| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
TerNek je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Ima jedna prica koja nisam shvatio iz ent a proteze se u tng. Naime onaj otac od Date I Lora ,Dr.Sung pa jel njega u Ent-u zatvore zbog toga sto je geneticki ing. i sto je stvorio vojsku super ljudi i super vojnika koja je zapocela 3.svjetski rat ? Griješiš. Tvorac Date i Lorea (i B4) je dr. Noonien Soong. Vođa u Eugeničkim ratovima i kasniji veliki neprijatelj kapetana Kirka kojeg smo vidjeli u TOS epizodi "Space seed" i u drugom filmu "The wrath of Khan" je Khan Noonien Singh. Vrlo je lako zamijeniti imena zbog izgovora (sung i sing).  ...samo da se ja nadodam... Dr.Sunga zapravo glumi Brent Spiner, pa je to ta poveznica između Enta u TNG-a...
| sri 04 vel, 2009 4:00 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
u ENT-u se pojavljuje predak tvorca DATE.
|
| sri 04 vel, 2009 6:03 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: u ENT-u se pojavljuje predak tvorca DATE. Manemoj a tko to?
| sri 04 vel, 2009 6:05 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sung ( soong ), pojavljuje se u agumentskom arcu, 4. sezona.
|
| sri 04 vel, 2009 6:08 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Meni su Nove generacije bolje upravo zbog tog moraliziranja. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 04 vel, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Točkica je napisao/la: Meni su Nove generacije bolje upravo zbog tog moraliziranja.  Upravo tako Točkice... 

|
| sri 04 vel, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
T'Rapavi je napisao/la: Točkica je napisao/la: Meni su Nove generacije bolje upravo zbog tog moraliziranja.  Upravo tako Točkice...  I ja se slažem s tim 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 04 vel, 2009 7:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa zar u Entu nije bilo moralnih dvojbi...??
...nije bilo situacija koje su nas ostavile bez texta...
...TNG je najbiše moraliziranja imao u 5 i 6 sezoni... ...Ent nije stigao do toga... a da je vjerojatno bi doza bila jednaka... 
| sri 04 vel, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Bilo je, ali Nove generacije su mi bolje sjele. To je moj čisti subjektivni dojam.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 04 vel, 2009 10:18 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mislim da svijetu u kakvom živimo i treba moraliziranje. Treba TNG prikazivati cijelo vrijeme da djeca nauče nešto.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 04 vel, 2009 10:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...nema tu prijetnji...  ...samo argumenti... 
...svi smo si mi dobri...
| sri 04 vel, 2009 11:08 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Znam 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 04 vel, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Mr.bobo je napisao/la: ...no, sad ispada da ste Warserice... ko? mi? ma neeeee....ahem ahem....ahem
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 04 vel, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
T'Rapavi je napisao/la: Ajme, jesi nemoralna... Nego, da se vratimo na temu... Ent nema šanse.  Da, ENT definitivno nema šanse  TNG uvijek pobjeđuje 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 06 vel, 2009 3:45 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ent je papir. TNG su škare. (Voy je kamen  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 06 vel, 2009 4:42 pm |
|
 |
|