da zaključam ovu temu 
| sub 07 vel, 2009 8:23 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
BrickTop je napisao/la: Mene navodi logika pomučenoga uma da zaključam ovu temu  Da pa da se onda pobješnjeli ENT-ovci i TNG-eovci obruše na tebe. Nemoj se igrat s životom. 
| sub 07 vel, 2009 11:50 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Sad sam ljut što nisam na tulumu kod Cviceka a budući da sam jedini glavešina ovdje, od sve muke i frustracije zatvaram ovu raspravu na par sati. 
| sub 07 vel, 2009 11:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sa ljut što sam zakasnio na zadnju utrku ski -chalenga, a mogao sam imati persolanl best plasman, pa otključavam temu...
| ned 08 vel, 2009 12:43 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ja sa ljut što sam zakasnio na zadnju utrku ski -chalenga, a mogao sam imati persolanl best plasman, pa otključavam temu... Ne, nisi zato otključao temu nego zato da se možeš svađat s nama TNG-ovcima.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 08 vel, 2009 12:55 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ja se ne svađam s vama, ja vas samo demantiram...
...zato kaj je Ent baš super ti bi se svađao... ?
...moraš pogledati prvo Ent, no bojiš se prosvjetljenja da možda i tebi postane super, i preokrene sva tvoja uvjerenja na drugu stranu... ...te bi se istinski promijenio i postao Entovac...
| ned 08 vel, 2009 12:59 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mislim da ovdje T'Grel ide onom logikom... ono što ne znaš nemože ti nauditi... Inače bi ozbiljno podrmalo vjeru u TNG kao superiorni Star Trek... 
| ned 08 vel, 2009 1:20 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
eh ljudi ENT vs TNG? pa tu nema dvojbi sigurno
Ent pobjeduje naveliko TNG je jednostavno glup, debilan i neznam sta sve.Nit ima neku radnju, osim explore pa kako puhne piscima, ma ajde bjezi. Da nema Date bio bi najgori serijal

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 08 vel, 2009 2:27 pm |
|
 |
|