| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Kompjutorske igre
Igram Rusku verziju Far Cry-a, Far Cry Antiteror
| ned 15 lip, 2008 3:50 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ski chalange 2005 by RTl me dosta zamara u zadnje vrijeme... ...super mi je grafika i sam ambient igrice... ...na najzahtjevnijem nivou ne mogu pobijediti... ...staze su pune zamki samo tako izletiš... i ako fulaš vrata , nema povratka više...
...najviše sam uspio jućer doći do 3. mjesta u ukupnom poretku...
(voze se 28 utrka + svjetsko prvenstvo)
| pon 16 lip, 2008 12:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
BrickTop je napisao/la: Igram Rusku verziju Far Cry-a, Far Cry Antiteror Daj malo vise podataka... jel za PC, jel dobro kao Far Cry, jel u slicnom okolisu kao Far Cry (otok ili bar otvoreni prostori)...
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 16 lip, 2008 9:49 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
MacGyver je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Igram Rusku verziju Far Cry-a, Far Cry Antiteror Daj malo vise podataka... jel za PC, jel dobro kao Far Cry, jel u slicnom okolisu kao Far Cry (otok ili bar otvoreni prostori)... Jack Carver je opet glavni, radi se na otoku, mala zamjerka je što poca grafika i što je sve na Ruskoj ćirilici.
| pon 16 lip, 2008 10:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
BrickTop je napisao/la: MacGyver je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Igram Rusku verziju Far Cry-a, Far Cry Antiteror Daj malo vise podataka... jel za PC, jel dobro kao Far Cry, jel u slicnom okolisu kao Far Cry (otok ili bar otvoreni prostori)... Jack Carver je opet glavni, radi se na otoku, mala zamjerka je što poca grafika i što je sve na Ruskoj ćirilici. Jel to samo ruski prijevod Far Crya ili je bas nova igra?
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 16 lip, 2008 11:26 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
MacGyver je napisao/la: Jel to samo ruski prijevod Far Crya ili je bas nova igra? Ako si čuo za Matto mod verzije far crya, ovo je nešto slično tome, radi se o tome da neki veliki fanovi naprave kompletnu novu priču, a to sve kreiraju u Map Editoru Sandmax koji dođe uz igru.
| pon 16 lip, 2008 11:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
BrickTop je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Jel to samo ruski prijevod Far Crya ili je bas nova igra? Ako si čuo za Matto mod verzije far crya, ovo je nešto slično tome, radi se o tome da neki veliki fanovi naprave kompletnu novu priču, a to sve kreiraju u Map Editoru Sandmax koji dođe uz igru. Nisam cuo za nista od toga... daj neki link gdje to mogu skinuti (i opcenito te fanovske add-onove, ako su dobri)
|
| uto 17 lip, 2008 1:09 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Stalker Clear Sky i Crysis Warhead izlaze za iduci i tjedan poslije toga, bas kad mi pocinje fax A Far Cry 2 izlazi za dva mjeseca, jedva cekam, iako sam siguran da nece biti ni blizu prvom djelu
|
| uto 26 kol, 2008 12:47 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
jos malo pa ce i fallout 3  nadam se A i Spore http://eu.spore.com/whatisspore/  probala sam Creature Creator i moram reci da je ultra zabavan  Isto tako spremaju se i neke avanture, uh 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| uto 26 kol, 2008 9:27 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Space Siege probajte. To je neš fenomenalno. Ja ga prešla u 3 dana. Po meni najbolja igrica u poslijednje 2 godine.
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 26 kol, 2008 10:26 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Nema igrice do PES5 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 26 kol, 2008 10:29 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, da, i meni se cini kao da bi mogao biti zanimljiv taj spore. nesto malo... drugacije. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 26 kol, 2008 12:21 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
ma tetris je najbolji just kidding, igram vrlo rijetko guild wars... čeka se diablo 3
| uto 26 kol, 2008 12:47 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Marsoni je napisao/la: čeka se diablo 3 D3 i SC2  btw. najbolja igrica je Super Mario Bros. 
| uto 26 kol, 2008 2:40 pm |
|
 |
|