| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: 6x15 - Tapestry
9 Dvojio sam se izmedju 8 i 9.... mislio dati 8 ali kad sam vidio komentare predomislio sam se... @Lore, ja jos uvijek cekam da se javi taj koji je za Inner Light dao samo 5 Zabavno je bilo vidjeti kako je Q plasio Picarda da je umro i da ce mu sad Q biti bog cijelu vjecnost Zbilja zanimljiva pouka - da neke lose odluke koje napravimo, kasnije uticu na to da postanemo bolji ili uspjesniji ljudi, kako neke sitnice mogu skroz promjeniti tok zivota, karijere,... zbilja poucno. Ovo je vec drugi put da sta se sjecam da se je Picard s nekim potukao (prvi put je bilo u "Family"), i da je radi toga postao bolja osoba 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 09 kol, 2008 11:58 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
@cvicek, pa zar ne zna admin tko je kome dao glas u anketi. buco mi je sumnjiv:)
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 10 kol, 2008 5:07 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lore je napisao/la: @cvicek, pa zar ne zna admin tko je kome dao glas u anketi. Ne zna... Bas je bezobrazno kad ljudi namjerno daju losu ocjenu dobroj epizodi samo zato da ne pobjedi u anketi...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 10 kol, 2008 11:49 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 6. Ponovno Picard i ono njegovo srce.
|
| sub 24 lis, 2009 10:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
RAI'TARA je napisao/la: Ocjena 6. Ponovno Picard i ono njegovo srce. Komentar ti je prva liga. Inace, meni je ovo jedna od najboljih Q epizoda uopce u Star Treku. Lipo je Q pokaza Picardu da nije uvik najlaksi put najbolji i najispravniji. I da se ne triba sramit svojih postupaka u proslosti koji su ga ucinili onakvim kakav sada jest. Q odlican i zabavan ka i uvik. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sub 24 lis, 2009 10:25 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sva srica da rai nije ocijenjivala dok je anketa bila aktivna 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 24 lis, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Hehe rezultati bi definitivno bilo drugačiji, još kad bi se uvrstili glasovi i nekih drugih kao recimo MacGyver-a kod mnoštva epizoda na koje nije glasovao. Zapravo kako vidim nekim epizodama moje ocjene spuštaju a nekima dižu prosječnu ocjenu.
|
| sub 24 lis, 2009 10:37 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
MacGyver je napisao/la: sramite se svi koji ste dali manje od 10. krivovjernici!  Potpisujem i često se sjetim ove epizode kad ovako malo razmišljam o svemu. I prisjeti me na ljetne dane jer sam je gledao u kolovozu....
|
| sub 24 lis, 2009 11:15 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Sad, mene neke DS9-ove epizode podsjećaju na ljeto, zato jer sam ih prvi put gledala ljeti. Recimo ona kad igraju baseball. Odmah se sjetim bućkanja u moru.
Ali uopće se ne sjećam kad sam ovu prvi put gledala.
|
| sub 24 lis, 2009 11:25 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Pa da u tome jest čar jer nas pojedine epizode podsjete na neke privatne stvari. Recimo ja sam TNG uvijek skoro gledao po ljeti, a Ds9 me podsjeća na proljeće .... A tapestry sam baš lijepo ujutro gledao....
|
| sub 24 lis, 2009 11:39 pm |
|
 |
|