Sada je: ned 09 kol, 2026 11:15 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 154 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sljedeća
 Kompjutorske igre 
Autor/ica Poruka
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
Post Re: Kompjutorske igre
sins of a solar epire ftw... 8)

uto 26 kol, 2008 3:18 pm
Profil ICQ Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...igraju se olimpijske igre u Pekingu...
...uživancija za mene...

sri 15 lis, 2008 1:18 am
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Mene je u zadnjih tjedan-dva opsjeo Fallout 3 .... :oops:

Odlicna igra.... iako nije bas u stilu proslog nastavka, i nekako mi se nije svidio prebrzi i precudni zavrsetak Main Questa, i to taman nakon sto sam uspio sve posloziti da se igra ne rusi cesto....
Eto, tek toliko da znate razlog zasto ovaj mjesec nisam tak puno pisao i sto vjerojatno necu biti medju top posterima :)

Idem jos malo piskarati po forumu prije nego me prejako uhvati zelja da loadam poziciju prije zavrsetka main questa i nastavim sa side questovima i zujanju po Capitol wastelandu :)

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 19 stu, 2008 8:36 am
dr.med.
dr.med.

Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb
Naj Serija: VOY
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: opis radnje XD
Koje si vrste?: trill
predobra igrica... u iščekivanju sam je... frend će mi je donijet........

pet 21 stu, 2008 2:57 am
Profil Web stranica
Cadet 4th year
Cadet 4th year

novi bia je ludara od igre... :thumbs2:

sub 22 stu, 2008 1:45 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...u par dana sam rasturio ''Sniper Elite''... zanimjiva pucačina...
...slična igrama Medal oh Honor i Call of Duty...

pon 24 stu, 2008 11:45 am
Profil ICQ Web stranica
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Jučer sam počeo igrati NFS Underground. Nije ništa spektakularno osim što grafički engine ždere kompove resurse za doručak. Koncept radnje je kao i prije (sakupljanje respekta od prašine do zvijezda), no fora mi je što je sada iz perspektive undercover copa. Kažem, nije revolucija, ali u odnosu na onu katastrofu od Pro streeta, vrhunska je.

pon 24 stu, 2008 1:06 pm
Profil ICQ Web stranica
Kingslayer
Kingslayer

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
NFS Undercover pretpostavljam... :D Završio neki dan karijeru. Igra niš spektakularno kako kažeš, ali meni puno bolje i igrivije od Pro Streeta. Dosta me podsjeća na Carbon koji sam isto igrao. Grafika i nije neka naj, ali OK je. :)

pon 24 stu, 2008 3:57 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Ja i dalje pomalo igram Fallout 3 .... ali samo malo malo svaki dan da ne "potrosim" sve lokacije prije nego izadju addonovi....

Nema nista bolje nego na Galaxyju slusati laganu muziku, setati se kroz razruseni D.C. i sa shish kebabom kuriti ghoulove, mutante, robovlasnike, bandite, i ostalu gamad, skupljati cepove od boca i uvoditi slobodu i demokraciju u Wasteland :biggrinlove:

Eh... jucer me je jedan Antov komentar ponukao da se vratim malo iz takve virtualne zabave :-$ :mrgreen:

A igram i Medieval 2 (plus Kingdoms addonovi) ali mi prebrzo dosadjuje... na very hard / very hard je i bez ikakvog varanja (tj. bez loadanja nakon sto izgubis i sl) jednostavno prelako pobjediti.... :thumbs3:

--
I don’t want to set the world on fire... ♫

pon 08 pro, 2008 6:49 pm
Kingslayer
Kingslayer

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
GTA IV se trenutno igra... e to je igra. Sada samo čekam nove drivere za grafičku koji bi trebali optimizirati i izvući sve iz grafulje za igru. Kada pogledam koliko se još može naoštriti grafika, a igra i ovako odlično izgleda... :mrgreen:

uto 09 pro, 2008 12:34 am
Profil Web stranica
Admiral
Admiral

Fallout je dobra igra, ali nemam ju bas vremena igrati u zadnje vrijeme, tako da nisam jako daleko stigla, jer to ne igram ispod sat vremena. (@cvicek: meni se nije nikad ni rusio Fallout, vjerojatno imas onu rusku verziju, koja je malo prerano "pustena" na net?)

Kings Bounty The Legend je ono što bacim tu i tamo kad imam nes malo vremena i super je. Novost je u odnosu na zadnji HOMM, da je setanje po mapi real time recimo.

čet 11 pro, 2008 9:10 am
Profil ICQ
Admiral
Admiral

Naj Serija: TOS
Koje si vrste?: Nisam :P
Nabavio GTA IV i nasmijao se hardverskim zahtjevima koji su prebolesni i samo su me izivcirali. Tako da nisam igrao duze od 10 minuta. Sada igram Dead Space u kombinaciji sa novim Prince of Persia. Prije toga sam prosao Fallout 3 koji je odlican i imam samo jednu zamjersku, a to je ta da to nije Fallou. Da su nazvali igru bilo kako drugacije ne bi se bunio i bila bi savrsena ovako niam bas zadovoljan. Da gledam na igru kao na Fallout serijal moram reci smece u suprotnom odlicno.

"This is usually the part where people start screaming."

uto 16 pro, 2008 10:02 pm
Profil ICQ
anarho trekkie

zmajchek je napisao/la:
(@cvicek: meni se nije nikad ni rusio Fallout, vjerojatno imas onu rusku verziju, koja je malo prerano "pustena" na net?)
Tko bi ga znao... hrpa ljudi je imala problema bez obzira na verziju...
Civilizacija 4 mi se u nekih 20ak sati igranja smrznula jednom ili dvaput, isto kao i Medieval2 (obije su orginali), ali kasnije sam skuzio da je to nekakvo privremeno smrzavanje - sve se "odmrzne" nakon 2-3 minute i sve je opet okej (taman za otici na cik-pauzu dok cekas :) )

Fallout sam na kraju uspio srediti da se rusi cca svakih sat-dva-tri igranja (sto je podnosljivo dok god mi ne zbloka komp da moram restartati,... u medjuvremenu sam se navikao snimati poziciju svakih par minuta :) )
Po svim forumima i stranicama gdje sam trazio rjesenja problema bilo je cak i komentara da "ruske verzije :mrgreen: " rade bolje od orginalnih jer osakate na igri neke security bedastoce koje isto nekima ruse igru
Lucius je napisao/la:
to nije Fallou. Da su nazvali igru bilo kako drugacije ne bi se bunio i bila bi savrsena ovako niam bas zadovoljan. Da gledam na igru kao na Fallout serijal moram reci smece u suprotnom odlicno.
Svakako da nije u stilu dvojke, ali dok sam cekao da igra izadje citao sam okolo novosti i ocekivao sam da ce igra biti nekakav miks Obliviona i Fallouta ("Oblivion with guns") tako da sam na kraju to i dobio i nisam bio razocaran. Igra je mogla biti bolje napravljena u vise pogleda (npr. i dalje je tu taj oblivionski konzolaski interface, prelagana je (quest markers... dzizus ](*,),..) , ali sveukupno sam zadovoljan.
Jedino sto me bas razocaralo je sto main quest prekratko traje... ali bit ce addonova :mrgreen:

@Lucius i @Zmajchek - koja vam je pjesma s radija najbolja? :mrgreen:

--
War... War never changes....

pet 19 pro, 2008 3:58 am
Admiral
Admiral

Naj Serija: TOS
Koje si vrste?: Nisam :P
Najbolja mi je definitivno The Ink Spots - I Don't Want To Set The World On Fire. Prebolesna je stvar, imam cijeli soundtrack doma i odlicne su stvari. Dobra je i od Ink Spots - Maybe mada niti od Roy Browna - Butcher Pete nije losa. Slazem se da je main plot prekratak, ali ako rijesavas dodatne questove taman prije nego sto trebas sa onim ogromnim robotom u napad onda imas vise od 50 sati igranja, sigurno. Najbolje je obavljati dodatne questove prije samog kraja jer si tada u najjacem izdanju. Nisam ih sve obavio, ali pola sigurno jesam. Uglavnom igra je dobra, grafika je uveliko poboljsana s obzirom da je to oblivion engine. Istina je da su pokretu ostali kao u Oblivionu, ali dosta je toga promijenjeno, a i sprema se jedna velika ekspanzija koliko sam skontao. Jedna velika zamjerka igri je ta sto ne mozes nastaviti igrati poslije glavne price, sto je bzvz nisu je trebali tako zavrsiti. To je jedino sto mi nedostaje od Obliviona.

"This is usually the part where people start screaming."

pet 19 pro, 2008 12:36 pm
Profil ICQ
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 154 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: