|
Sada je: pon 17 kol, 2026 1:01 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Nešto bolje od Star Treka...
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
TNG je po pitanju moralnih odluka najbolje izdanje Treka. Picard je na neki način oličenje svega toga. Nisam slučajno baš s TNGom zavoljela Trek. 
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| čet 26 lis, 2006 6:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Nešto bolje od Star Treka...
...nešto bollje od treka... teško... ...no sve zavisi od ukusa...
...nama trekkerima naravno da nema nikaj boljega... ...no neki trekkeri su se i čak preobratili na neke druge serijale, pa im trek više nije the best of... već drugi, treći serijal...
....za mene je još uvijek No1...
| pon 05 sij, 2009 8:09 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
lol borise, fakat, otkud ti izvlacis ove topice?! mislim, ovo je ko onak... uletis u par godina star razgovor 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 05 sij, 2009 9:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: lol borise, fakat, otkud ti izvlacis ove topice?! mislim, ovo je ko onak... uletis u par godina star razgovor  ...pa samo nastaviš... ...zar je bitno? ...nek novi forumaši malo diskutiraju o tome 
...zar to nije zadaća onih koji su zaduženi za određene podforume?
| pon 05 sij, 2009 9:28 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
molim lijepo.... star trek je najbolji i nista nema bolje od njega... i ako neko misli drugačije neka si lijepo ode na forum o ovčicama i kukuruzu.....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 06 sij, 2009 2:41 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nema boljeg od Treke.... ima samo drugacijeg.... i B5 i BSG i SG su drugaciji, ali ne nuzno u vecini pogleda i losiji....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 06 sij, 2009 2:43 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Trek je najbolji , tko moze imat jace izjave od picarad ili bit opasniji od Q-a a opet bit smijesan kao data i simpatican i u svemu tome imat humor i ozbiljnost ujednacen na pravi nacin Mislim da to samo trek moze 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 06 sij, 2009 2:49 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Htio si reći TNG? Mislim, samo si TNG likove spomenuo (ajd uz malu zadršku glede Q-a). Ma nema do Star Treka. 

|
| uto 06 sij, 2009 2:52 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
TNG je pokret , DS9 je nastavak , voyager je repeta poslije dobrog jela TNG likovi su mi nekako najdrazi a i sad trenutno me vata nostalgija , zbog ove riker epizode 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 06 sij, 2009 2:57 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Razumijem te u potpunosti. 

|
| uto 06 sij, 2009 2:59 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|