u iscekivanju cvicekovog reporta (a nadam se da ce ga bit

) evo da ja bacim koju impreciju ovamo na forum!
dakle, vi koji niste isli moze vam biti zao!
meni je na konu bilo super!
bio sam cuo tu i tamo par komentara kako domikon nije kao jedan istrakon ili sta ti ja znam.
i mogu vam otvoreno reci: nije!
jer ovako dobre ekipe nigdje nisam vidio (ok, sad nije da sam ja bas puno toga vidio, ali svejedno). tako prijateljski nastrojeni ljudi, zaista pravi domacini, ma trebalo bi im placati da dolaze i na ostale konove

a i samo mjesto odrzavanja domikona, mislio ono, konvencija se odvija u dvorcu! (ja sam i dalje impresioniran time

)
prije kojih mjesec dana, kad sam dosao na liburnikon i vidio onu vilu u kojoj se on bio odrzavao mislio sam da bolje od toga nemoze. i prevario sam se! taj dvorac mi je fakat totalna fora, tako nekako super izgleda, daje neku atmosferu. ma kao sto sam rekao ja sam jos uvijek impresioniran.
sto se tice programa, on je bio ok. bila su dobra predavanja u suboru, jedino mi je zao sto nismo stigli na predavanje o Roddenberryu u petak, al' ajde. u nedjelju mi nije bilo bas tako zabavno, bas i nisam pretjerano NLO-ičan (a i koncentracija mi je tada jos bila stran pojam

)
e, i da, kviz je bio super. eto, uspio sam obraniti cast trekkija iz Zagreba i pokupit nagradu. Cvicek je cetiri puta isao i isto toliko puta pao na prvom pitanju...
(anyway, sada hocu i ja titulu profesionalnog trekkija!)
i stand smo imali postavljen neko vrijeme, i uspjeli prodati tri majice i kapu!!! (ako se nevaram) tribble je bio senzacija, kao i maketice brodica (tu se prosvercao i jedan uljez, al' to cete vec na slikama skuziti

)
uglavnom, sve u svemu, fakat mi je drago sto sam otisao! program je bio ok, zabave nije falilo, a ekipa je bila i vise nego gostoljubiva.
stvarno se nisam nigdje osjecao tako dobrodoslim!