| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Rat Entovaca i TNG-ovaca
T'Rapavi je napisao/la: Dejanira je napisao/la: Zasto ja jos tu nisam glasala? TNG  Bravo, tako treba, pokažimo im, educirajmo ih...  Tako je  Samo naprijed TNG-ovci One for all , and all for one 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 01 vel, 2009 6:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Najbolja star trek serija je:
...ma Entovci pišu više... ...tako da TNG postaši, moratew se više truditi...
| pon 02 vel, 2009 12:18 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ma Entovci pišu više... ...tako da TNG postaši, moratew se više truditi... Onda zovem TNG fanove na drugi forum, tamo gotovo da ni nema ENT- ovaca. 

|
| pon 02 vel, 2009 1:16 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ah da, niš čudno , bježite pred konkurencijom... ...to bi i Picard napravio...
| pon 02 vel, 2009 2:19 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
|
| pon 02 vel, 2009 2:50 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Tko JA  NIKAD se ne predajem. Evo primjer: Jučer mi je u Call Of Duty-u 2 online bilo sve puno profića (a nisam baš ni ja daleko), i isprva su me ubijali ko pi..., ali sam zato ja skužio njhove taktike i onda sam ih ja rešetao jednog za drugim (padali su ko čunjevi u kuglani). Toliko sam nadmudrivao, da su se neki povukli sa servera 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 02 vel, 2009 1:54 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
oooooo fajt fajt 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 02 vel, 2009 1:58 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Mir'Na Riker je napisao/la: oooooo fajt fajt  Pa naravno, kak smo neki dan ja, frend i frendica imali face wars, tak će ovaj put biti TNG - ENT forum wars 

|
| pon 02 vel, 2009 2:06 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Sovereign je napisao/la: Pa naravno, kak smo neki dan ja, frend i frendica imali face wars, tak će ovaj put biti TNG - ENT forum wars   ENT shall prevail.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 02 vel, 2009 2:12 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Pa naravno, kak smo neki dan ja, frend i frendica imali face wars, tak će ovaj put biti TNG - ENT forum wars   ENT shall prevail. U to se baš ne bih dao kladit TNG-ovci u boj 

|
| pon 02 vel, 2009 2:20 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| pon 02 vel, 2009 4:06 pm |
|
 |
|
Overlord
|
E ova ti je predobra 

|
| pon 02 vel, 2009 6:27 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Mi smo ENT-ovci, bit ćete asimilirati, otpor je uzaludan. hahaha 
|
| pon 02 vel, 2009 9:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pon 02 vel, 2009 9:09 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Najbolja star trek serija je:
neeeeeeeeeee nema sanse mislim da je ipak vise TNG-ovca na forumu 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 02 vel, 2009 9:21 pm |
|
 |
|