| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 11 lis, 2008 4:12 pm Postovi: 72 Lokacija: City Lakat at Cardassia prime
|
 Kazonci
Kazoni su rasa koja je dosta primitivna ali su me vrlo zainteresirali i sviđao mi se njihov brod koji su napravili trabovi ali su ga kazoni ukrali. Kazoni se djele na sekte kao što su Ogla,Pomar, ne sjećam se dalje.. ali je bilo oko 18 sekti. Šta vi mislite o njima ?  
_________________ ____________
    For Cardassia!!!
|
| pon 13 lis, 2008 2:01 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
 Re: Kazoni
našo sam u svojim zapisima da je Borg naišao kazonsku koloniju u sektoru Gand, no smatrao je nedostojnu asimilacije pošto su njihove tehnološka i biološka obilježja bila nebitna i zanemariva,označili su ih kao Vrsta 329 .
P.S.-zanimljiva tema
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pon 13 lis, 2008 2:31 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Brodovi su od traba ne od kazonaca , oni nemaju svoju tehnologiju i dizajn  , pa mi zato i nisu zanimljivi nesto
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 13 lis, 2008 2:35 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
captain je napisao/la: Brodovi su od traba ne od kazonaca , oni nemaju svoju tehnologiju i dizajn  , pa mi zato i nisu zanimljivi nesto istina.... Kazonci su prvo bili podređeni vrsti Trabe koja je pokorila njihov planet i koristila Kazonce kao robove. Kazonci su se pobunili te prisvojili njihovu tehnologiju.
_________________ "Danas su oružja utihnula. Velika je tragedija došla kraju. Spoznali smo gorčinu poraza i ushit trijumfa. Iz obojeg smo naučili da nema povratka. Moramo kročiti naprijed, da u miru očuvamo ono što smo stekli u ratu"
|
| pon 13 lis, 2008 2:38 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
@Bassman, nisu Kazoni nego Kazonci. Promijeni naziv teme.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 13 lis, 2008 3:21 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
 Re: Kazonci
Kazonci su truba... šoraju se međusobno, a htjeli bi da ih se ozbiljno shvati. Nešto kao Klingonci, samo šta ekipa Klingonce shvaća ozbiljno, a za Kazonce ih boli đon. A Borg ih nije asimilirao jer su imali pametnijeg posla... npr. morali su laštit podove  .
| pon 13 lis, 2008 9:28 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
ako ih borg nije asimilirao onda su stvarno bezveze 
|
| pon 13 lis, 2008 10:37 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Alokin je napisao/la: Kazonci su truba... šoraju se međusobno, a htjeli bi da ih se ozbiljno shvati. Nešto kao Klingonci, samo šta ekipa Klingonce shvaća ozbiljno, a za Kazonce ih boli đon. A Borg ih nije asimilirao jer su imali pametnijeg posla... npr. morali su laštit podove  . nije to.....nego im je pao sustav pa nikako nisu mogli podić Windows 
|
| uto 14 lis, 2008 8:50 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Biskup je napisao/la: nije to.....nego im je pao sustav pa nikako nisu mogli podić Windows  Ako Borg onako napredan koristi Windowse, onda Kazonci koriste prozore... doslovno!
| uto 14 lis, 2008 1:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj, ti kazonci su mi ko neke lose kopije klingonaca. ono, ni originalno ime im nisu mogli smisliti!  izgledaju ko klingonci, ponasaju se ko klingonci bez mozga. neznam, da nije bilo price o Seski bili bi mi totalo bezveze. (ovak je ona spasila stvar pa ima pa dobrih epki)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 14 lis, 2008 7:37 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Zakon mi je njihova titula vladara.: prvi maje (maž) ili first maje. Zakon se i čita i piše.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 14 lis, 2008 7:42 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
kad smo vec kod titula, nema bolje od Gul
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 14 lis, 2008 7:47 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Pretor je najbolja titula 
|
| uto 14 lis, 2008 9:25 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Ant je napisao/la: kad smo vec kod titula, nema bolje od Gul Osim možda DaiMon 
| uto 14 lis, 2008 10:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ajd , bez
...pa meni su Kazinci ok... zanimljivi su mi kao rasa... ...u početku Voyagera u sektor u koji je odbačen tamo su bili aktivni... ...kad su ih se riješili ... više nismo za njih čuli...
NISTRIMI sekta je najratobornija od njih...
| uto 14 lis, 2008 11:14 pm |
|
 |
|