|
Sada je: sri 15 tra, 2026 8:07 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: Vijesti
Ant je napisao/la: Lore je napisao/la: Upozoravam vas da knjige nisu kanon i da pazite u što vjerujete... to nis ne znaci. citao sam super pricu u kojoj romulanci nemaju warpa, gledao sam jedva prosjecnu epku Enta u kojoj ga imaju. kanon ne znaci kvalitetu. Slažem se. Samo kažem da ne bi poslije bilo: U knjizi zaratuju romulanci i ljudi u 26. st. Braga snimi novu star trek seriju gdje je radnja smještena u 26. st gdje nema r od rata. I onda da se počne govoriti da ta serija ruši kanon.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| pon 29 ruj, 2008 7:46 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Miroslav je napisao/la: Maloprije naletih na jednu Marininu frišku sliju.  Meni ta Marina Sirtis na slikama uopće ne ili vrlo malo sliči Deanni Troi. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 30 ruj, 2008 10:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
To ne bi trebalo biti cudno, s obzirom da je TNG zavrsio prije 15 godina  (ako ne racunamo filmove) Ljudi se izgledom dosta promjene tokom toliko vremena....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 01 lis, 2008 10:35 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miroslav je napisao/la: Riječ je o romanu The Good That Men Do, objavljenom tijekom prošle godine. Recenziju navedenog romana iz pera našeg Ozrena Cuculića možete pročitati ovdje. Vidim da me se reklamira, pa rekoh, da i ja malo uskočim. Mr.bobo je napisao/la: ...nadam se da će završetak biti puno zanimljiviji... Vjeruj mi, da je TATV imalo ličila na ovu knjigu, danas ne bi bilo toliko ljutih ENT-ovaca out there. 
|
| pon 13 lis, 2008 1:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Kobayashi Maru [2008.] "Sve je dozvoljeno u ljubavi i ratu," kaže ona narodna. U romanu Kobayashi Maru, najnovijem nastavku iz tzv. Enterprise relaunch serijala naći će te dovoljno i jednog i drugog. Andy Mangels i Michael A. Martin za 2008. godinu su nam pripremili emocijama i akcijom nabijeni svemirski triler s dodatkom gay Klingonaca. Da, dobro ste pročitali. Gay Klingonaca... Recenziju navedenog romana možete pročitati ovdje.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 18 lis, 2008 12:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Shatner: Takei je bolesnik i psihotičar Govoreći za novo izdanje ShatnerProject videa, William Shatner se osvrnuo i na svoj odnos s Georgeom Takeijem (Hikaru Sulu) a u svijetlu činjenice kako jedini od originalne postave nije pozvan na nedavno Takeijevo homosekualno "vjenčanje". Pritom je popularni Shat okarakterizirao Takeija kao bolesnika i psihotičara. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 23 lis, 2008 10:18 am |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sri 22 lis, 2008 7:44 pm Postovi: 49 Lokacija: Space.....
|
Miroslav je napisao/la: Kobayashi Maru [2008.] "Sve je dozvoljeno u ljubavi i ratu," kaže ona narodna. U romanu Kobayashi Maru, najnovijem nastavku iz tzv. Enterprise relaunch serijala naći će te dovoljno i jednog i drugog. Andy Mangels i Michael A. Martin za 2008. godinu su nam pripremili emocijama i akcijom nabijeni svemirski triler s dodatkom gay Klingonaca. Da, dobro ste pročitali. Gay Klingonaca... Recenziju navedenog romana možete pročitati ovdje. pročitao sam gotovo sve ent romane... baš završavam "things that man do"... svi su bili  ... a kako ovo bude izgledalo hmmmmm 
| čet 23 lis, 2008 11:57 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Miroslav je napisao/la: Shatner: Takei je bolesnik i psihotičar Govoreći za novo izdanje ShatnerProject videa, William Shatner se osvrnuo i na svoj odnos s Georgeom Takeijem (Hikaru Sulu) a u svijetlu činjenice kako jedini od originalne postave nije pozvan na nedavno Takeijevo homosekualno "vjenčanje". Pritom je popularni Shat okarakterizirao Takeija kao bolesnika i psihotičara.  Tko još vjeruje Shatneru... Napi*dio se što ga nema u filmu pa polako počeo pljuvati cijelu TOS ekipu. Genea, Nimoya pa sad i Takeia... koga sve neće... budala
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 23 lis, 2008 9:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nimoya nije "pljuvao", dapače, njih dvojica su jako dobri prijatelji.
A ovo što je rekao o Takeiju, a Geneu posebice sasvim stoji. Opće je poznato kako je Gene krao tuđe scenarije i potpisivao ih kao svoje, masu puta prevario Majel s drugim ženama (uključivo i s Nichele Nichols, što je i sama priznala), bio ovisnik o alkoholu i kokainu, a da ne spominjemo kako je u Trek čak ubacio i masonske simbole (IDIC - piramida i oko okruženo polukrugom).
Benedikt XVI
|
| čet 23 lis, 2008 9:26 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Miroslav je napisao/la: Nimoya nije "pljuvao", dapače, njih dvojica su jako dobri prijatelji.
A ovo što je rekao o Takeiju, a Geneu posebice sasvim stoji. Opće je poznato kako je Gene krao tuđe scenarije i potpisivao ih kao svoje, masu puta prevario Majel s drugim ženama (uključivo i s Nichele Nichols, što je i sama priznala), bio ovisnik o alkoholu i kokainu, a da ne spominjemo kako je u Trek čak ubacio i masonske simbole (IDIC - piramida i oko okruženo polukrugom). nisam ni znala  jao jao
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 25 lis, 2008 3:29 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma Shat je legenda. smece debelo uobrazeno, ali legenda kakve nema!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 26 lis, 2008 11:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Remake 'Zabranjenog planeta' Kako navodi The Hollywood Reporter, J. Michael Straczynski (Babylon 5) napisat će scenarij remakea SF klasika Zabranjeni planet (Forbidden Planet) iz 1956. godine. Riječ je o SF filmu kojim se nadahnuo i sam Gene Roddenbery, otac Star Treka.
Benedikt XVI
|
| pet 31 lis, 2008 9:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Star Trek filmovi na Blu-rayu? Kako navodi site Digital Bits, Paramount bi tijekom iduće godine mogao Star Trek filmove objaviti na Blu-ray formatu.
Benedikt XVI
|
| uto 04 stu, 2008 6:21 pm |
|
 |
|
The Traveler
|
Miroslav je napisao/la: Star Trek filmovi na Blu-rayu? Kako navodi site Digital Bits, Paramount bi tijekom iduće godine mogao Star Trek filmove objaviti na Blu-ray formatu. Jeeeeeeeeee Samo da još hoće objaviti kada će TOS-Remastered doći na blu-ray. 
|
| uto 04 stu, 2008 10:52 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Lore je napisao/la: Jeeeeeeeeee Samo da još hoće objaviti kada će TOS-Remastered doći na blu-ray.  I još da skupim milijardu USD za kupnju b-ray playera i DVD-a... 
| sri 05 stu, 2008 1:01 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|